Samsung Note 4 Vs. LG G4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ClouT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bütün üst düzey telefonları inceledim ve aralarında bir eleme yaptım. Fakat eleme sonucu bu iki telefon karşıma çıktı. Malum teknolojik aletlere zam geliyor, gelmeden ikisinden birini alacağım. Eminim ki benden daha çok araştırmış ve bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var. Bu hususta bana yardım ederlerse çok sevinirim.

Telefondan beklentilerimi belirteyim hemen. Benim istediğim biraz da hız. Note 4 ün rehbere girişi ve fotoğraf çektikten sonra fotoğrafa bakmak istediğimizde yaşadığımız gecikme beni tereddüte düşürdü. Fakat Note kalemini de çok sevdim. Çok kararsız kaldım arkadaşlar yardım lütfen..

Not: Bu telefonlar harici önerilere de açığım.

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edecek yok mu? Acil karar vermem gerekiyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 kullandım uzun zaman gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir telefon. Çekilen resmi geç açması doğrudur. Onun dışında problemle karşılaşmazsın.Note4 rehbere girişte takılma ve gecikme yok. Daha doğrusu bende yoktu.

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G4 te resimi geç açma sorunu var mı acaba ? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 4 evet foto cekmede bı anlık gecıkme soz konusu .Birde akla su gelıyor ben o kadar para verıcem 2 kusur kadar telefon gecıcek ama bı zahmet de olmasın gecıkme .evet yukardakı arkadasın da dedıgı gıbı note 4 sıkıntı bu konuda var .Benım note 4 kullanıyorum ılk cıktıgında almısdım degıstırrım dıyordum dum.zamanla bundan ıyısını goremedım benım acımdan tav sıye edılır

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bütün üst düzey telefonları inceledim ve aralarında bir eleme yaptım. Fakat eleme sonucu bu iki telefon karşıma çıktı. Malum teknolojik aletlere zam geliyor, gelmeden ikisinden birini alacağım. Eminim ki benden daha çok araştırmış ve bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var. Bu hususta bana yardım ederlerse çok sevinirim.

Telefondan beklentilerimi belirteyim hemen. Benim istediğim biraz da hız. Note 4 ün rehbere girişi ve fotoğraf çektikten sonra fotoğrafa bakmak istediğimizde yaşadığımız gecikme beni tereddüte düşürdü. Fakat Note kalemini de çok sevdim. Çok kararsız kaldım arkadaşlar yardım lütfen..

Not: Bu telefonlar harici önerilere de açığım.
ben sana kalem kullanmassan lg g4 ü öneririm kalem istersen note 4 e bak...

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teoride iki telefonda hemen hemen aynı hızda gözüküyor ama pratikte performans olarak öne geçen telefon hangisi bileniniz var mı acaba?

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kalem istiyorsan note 4 kalemsiz kullanırım diyorsan g4 bu arada lg güncelleme vermez diyorlardı ben inadına g2 aldım suan 5.0.2 var ve lg 5.1.1 i vereceğini söyledi g2 ye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 4 1999 Tl carreoufur da hem güzel telefon hem lg g4 den ucuz lg g4 ün arkası çok çabuk soyuluyor tabi deri almam dersen telefon g3 gibi oluyor

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lg g4 kullanıyorum fotoğraflar gercekten inanilmaz gözünün gormedigi yerleri okuyabiliyorsun:D Deri istemiyorsan guclendirilmis plastik kapak var ben ondan aldim. Lg de isinma cok ama 30 dk aspahalt oyna ısınıyor telefon

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
G4 al kardeş samsung note 5 çıksın note 4 un yüzüne bakmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg g4 kullanıyorum fotoğraflar gercekten inanilmaz gözünün gormedigi yerleri okuyabiliyorsun:D Deri istemiyorsan guclendirilmis plastik kapak var ben ondan aldim. Lg de isinma cok ama 30 dk aspahalt oyna ısınıyor telefon

30 dk da asphalt oynayıp ısınması normal grafikleri çok ağır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben 5s te mortal combat x ile 10 dk oynarken telefonun üstünde yemek pişirebilirdin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 5 ile Note 4 arasinda büyük bir fark bekliyorsaniz bosuna bekliyorsunuz.

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 çıkması benim için sorun değil, hatta note 5 çıkmasını bekleyip çıkınca note 4 alıcam :D sizce 5 çıkınca 4 ucuzlar mı?