Samsung note 3 oge saklama bulma !

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar hayirli forumlar bugun galeride fotolara bakarken orta tusun yanindaki ayarlara tusuna bastm orda ogeleri sakla diye bir sey vardi 2 3 foto sectim tamam dedm fotolar gitti ve geri bulamiyorum internetten arastrdm doayalarimdan gizli ogeleri gosteri secin acilir diyor olmazsa arama kismina hide yazin cikar diyor ama hala yok bazilarida guncellestrmeden gelen bir sorun diyorlar bwnim fotolae nereye gitti simdi bilgisi olan varmi

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Durum gene ayni indirdm denedm gene gstermiyir ortada yok fotolar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha once denemistm ama sorun smdi duzeldi dosyalarmda ayarlar kismindan gizli ogelerri gosteri seciyoruz daha sonra arama kismina "hide" yazinca gizli ogeleri gsteryr
Sorun düzeldiyse sevindim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pekı yenıden galerı gızlı ogelerı gosterde cıkmıyo o nasıl olcak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slmlar arkadaşlar bende bu note 3 de foto kaybettim ve bu söylenilen proğramı yükledim ama fotolar çıkmadı ayrıca foto gizli ögelere saklanamaz deyip kayboluyor nasıl geri ulaşırız acaba lütfen yardım..

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
slmlar arkadaşlar bende bu note 3 de foto kaybettim ve bu söylenilen proğramı yükledim ama fotolar çıkmadı ayrıca foto gizli ögelere saklanamaz deyip kayboluyor nasıl geri ulaşırız acaba lütfen yardım..
SrhT01'in çözdüğü yöntemi denediniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun benim not 3 de de var az önce samsung müşteri hizmetlerini aradım yazılım hatası dedi ve çözümü yokmuş. resimlerde gitti saklayayım derken :angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar dosyalarıma girip ayar tuşuna basınca ayarlara basıp gizli öğeleri göster kutucuğunu seçili hale getirin, sonra arama kısmına .hide yazıp aratın çıkan klasörde bir klasör daha çıktı onu acınca gizli fotoğraflarıma ulaştım
ALINTIDIR

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dosyalarıma girip ayar tuşuna basınca ayarlara basıp gizli öğeleri göster kutucuğunu seçili hale getirin, sonra arama kısmına .hide yazıp aratın çıkan klasörde bir klasör daha çıktı onu acınca gizli fotoğraflarıma ulaştım
ALINTIDIR
Herhalde bu konudan alıntı yaptın. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunları ordan nasıl çıkarıp galeriye yolluyoruz bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tek tek başka klasöre taşıyorsun başka yolu yok gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hide yazınca buldum fotografları ama tekrar galeriye yükleyemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 60 tane fotograf gizledim hiç sorun yoktu istediğim zaman açıp bakabiliyodum ama şimdi baktım hiçbiri gözükmüyo ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tmm buldum ama peki şimdi galeriye nasıl taşıycam resimleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar not 3 neo kullaniyorum ve bütün şireve bilgilerimi S NOT dosyasına kayit yapıştım geçenlerde cihaz hafizasındaki bir kaç dosyayı SD karta taşıdım ve bilgiler yok oldu napcam bilmiyorum ve sonra Sd karttan cihaz hafizasina taşıdım degiyen birşey olmadi bütün şifrelerim hesaplarim gitti yardımcı olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar.fotograflarımın bır cogunu gizlemiştim.sonra yanlışlıkla oradan tasımak isterken sildim.ve bu yazılanların hepsini denedim fakat geri getiremedim.ne yapmalıyım hangı programı yuklemelıyım.ya da kıme basvurmalıyım bu konuda bana yardımcı olması ıcın.yardımcı olursanız cok sevinirim. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim s4 ümm var sd kart aldığım gün gizli fotoğraflar arafta kaldi gibi birşey oldu bulamıyorum çok önemli benim için fotoğraflar halledebin olursa küçük çapta ücret vericem