ikisi arasìnda A70.Ben senin yerinde olsam bütçeyi biraz daha arttìrıp A71 alìrìm.Stereo hoparlör,64 mp arka kamera,32 mp ön kamera,Snapdragon 730,4500 mah batarya bu cihazı tavsiye ederim.Sizce şu dönemde Samsung Galaxy A51 mi almak daha mantıklı yoksa Samsung Galaxy A70 mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 89278Ekli dosyayı görüntüle 89278Ekli dosyayı görüntüle 89278Ekli dosyayı görüntüle 89278Ekli dosyayı görüntüle 89279Ekli dosyayı görüntüle 89280Ekli dosyayı görüntüle 89281Ekli dosyayı görüntüle 89282Ekli dosyayı görüntüle 89283
Ben telefon konusunda biraz gelenekselciyim. Samsung, Iphone, Sony vs dışındaki markalara pek güvenemiyorumMi9t ye bakmanızı tavsiye ederim.
mi 9 t
A70 öneririm.Ben telefon konusunda biraz gelenekselciyim. Samsung, Iphone, Sony vs dışındaki markalara pek güvenemiyorum
Her an çekmiyor 2 yıl sürüm 1 yıl güvenlik 4. yılda da 3-4 güncelleme veriyor.Ben de ikisi arasında kalıp A51'i tercih etmiştim, A70 geçen senenin modeli ve Samsung üst segment telefonlarına bile her an desteği çekebiliyor, daha yeni bir model iyi olur diye düşündüm.
Gayet güvenilir hocam, endişeniz olmasın.A71 almaya karar verdim lakin şöyle bir sorum var: Amazon.com.tr'den telefon almak ne kadar güvenli?
Sonuçlar çok yakın ancak M serisini yakından incelediğimde kalite konusunda kötü olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden A51 ancak siz en iyisi internetten kullanıcı yorumlarını okuyun.M30s mi a51 mi
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimSonuçlar çok yakın ancak M serisini yakından incelediğimde kalite konusunda kötü olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden A51 ancak siz en iyisi internetten kullanıcı yorumlarını okuyun.