@ardagrbz hocam şu konuya bir el atın size zahmet4k 60fps de ön ve arka kamerada çokkötü görüntüyü bozuyor nedeni ne olabilir teşekkürler
Net göstermiyo gece kumlanma olurya otarz ama sadece 4k 60fps deTam olarak nasıl bir bozulma oluyor ?
4k 60 fps de İphone dahil bütün cihazlarda gece az ışıklı ortamda kumlanma olur.4k 60 fps video çekimlerini gündüz yapmanı tavsiye ederim.Net göstermiyo gece kumlanma olurya otarz ama sadece 4k 60fps de
Yani sizde neden öyle bilmiyorum ama ben 60 fps'in hem ön hem arka kamera kalitesine hayranım. Dediğiniz gibi bir net göstermeme durumu da yok. Şu an tekrar baktım fakat gayet normal. Geceleri kumlanma olması da çok doğal düşük ışıkta her kamerada olan bir durum.Net göstermiyo gece kumlanma olurya otarz ama sadece 4k 60fps de
Gündüz çekiminden bahsediyorum zaten çokkötü4k 60 fps de İphone dahil bütün cihazlarda gece az ışıklı ortamda kumlanma olur.4k 60 fps video çekimlerini gündüz yapmanı tavsiye ederim.
S10 ların video performansı başarılı.Cihazınızı servise gönderin derim.Gündüz çekiminden bahsediyorum zaten çokkötü