Zannetmiyorum.Note 9 android 10 ile büyük güncelleme olayını bitirir diye düşünüyorum.Samsung Note 9 a android 11 gelicek mi ?
Ben ufak bir pay görüyorum sizce bir sürprüz olur mu?Zannetmiyorum.Note 9 android 10 ile büyük güncelleme olayını bitirir diye düşünüyorum.
Umarım olur ama zannetmiyorum.Ben ufak bir pay görüyorum sizce bir sürprüz olur mu?
sizce note 9 u değiştireyim iphone 11 proyla note 9+ 2500tl teknosadan alıncak ama şuan 2k ekran kullanıyorum neredeyse tüm gün çıkıyor hoşuma gidiyor iphone serisinde de video olayı hoşuma gidiyor sizce ?Umarım olur ama zannetmiyorum.
iPhone 11 Pro çok iyi bir cihaz.Eğer sosyal medyayı çok aktif kullanıyorsanız, güncellemede çok önemli ise tavsiye ederim.sizce note 9 u değiştireyim iphone 11 proyla note 9+ 2500tl teknosadan alıncak ama şuan 2k ekran kullanıyorum neredeyse tüm gün çıkıyor hoşuma gidiyor iphone serisinde de video olayı hoşuma gidiyor sizce ?
Samsung A50 için ne dersin kardeş. Ne kadar güncelleme alır. Bu cihazı değişsem mi?Gelmez samsung en fazla 2 tane güncelleme veriyor
S8 i düşünün
8.0 aldı 9.0 aldı ve bitti
Normalde gelmeyecek, ama Samsung bir istisna yapar mı onu bilemem.Samsung Note 9 a android 11 gelicek mi ?
Yazılım güncellemeleri olumlu etki yapar fakat ufak tefek sorunlar yaşatabilir özellikle de donanımı daha zayıf olan cihazlarda. Ama Samsung güncellemeleri çok fazla sorun çıkartmaz. Bunun için kullanıcı kulüplerine bakın derim orada deneyimleyen kişiler mutlaka vardır.Telefonum A50 yazılım güncellemelerini hep erteliyorum. Yazılım güncellemek cihazı olumlu mu etkiler olumsuz mu?
A20 gibi orta/giriş seviyesi cihazlar bile alacak ama note 9 a gelmeyecek. Keşke samsung amiral gemilerine 3 yıl büyük güncelleme verse.Samsung Note 9 a android 11 gelicek mi ?
Aynen.iPhone 11 Pro çok iyi bir cihaz.Eğer sosyal medyayı çok aktif kullanıyorsanız, güncellemede çok önemli ise tavsiye ederim.
Kesinlikle. Ama ben inanıyorum Samsung One UI ile güncelleme işini düzeltti artık sıra 3 sürüme gelmeli. Hatta geçenlerde bir sitede One UI 3 alacak cihazlar arasında 9 serisi vardı. Güvenilir olduğunu düşünmüyorum ama olmayabilir.A20 gibi orta/giriş seviyesi cihazlar bile alacak ama note 9 a gelmeyecek. Keşke samsung amiral gemilerine 3 yıl büyük güncelleme verse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen.
www.uiupdate.com
teşekkürler inşallah doğru bilgidirKesinlikle. Ama ben inanıyorum Samsung One UI ile güncelleme işini düzeltti artık sıra 3 sürüme gelmeli. Hatta geçenlerde bir sitede One UI 3 alacak cihazlar arasında 9 serisi vardı. Güvenilir olduğunu düşünmüyorum ama olmayabilir.
![]()
Samsung One UI 3.0 roadmap based on Android 11 - UI Update
The first One UI 2.0 stable update started rolling out in late November 2019. This came after a month and a half of testing the beta version following the global launch on October 14, 2019. Unless Samsung has plans of adding one of its own into Google’s Android R public beta testing program...www.uiupdate.com
NOte 9 a bi istisna yapsa yeterS9 , S9+ ve Note 9 için Android 11 gelecek söylentileri dolaşıyor. Ancak düşük bir ihtimal bence çünkü Samsung her sene amiral gemisi çıkartıyor onlara uğraşır diye düşünüyorum.
Note 9 , S9 ailesi ile aynı donanıma sahip. Sırf o modele yaparlarsa S9 , S9+ kullanıcıları büyük tepki gösterir.NOte 9 a bi istisna yapsa yeter![]()
note serisi s serisine göre daha preminyum bir seri olduğu için belki bi umudum varNote 9 , S9 ailesi ile aynı donanıma sahip. Sırf o modele yaparlarsa S9 , S9+ kullanıcıları büyük tepki gösterir.
Olursa 9 serisi için olur Samsung model ayrımı yapmaz. S ve Note serisi aynı donanımla geliyor sadece Note serisi pil konsunda daha avantajlı oluyor.note serisi s serisine göre daha preminyum bir seri olduğu için belki bi umudum var
Note serisinin avantajı pili ve kalemi. Samsung'un premium telefonları Galaxy S ve Note serisidir.note serisi s serisine göre daha preminyum bir seri olduğu için belki bi umudum var
Nasıl daha iyi mesela ?note 9 harika bir telefon bence note 10 serisinden daha iyi ama samsung ve tüm android şirketler uzun süreli güncelleme vermiyor 1 bilemedin 2 sene alırsın o yüzden note 9 a da gelmez
bu seneyi kurardı android 10 aldı ama 11 i kesinlkle almayacakSamsung A50 için ne dersin kardeş. Ne kadar güncelleme alır. Bu cihazı değişsem mi?
bak 2 telefonu da incele ben inceleme fırstı buldum annem note 9 aldı şimdi de note 10 plus aldı pişmanNasıl daha iyi mesela ?
ama note 10 plus yarı yolda bırakmaz onu söyliyimbu seneyi kurardı android 10 aldı ama 11 i kesinlkle almayacak
bak 2 telefonu da incele ben inceleme fırstı buldum annem note 9 plus aldı şimdi de note 10 plus aldı pişman
İlk olarak Note 9 Plus diye bir cihaz yok ikinci olarak her yeni model bir önceki modelden daha iyidir.bu seneyi kurardı android 10 aldı ama 11 i kesinlkle almayacak
bak 2 telefonu da incele ben inceleme fırstı buldum annem note 9 plus aldı şimdi de note 10 plus aldı pişman
pardon note 10 a plus diyeceğim için karıştırmışım note 9 olacak bskjzbvzkj tabii ki de her çıkan model yenisinden daha iyidir benim anlatmaya çalıştığım note 9 un çok iyi bir telefon olduğuİlk olarak Note 9 Plus diye bir cihaz yok ikinci olarak her yeni model bir önceki modelden daha iyidir.
keşke andoid 11 ona da gelsepardon note 10 a plus diyeceğim için karıştırmışım note 9 olacak bskjzbvzkj tabii ki de her çıkan model yenisinden daha iyidir benim anlatmaya çalıştığım note 9 un çok iyi bir telefon olduğu
Problem değil düzenle kısmından düzeltebilirsiniz.pardon note 10 a plus diyeceğim için karıştırmışım note 9 olacak bskjzbvzkj tabii ki de her çıkan model yenisinden daha iyidir benim anlatmaya çalıştığım note 9 un çok iyi bir telefon olduğu
keşke andoid 11 ona da gelse