Samsung Note II Şarj ve Açılma Problemi

sonercetin21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]
Merhaba arkadaşlar,

Doğru yere mi yazıyorum, yoksa farklı konuyla mı ilgisi var bilmiyorum. Şöyle bir problemim var, hep beraber açıklık getirirsek sevinirim.

Cihazım Note II, hiçbir şekilde şarj almıyor, ekran vermiyor. Haricişarj aletiyle bataryayı şarj etmeyi deniyorum, sanki hiç şarkı kabul etmiyor gibi hiç ısınmıyor, buz gibi batarya. Farklı şarj aletleriyle, cihaz üstünde de denedim bi aktivite yok. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bilgisayar da herhangi bir şekilde cihazı görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.

[/h]

ThaLees

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sırayla yapman gerekenlerı yapmışsın. farklı şarj aleti denemişsin bataryayı şarl etmeyi denemişsin. geriye tek bi şık kalıyor farklı batarya ile çalıştırmak. yok o da olmuyorsa zaten tek bir alternatif kalıyor servise göturmek. garantisi varsa zaten bekleme hemen götür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sırayla yapman gerekenlerı yapmışsın. farklı şarj aleti denemişsin bataryayı şarl etmeyi denemişsin. geriye tek bi şık kalıyor farklı batarya ile çalıştırmak. yok o da olmuyorsa zaten tek bir alternatif kalıyor servise göturmek. garantisi varsa zaten bekleme hemen götür

Garantisi yok hocam, serviste yapılacak işlem belli midir peki? ona göre teknik servise gidip bilgi vereyim.

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Geçen buna benzer bir sorun ile karşılaştım... Telefonu şarja takıyorum 1 dk şarj olurken 2. dakika kendi kendine kopuyordu. Önceleri şarj aletinde sorun olduğunu düşündüm ancak sonradan telefonda da olabileceğini düşündüm. Telefonu açıp kapattım devam etti sonra bataryayı söktüm biraz beklettim telefon kapalı halde şarj ettim sonradan sorun çözüldü, tespitim şarj aletimi uzun süre prizden sökmedim ve tozlu bir alanda idi...

Cihazlara gerekli özeni gösterin umarım sorunun çözülür.

ThaLees

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Garantisi yok hocam, serviste yapılacak işlem belli midir peki? ona göre teknik servise gidip bilgi vereyim.

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Buyuk ihtimal girişte bir sıkıntı vardır. ya değiştirirler yada onarırlar. çunku soylediğinize göre bilgisayarada baglanmıyor (tabi eğer kabloda sıkıntı yoksa)

sonercetin21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kablo da sıkıntı yok, farklı usb kabloları ve şarj aletleriyle denedim. Birazdan batarya değiştirip deneyeceğim. O da olmazsa SP Flash Tool denemeyi düşünüyorum o nasıl olur?