samsung s 20 ultra mı not 20 ultra mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sayido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sayido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar sizce samsun s 20 ultra mı not 20 ultramı

Reaksiyon puanı
4,725
Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Bu bence biraz abartılıyor gibi milyonlarca insan satın alıyor dünyada, herkes tepki gösterseydi samsung illaki SD satardı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 sıfır yok ki hocam
Hocam internette yada YouTube da araştırabilirsin.En çok şikayet alan Exynos işlemci 990 dır.Samsung S20 Fe yi ülkemize Exynos 990 la piyasaya sürdü.Gelen şikayetlerden sonra ülkemize Snapdragon 865 Li olanı geldi.

Reaksiyon puanı
4,725
Hocam internette yada YouTube da araştırabilirsin.En çok şikayet alan Exynos işlemci 990 dır.Samsung S20 Fe yi ülkemize Exynos 990 la piyasaya sürdü.Gelen şikayetlerden sonra ülkemize Snapdragon 865 Li olanı geldi.
Biliyorum ama bence survive oyun pubg turnuvaları atmıyorsan ısınacağını sanmıyorum.

Bide bizim ülkede ilk izlenim çok önemli, Exynos 2100 sorunsuz ama yerden yere vuruluyor, daha gelmeden Exynos 2200 berbattır deniyor, garip bir milletimiz var, iPhone un bir modeli içinde bunlar deniyordu x yada xs olması lazım sanırım.

Bunların hepsi pc ve konsolsuzluktan adam alıyor telefonu konsol gibi pc gibi saatlerce oynuyor ısınınca ısındı oluyor ?

Reaksiyon puanı
4,725
Kardeşim aklıma geldi geçenlerde forumda konu açıldı, Çinli bir kardeşimiz apple telefon işinden elini eteğini çekecek demiş bunun gerçeklik payı ne.

Not: amacım konu dağıtmak değil farklı konh açmayım dedim

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Kardeşim aklıma geldi geçenlerde forumda konu açıldı, Çinli bir kardeşimiz apple telefon işinden elini eteğini çekecek demiş bunun gerçeklik payı ne.

Not: amacım konu dağıtmak değil farklı konh açmayım dedim
Öyle bir şey bende okudum ama doğru mu? emin değilim.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Bunun belli olması lazım, hadi aldım sonra iphone üretimi biterse ?
Hocam iPhone lar dünyada çok satıyor.Alan bir sürü insan var.Almaya niyetin varsa al uzun yıllar kafan rahat kullan.Se 2020 kullanıyorum.Bu cihazın bataryasını beğenmeyen bir sürü insan var.Ben bu cihazda 4,5g yi açtığımda kafam rahat kullanıyorum.Şu anda 1 güne yakın bekleme ve 6 saat 35dk ekran süresi aldım.Se 2020 bile bugün bir insanı fazlası ile memnun ediyorsa bence çok fazla konuşmaya gerek yok.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Apple'ın telefon işinden elini eteğini çekmesi için herkesin kullanacağı, son kullanıcıya hitap eden ve daha gelişmiş, telefondan farklı bir şey icat ediyor olması lazım :D Aksi taktirde bu işin piri Apple'dır kim ne derse desin.

9-11K arasında S21 önerebilirim Apple istemiyorsanız.

D

Deleted member 6647944

SDN Okuru
Bende rahat 10 senedir Iphone kullanıcısıyım. Artık Android tabanlı ve geniş ekranlı bir telefon tecrübe edinmek istiyorum. Bunun içinde aklıma bir tek Note20 Ultra geldi. Fakat burada da gördüğümüz gibi Exynos vs Snapdragon işlemci olayı. Yani ben SDN'nin UKT videosunu da izledim. Yurtdışı kaynaklardaki Exynos vs Snapdragon karşılaştırmasını da izledim, hiç "Exynos olduğu için şu durum şundan dolayı kötü" diye bir yorum duymadım enteresan bir şekilde. Peki diyelim ki gerçekten Exynos telefonlar sıkıntı oluyor. Telefonu yurtdışında Snapdragon işlemcili alıp burada kayıt ettirsek, Türkiye'deki Exynos işlemcili telefonla fiyat bazında nasıl fark oluyor araştıran oldu mu hiç ?

Bende rahat 10 senedir Iphone kullanıcısıyım. Artık Android tabanlı ve geniş ekranlı bir telefon tecrübe edinmek istiyorum. Bunun içinde aklıma bir tek Note20 Ultra geldi. Fakat burada da gördüğümüz gibi Exynos vs Snapdragon işlemci olayı. Yani ben SDN'nin UKT videosunu da izledim. Yurtdışı kaynaklardaki Exynos vs Snapdragon karşılaştırmasını da izledim, hiç "Exynos olduğu için şu durum şundan dolayı kötü" diye bir yorum duymadım enteresan bir şekilde. Peki diyelim ki gerçekten Exynos telefonlar sıkıntı oluyor. Telefonu yurtdışında Snapdragon işlemcili alıp burada kayıt ettirsek, Türkiye'deki Exynos işlemcili telefonla fiyat bazında nasıl fark oluyor araştıran oldu mu hiç ?

Mesajı yazınca ben araştırdım şu anda Note 20 Ultra Amerika'da 1000$ fiyatında satılıyor. Şu anki kurla 13.500 tl yapıyor. Kayıt parası bile pahalıya denk geliyor yani.

Son düzenleyen moderatör:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

Mesajı yazınca ben araştırdım şu anda Note 20 Ultra Amerika'da 1000$ fiyatında satılıyor. Şu anki kurla 13.500 tl yapıyor. Kayıt parası bile pahalıya denk geliyor yani.
Hocam Exynos 990 exynoslar içindeki en sorunlu işlemci.Hem çok ısınıyor,hemde çok pil tüketiyor.Note 20 ultra yı 865plus lı almak ne kadar maliyetli olur? bilmiyorum ama uzun vadede seni memnun edeceği kesin.

D

Deleted member 6647944

SDN Okuru
Hocam Exynos 990 exynoslar içindeki en sorunlu işlemci.Hem çok ısınıyor,hemde çok pil tüketiyor.Note 20 ultra yı 865plus lı almak ne kadar maliyetli olur? bilmiyorum ama uzun vadede seni memnun edeceği kesin.
Hesabı yaptım zaten. 16.232 TL'ye denk geliyor. Note20 Ultra'nın internet sitelerindeki satış fiyatı ise 12.000 TL. Yani yurtdışından alınan telefonun normalde kafa kafaya hatta biraz ucuza gelmesi lazımdı fakat dolar kurumuz sağ olsun o yolu da tıkadı. Her şeyi geçtim, telefonu almaya kalksam zaten evkur dışında bir yerden almam imkansız. Bütün mağazalar 3 taksit yapıyor. Ulan zaten telefon 12.000 TL. Aylık 4000 TL telefona nasıl vereyim. Evkur'dan alınca da 16-17 bin TL'ye denk geliyor ama peşinat olayı yok. Yurtdışından alınca direk parayı hazır etmen lazım...

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Bütçeniz OnePlus 9 Pro’ya yeterse (en son 15 bin filandı) 9 Pro, yetmezse de S21. Zaten o ikisinden başka bir seçenek yok şu an için. Ancak sakın ola Exynos 2100 öncesi bir işlemci kullanan cihazlara bakmayın, başınız yanar.

Çinli bir kardeşimiz apple telefon işinden elini eteğini çekecek demiş bunun gerçeklik payı ne.
Apple gelirinin %57’sini iPhone’dan sağlıyor. Ayrıyeten servis ve aksesuarlar da iPhone sayesinde satılıyor. Yani imkansız.

D

Deleted member 6647944

SDN Okuru
Abi birisi bana Exynos işlemcilerin karşılaştırma videosu falan atabilir mi ? Cidden her yerde görmeye başladım Note 20'deki işlemci sıkıntısını falan o kadar kaynaktan video izledim hiçbiri ondan bahsetmiyor.