Samsung Note 3 mü Iphone 5s mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım sizce hangisi yardım lütfen :mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexus 5 felan asla alma çünkü bi cm yüklersin note 3 canavar olur ama karar senin tabi bide iki üç yıl kullanıcam demişsin üç yıl önce çıkan i4s bile hala stabilken benim tavsiyem 5s alman ama root rom işlerini biliyosan note 3 :D

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence 5s ama biraz bekleyin 7 ocakta yeni cihazlar duyrulacak onları beklerin derim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bence bekle alma 7 ocakta las vegasta ürünler telefonlar tanıtılcak onlar çok daha iyi olcaklar. muhtemelen.. eger beklemem acelem var dersende BEN NOTE 3 AL DERİM..

yeso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce 4s kullanmıştım memnundum ama malesef çalındı ve ios 7 sürümünü hiç kullanmadım. Aslında ıphone yanlısıydım taa ki note 3ü görene kadar inceledim ve özelliklerine hayran kaldım açıkcası ama hala aklımda soru işaretleri var günlerdir inceliyorumm ama hala karar veremedim:confused1:

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kendime alıyor olsam note 3 alırdım. Şarj problemi olmayan , büyük ekranlı , kalemi olan ve tabiki şık bir telefon ;)

alpguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sık telefon değiştiren birisiysen Note 3 al ama eğer en az 2-3 yıl kullanırım hatta bozulana kadar kullanmak isterim dersen kesinlikle iPhone

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kardeşim sonuna kadar note 3 derim 5s alıp paranı çöpe atma işlemci gücü olsun ekran büyüklüğü parlaklığı olsun nfc desteği olsun note 3 mükemmel bir telefon 5s e 2800 tl para sakın verme

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yarın gidiyorum vatana bi note3 alıyorum peşin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.[Hz. Mevlana]

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Snapdragon sürümünü bulabilirsen Note 3 derim yoksa İphone 5S bence

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
yarın gidiyorum vatana bi note3 alıyorum peşin
Bence çok iyi bir karar iphone a o kadar para vermemen çok iyi olmuş ekran büyüklüğü,parlaklığı,ram i,işlemcisi,grafik işlemcisi,android 4.3 kullanması olsun her yünü ile mükemmel kusursuz bir telefon bu arada hayırlı olsun.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@yeso

Kardeşim 2 telefon çok zıt birbirine. Biri 4'' ekrana sahip diğeri 5.7'' ekrana sahip zaten farklı sınıftalar.

En başta iOS mu? Android mi? sorunu kendine sorman lazım hangisini seviyorsun?

Sonra küçük ekran mı? Büyük ekran mı? demelisin.

Senin ihtiyaçlarını kaç inç ekran karşılar? Telefonda ne yaparsın oyun oynamayı çok seviyorsan, telefona filmler atıp izliyorsan büyük ekran almalısın ama telefonda film izlemiyorsan, oyunda arada oynarım diyosan küçük ekran yeterlidir.

2 telefonda çok iyi ama Note 3 ün Snapdragon lu sürümünü bulabiliyormusun ona bir bak.
5S sana sonsuz stabilite ve güncelleme desteği sunar ve telefonu garanti veriyorum en az 2-3 yıl kullanırsın. Note 3 dikkatli kullanmalısın güncelleme elbette verir ama sonuçta android tir 3 yıl sonra ufak takılmalar yaşarsın diye düşünüyorum.

7-10 Ocak arası CES fuarı olacak orada sanırım S5, One 2, Z2, G3 tanıtılacak onlara bir bak derim ilgini çeken olursa beklersin. Bende öyle yapacağım onu bekliyorum zaten beklemeye değer ise ve bütçeme uygunlarsa bekleyeceğim.

He bu arada şu iPhone 5S e 1GB ram var felan gibi saçma sapan şeylerle Note 3 den iyi değil gibi diyenlere aldırma çok zıt telefonlar dediğim gibi yukarıdaki soruları kendine bir sor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen son yorumu yazan arkadaşa katılıyorum
Bende kararsızdım ama hayatımda hiç iphone kullanmadığım için canıma tak etti ve kesinlikle iOS kullanacağım ne olursa olsun dedim hatta 1 sene sonra satsam alacağım paraya eklemeden yine note3 alabilirim dedim..
Aldığımda 2 telefonda aynı fiyattaydı 2150TL turkcell garantili aldım 5S gold..
Birde Önceki telefonum Galaxy S4'tü... Samsung'un amoled ekranını aramıyor değilim ama iOS bi başka
Ben bu kadar stabil bu kadar hızlı bir telefon görmedim.. Asphalt 8 tıklamamla yükleniyor yazısının yanındaki yuvarlak YARIM TUR dahi atmadan açılıyor
1.3 ghz işlemci diye düşünmeyin 64 bit bir işlemci teknolojik olarak farklı ve M7 Coprocessor adında 2. bir işlemci daha var genellikle parmak izi okuyucusunu ve bazı uygulamaları yönetiyor gps gibi sanırsam..
Son olarak RAM konusu ben 1GB rami bu kadar iyi kullanan bir İşletim sistemi hayatım boyunca görmemiştim..
Sonuç olarak 2 telefonunda kendine göre artıları ve eksileri var
İphone seçmemin en yegane temeni ise ALTIN gibi olması yani Aynı fiyattaki note3 değeri 1 sene icinde %60 düşerken İphone %50 değer kaybeder ancak..
Hayırlı olsun Note3' bitanede Note3 almayı düşünüyorum 2. el olarak inş denk getiririm uygun fiyata

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende Çok fazla müzik dinlerim oyun oynarım 2-3 yıl kullanmak isterim ıPhone 5s istiyorum ama Karar veremedim sizce hangisini almalıyım neden ??:flowers: