Samsung S20 Isınıyor Mu?

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba 2.el s20 almak istiyorum. Kavisli ekranından ve kamerası için.

Fakat araştırmalarım sonucu cihazın çok ısındığını söylediler. Ben oyun oynayan biri değilim yani öyle pubg felan yüksek oyunlar oynamam hatta hiç oyun oynamam pek.
Cihaz normal kullanımda, sosyal medya, film izlerken, video izlerken yada müzik dinlerken ve kamerayı kullanırken de mi ısınıyor?

2. El 10 aylık kullanılmış temiz s20 bulabildim 4900TL

Eğer gerçekten bunlarda bile ısınıyorsa sıfır 4550TL ye oppo reno 4 pro alacağım

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987

Fakat araştırmalarım sonucu cihazın çok ısındığını söylediler. Ben oyun oynayan biri değilim yani öyle pubg felan yüksek oyunlar oynamam hatta hiç oyun oynamam pek.
Cihaz normal kullanımda, sosyal medya, film izlerken, video izlerken yada müzik dinlerken ve kamerayı kullanırken de mi ısınıyor?

Eğer gerçekten bunlarda bile ısınıyorsa sıfır 4550TL ye oppo reno 4 pro alacağım
Isınmıyor ama şarjı işlemci kaynaklı hızlı bitiyor.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Isınmıyor ama şarjı işlemci kaynaklı hızlı bitiyor.
Hocam siz kullanıyor musunuz? Çünkü herkes farklı bişi söylüyor da paramı çöp etmek istemiyorum.
Yada bunlara ek olarak 2.el s10 plus mı tavsiye edersiniz yoksa 2.el s20 yi 4900TL ye alayım mı?
Yada Sıfır oppo reno 4 pro mu

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Hocam siz kullanıyor musunuz? Çünkü herkes farklı bişi söylüyor da paramı çöp etmek istemiyorum.
Yada bunlara ek olarak 2.el s10 plus mı tavsiye edersiniz yoksa 2.el s20 yi 4900TL ye alayım mı?
Yada Sıfır oppo reno 4 pro mu
İşlemci ısınıyor diyorlar ama ben diğer kullanıcıların incelemerinide baktım sadece şarjı çabuk bitiyormuş en iyisi sen bir Teknosa vatan gibi yerlere git orada kendin incele.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İşlemci ısınıyor diyorlar ama ben diğer kullanıcıların incelemerinide baktım sadece şarjı çabuk bitiyormuş en iyisi sen bir Teknosa vatan gibi yerlere git orada kendin incele.
Gidip inceledim ama öyle uzun uzun inceleme fırsatım olmadı sadece sağına soluna birde arayüze baktım. Çok kararsız bıraktı şuan beni.

Peki amoled ekranlı ve çerçeve oranı en düşük telefon önerisi yaparmısınız. Kamera önemli.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Gidip inceledim ama öyle uzun uzun inceleme fırsatım olmadı sadece sağına soluna birde arayüze baktım. Çok kararsız bıraktı şuan beni.

Peki amoled ekranlı ve çerçeve oranı en düşük telefon önerisi yaparmısınız. Kamera önemli.
LG velvet yada a72 alabilirsin.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Eskisi kadar olmasada hala ısınma sorunları devam ediyor. Kamera uygulamasında bile ısınıyor.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Exynos 900 serisi cidden berbat bir seri, silikon israfı.

heroespro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Lg telefon bölümünü kapatmış bu ilerde problem olmaz mı? Hem yazılımsal hem donanımsal açıdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman hiç bulaşmıyım sıkıntılı telefon almaktansa. Oppo reno 4 pro daha mantıklı
LG güncelleme ve servis desteğini devam ettireceğini açıkladı.

gameking37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
S20 FE nin 865 işlemcilsi yavaş yavaş piyasaya sunulmaya başlandı, alacaksanız bunu alın bence.