İkiside Exynos 990 dan dolayı alınmaz.Bütçe ne kadar?arkadaşlar sizce samsun s 20 ultra mı not 20 ultramı
9 ve 11 arasıİkiside Exynos 990 dan dolayı alınmaz.Bütçe ne kadar?
9 ve 11 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 ve 11 arası
İphone 11 öneririm.9 ve 11 arası
9 ve 11 arası
apple kullanmak istemiyorum android tarafında kamera ses şarj ve parformans açısından önerebilceniz bi cihaz varmı ?İphone 11 öneririm.
Snapdragonlu S20 Fe.apple kullanmak istemiyorum android tarafında kamera ses şarj ve parformans açısından önerebilceniz bi cihaz varmı ?
peki one plus 9 pro nasılSnapdragonlu S20 Fe.
Güzel cihaz ama ön kamerası iyi değil,batarya performansı aman aman değil.Bu dezavantajlar senin için sorun değilse alabilirsin.peki one plus 9 pro nasıl
Bu bence biraz abartılıyor gibi milyonlarca insan satın alıyor dünyada, herkes tepki gösterseydi samsung illaki SD satardı sadeceİkiside Exynos 990 dan dolayı alınmaz.Bütçe ne kadar?
11 var tabi ?İphone 11 öneririm.
Hocam internette yada YouTube da araştırabilirsin.En çok şikayet alan Exynos işlemci 990 dır.Samsung S20 Fe yi ülkemize Exynos 990 la piyasaya sürdü.Gelen şikayetlerden sonra ülkemize Snapdragon 865 Li olanı geldi.Bu bence biraz abartılıyor gibi milyonlarca insan satın alıyor dünyada, herkes tepki gösterseydi samsung illaki SD satardı sadece
11 sıfır yok ki hocam
Biliyorum ama bence survive oyun pubg turnuvaları atmıyorsan ısınacağını sanmıyorum.Hocam internette yada YouTube da araştırabilirsin.En çok şikayet alan Exynos işlemci 990 dır.Samsung S20 Fe yi ülkemize Exynos 990 la piyasaya sürdü.Gelen şikayetlerden sonra ülkemize Snapdragon 865 Li olanı geldi.
arkadaşlar sizce samsun s 20 ultra mı not 20 ultramı
Kardeşim aklıma geldi geçenlerde forumda konu açıldı, Çinli bir kardeşimiz apple telefon işinden elini eteğini çekecek demiş bunun gerçeklik payı ne.Hocam internette yada YouTube da araştırabilirsin.En çok şikayet alan Exynos işlemci 990 dır.Samsung S20 Fe yi ülkemize Exynos 990 la piyasaya sürdü.Gelen şikayetlerden sonra ülkemize Snapdragon 865 Li olanı geldi.
Öyle bir şey bende okudum ama doğru mu? emin değilim.Kardeşim aklıma geldi geçenlerde forumda konu açıldı, Çinli bir kardeşimiz apple telefon işinden elini eteğini çekecek demiş bunun gerçeklik payı ne.
Not: amacım konu dağıtmak değil farklı konh açmayım dedim
Bunun belli olması lazım, hadi aldım sonra iphone üretimi biterse o may god ?Öyle bir şey bende okudum ama doğru mu? emin değilim.
Hocam iPhone lar dünyada çok satıyor.Alan bir sürü insan var.Almaya niyetin varsa al uzun yıllar kafan rahat kullan.Se 2020 kullanıyorum.Bu cihazın bataryasını beğenmeyen bir sürü insan var.Ben bu cihazda 4,5g yi açtığımda kafam rahat kullanıyorum.Şu anda 1 güne yakın bekleme ve 6 saat 35dk ekran süresi aldım.Se 2020 bile bugün bir insanı fazlası ile memnun ediyorsa bence çok fazla konuşmaya gerek yok.Bunun belli olması lazım, hadi aldım sonra iphone üretimi biterse ?
Bende rahat 10 senedir Iphone kullanıcısıyım. Artık Android tabanlı ve geniş ekranlı bir telefon tecrübe edinmek istiyorum. Bunun içinde aklıma bir tek Note20 Ultra geldi. Fakat burada da gördüğümüz gibi Exynos vs Snapdragon işlemci olayı. Yani ben SDN'nin UKT videosunu da izledim. Yurtdışı kaynaklardaki Exynos vs Snapdragon karşılaştırmasını da izledim, hiç "Exynos olduğu için şu durum şundan dolayı kötü" diye bir yorum duymadım enteresan bir şekilde. Peki diyelim ki gerçekten Exynos telefonlar sıkıntı oluyor. Telefonu yurtdışında Snapdragon işlemcili alıp burada kayıt ettirsek, Türkiye'deki Exynos işlemcili telefonla fiyat bazında nasıl fark oluyor araştıran oldu mu hiç ?
Hocam Exynos 990 exynoslar içindeki en sorunlu işlemci.Hem çok ısınıyor,hemde çok pil tüketiyor.Note 20 ultra yı 865plus lı almak ne kadar maliyetli olur? bilmiyorum ama uzun vadede seni memnun edeceği kesin.Bende rahat 10 senedir Iphone kullanıcısıyım. Artık Android tabanlı ve geniş ekranlı bir telefon tecrübe edinmek istiyorum. Bunun içinde aklıma bir tek Note20 Ultra geldi. Fakat burada da gördüğümüz gibi Exynos vs Snapdragon işlemci olayı. Yani ben SDN'nin UKT videosunu da izledim. Yurtdışı kaynaklardaki Exynos vs Snapdragon karşılaştırmasını da izledim, hiç "Exynos olduğu için şu durum şundan dolayı kötü" diye bir yorum duymadım enteresan bir şekilde. Peki diyelim ki gerçekten Exynos telefonlar sıkıntı oluyor. Telefonu yurtdışında Snapdragon işlemcili alıp burada kayıt ettirsek, Türkiye'deki Exynos işlemcili telefonla fiyat bazında nasıl fark oluyor araştıran oldu mu hiç ?
Mesajı yazınca ben araştırdım şu anda Note 20 Ultra Amerika'da 1000$ fiyatında satılıyor. Şu anki kurla 13.500 tl yapıyor. Kayıt parası bile pahalıya denk geliyor yani.
Hesabı yaptım zaten. 16.232 TL'ye denk geliyor. Note20 Ultra'nın internet sitelerindeki satış fiyatı ise 12.000 TL. Yani yurtdışından alınan telefonun normalde kafa kafaya hatta biraz ucuza gelmesi lazımdı fakat dolar kurumuz sağ olsun o yolu da tıkadı. Her şeyi geçtim, telefonu almaya kalksam zaten evkur dışında bir yerden almam imkansız. Bütün mağazalar 3 taksit yapıyor. Ulan zaten telefon 12.000 TL. Aylık 4000 TL telefona nasıl vereyim. Evkur'dan alınca da 16-17 bin TL'ye denk geliyor ama peşinat olayı yok. Yurtdışından alınca direk parayı hazır etmen lazım...Hocam Exynos 990 exynoslar içindeki en sorunlu işlemci.Hem çok ısınıyor,hemde çok pil tüketiyor.Note 20 ultra yı 865plus lı almak ne kadar maliyetli olur? bilmiyorum ama uzun vadede seni memnun edeceği kesin.
Apple gelirinin %57’sini iPhone’dan sağlıyor. Ayrıyeten servis ve aksesuarlar da iPhone sayesinde satılıyor. Yani imkansız.Çinli bir kardeşimiz apple telefon işinden elini eteğini çekecek demiş bunun gerçeklik payı ne.