Samsung note 3 demo'yu kullanilir hale getirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Idiox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
X operatörün yetkili bayisinde çalışmaktayım elimize satış için gelen teşhir maketleri ve demo telefonlar oluyor ve elimde note 3 demo telefonu var bu telefonu nasıl kullanılabilir yapabilirim stock rom yükleyip direk demodan kurtulabilir miyim? yoksa bunu yapıp imei değiştirmek mi gerekir şuan farkettim telefonun imeisine bakmadım var mı yok mu.. stock rom atmak sorunu çözer gibi geliyor flashlamayı denemeli miyim bi bilgisi deneyeni anlayan varsa beni yardım etsin lütfen :mrgreen::hammer::thumbup1:

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
X operatörün yetkili bayisinde çalışmaktayım elimize satış için gelen teşhir maketleri ve demo telefonlar oluyor ve elimde note 3 demo telefonu var bu telefonu nasıl kullanılabilir yapabilirim stock rom yükleyip direk demodan kurtulabilir miyim? yoksa bunu yapıp imei değiştirmek mi gerekir şuan farkettim telefonun imeisine bakmadım var mı yok mu.. stock rom atmak sorunu çözer gibi geliyor flashlamayı denemeli miyim bi bilgisi deneyeni anlayan varsa beni yardım etsin lütfen :mrgreen::hammer::thumbup1:

demo ipade yazilim guncellemesi yapinca normal moda gecmisti kiese baglayin ne tepki verecek bakin.
kies ile yazilim guncellemesi yapmyida deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum bende de galaxy s5 var bunlarda şebeke entegresi yok romla çözulmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm yolu bulduysanız paylaşabilir msnz acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vala bende de aynısı var s5 var sanırım doğru yazılımı bulursak olur gibi buda herkesın yapacağı iş deyıl biraz yabancı sitelere de güz atım yapıyorlar galiba ama ben pek bişey anlamadım

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Konuyu uyandırıyorum fakat bunun bir yolu var mi?cihazlar Galaxy S10 Plus ve Galaxy S9 Plus.