Yeni telefon alicam sizce hangisi daha iyi samsung note 9 bu Huawei mate 20 pro mu lütfen acil
S10 plus öneririmYeni telefon alicam sizce hangisi daha iyi samsung note 9 bu Huawei mate 20 pro mu lütfen acil
Bu arkadaş ne yaziyorsa tam tersini almate 20 pro
Sen niye bu kadar kinlisin bu arkadaşa karşıBu arkadaş ne yaziyorsa tam tersini al
Yok kinli falan degilim ama ne zaman bi konuda gorsem ya p20 lite yada mate 20 lite oneriyor ilk defa yazdim bu arkadasaSen niye bu kadar kinlisin bu arkadaşa karşı![]()
Sen miydin bilmiyorum başka bir konuda da yine bu arkadaş hakkında ''Telefondan anladığı yok, iPhone alın yada iPhone alacak kadar fakirseniz Huawei alın diyen biri'' diye yazmıştı biri. O da sensin sandım o yüzdenYok kinli falan degilim ama ne zaman bi konuda gorsem ya p20 lite yada mate 20 lite oneriyor ilk defa yazdim bu arkadasa
Sen miydin bilmiyorum başka bir konuda da yine bu arkadaş hakkında ''Telefondan anladığı yok, iPhone alın yada iPhone alacak kadar fakirseniz Huawei alın diyen biri'' diye yazmıştı biri. O da sensin sandım o yüzden![]()