Samsung nexus mu s2 mi

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu eylül ayında annem almanyaya gidecek gelirken de bana bir telefon alacak araştırdım biraz galaxy s2 ile nexus arasında kaldım. Öğrendiklerm sunlar nexus'un ekran kartı 3 yıl önceki telefonlarda kullanılanlardanmıs s2 nin ekran kartı cok daha iyimş fakat en iyi güncellemeler nexusa geliyormuş. kamera olarak s2 daha iyi ama nexus da kötü değil bana yeterli diye düşünüyorum. Benim istediğim dış görünüşü güzel olsun iyi oyunları uygulamaları çalıştırsın. interneti hızlı olsun . dış görünüşde oyum nexusdan yana birde kuzenim teknosada çalışmıştı o s2 al diyor. nexus parasının hakkını vermiyor diyor. sizlerin yorumlarınızı bekliyorum. lütfen yorum yapan arkadaslar nedenini de yazarlarsa sevinirim sadece s2 ezer nexus al demenizi istemiyorum. eğer nexus hakkında şu ekran kartı hakkında doyurucu bilgi verebilirsnz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden peki nedeni önemli benim için ilk androidim olacak?

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kasımda Galaxy nexus plus yada galaxy nexus II çıkacak şuanki nexus un güncellenmiş hali olacağını söyleyebiliriz i9260 ın .... hatta S II ile benzer belkide bir boy üst olacak onu görmekte bence yarar var ancak şuan için satışta olan i9250 nexusta fena değil özellikle amerikadan alma avantajı varsa 349 usd = 650 lira iyi bir fiyat oluyor ...

Türkiye pazarından Nexus alınmaz alınacaksa TR ye gelen Amerika Google playden alınma cihaza max 1000 lira para verilir sonuçta cihazın satışı 349 usd ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
annem eylülde gidecek o yüzden şu anki telefonlardan seçme zorunluluğum var ben nexus istiyorum ama su gpu su neden eski takmıslar yada bu oyunlarda kasma yaparmı? almanyadan 350€ gibi gümrükden cikarken wergisini geri aliosun 300€ oda 700 lira gibi

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasımı bekleme şansım yok cünkü annem eylülde gidecek gelirken alacak. bu nexus da bulunan gpu neden düşük yada oyunlarda ne tür sorunlar yaratır? çünkü benim için en önemli şey uygulamalar sonra internet ekran kartı ne tür eksiklikler yaratır. suanki oyunların hepsini acar mı ve kac yıl sonrasının oyunlarını acar ? yardımını bekliyorum burak bey

ürünü 350€ ya alıcam gümrükte vergisi geri veriliyormuş 300€ yanı 700 lira gibi bi fiyat 100 lirada açtırmak için ödeniyormuş 800 lira

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
genel kullanımda sorun yaşatmaz gönül rahatlığı ile alabilirsin o fiyattan gelecekse ayrıca nette android 4.1.1 li inceleme videosu var donanımhaber yapımı onu izlemeni tavsiye ederm zaten cihazın aktığını göreceksin ...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu güncellemeleri almak paralımı yoksa direk android store den ücretsiz indirebiliyor muyuz?
Birde genel kullanımda sorun olmaz demişsiniz yani oyunlardan mı bahsettiniz?

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
peki bu güncellemeleri almak paralımı yoksa direk android store den ücretsiz indirebiliyor muyuz?
Birde genel kullanımda sorun olmaz demişsiniz yani oyunlardan mı bahsettiniz?

nexus talefonlar güncellemeleri direk google dan alıyor zaten market üzerinden hiç bir cihaz güncellemelere erişemez google store üzerinde uygulama film kitap müzik birde cihaz satışı var...

genel kullanımdan kastım film müzik şuanki güncel oyunlarda problem çıkarmaz bir çok kişi şunu unutuyor 2010 da çıkan iphone 4 te powerVR SGX535 gpusu varken Nexus ta SGX540 var ve şuan iPhone 4 hala oyun oynatabiliyorken Nexus a özellikle gpusunun eski denmesi bana göre mantıksızlık iphone 4 teki eski olmuyorda sadece Nexustakimi eski oluyor...

700 lira bandına Nexus bulmuşun bence fırsatı kaçırma derim ...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayenizde nexus almaya karar verdim çok teşekkür ediyorum. Son olarak bu nexus un satıldığı uluslararası bir yer varmı apple store gibi almanyada alabileceği bir yer ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Heryerde yazdim ama yine tekrarliyim size ;
Nexus Google tarafindan surekli guncelleme alan bir model. iOS"un akiciligini gecen bir tel. Tavsiye ederim akiciligi s2 gecemez. Ama gorilla ve micro sd destegi s2ye yoneltebilir sizi.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim için 16 gb hafıza yeterli. gorilla da benim için çok önemli değil extrem bir hayatım yok :D

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
google play store device kısmı mevcut bazı ülkelerde eğer avrupa ülkelerinde site kullanıma açık ise ordan alınması tavsiye edilir ...

https://play.google.com/store/devices/details/Galaxy_Nexus_HSPA?id=galaxy_nexus_hspa

bu direk Galaxy Nexus linki Vtunnel üzerinden ancak açılabiliyor çünkü TR de Cihaz satışı yok eğer Avrupada bu link üzerinden girildiğinde Euro üzerinden miktar görünüyorsa avrupa içerisinde satış vardır ...

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam dostum ben kullanıyorum nexus tek kelime ile harika.Çoğu oyunu oynuyorum youtubedanda bakabilirsin oyun performansına.Almanya fiyatlarını bilmiyorum ama s2 ile aynı fiyatsa s2 al bence.Neden dersen gpu daha güçlü ilerdede sıkıntı yaratmaz.Nexus unda gpusu iyi.Çözünürlük fazla oldugu için s2 ye göre düşük değerler almış.Seçim senin eğer aynı fiyatsa s2 derim nexus ucuzsa nexus al.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
internetten değilde sabit bi dükkan gibi yokmu ?

berke birçok oyun derken çalıştırmadığı varmı ? veya oynadığın oyunlar neler ?

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internetten değilde sabit bi dükkan gibi yokmu ?

berke birçok oyun derken çalıştırmadığı varmı ? veya oynadığın oyunlar neler ?
asphalt serisi..
riptide(bu oyunda çok nadir fps azalıyor 1saniyelik sonra düzeliyor) nedeni çok oynadığın zaman ısınıyor ondan kaynaklı sanırım.
real racing
racing thunder.2
şimdilik bunlar.İnternetten yukleyecemde virüs gelir diye yuklemiyorum

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy nexus da java yokmuş bu büyük bir eksiklik değil mi ?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim eksiklik olsada jely bean 4.1.1 gelen bütün telefonlarda java olmayacak ki nexus ilk önce alacaklardan biri nexusu java yok diye almayıp başka bakarsan jely bean de hepsi kalkacak problem olmaz yani

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence s2 al çünkü benchmark testlerine bakarsan s2 nin galaxy nexusu ezdiğini göreceksin ama şu var ki gs2 ye jelly bean gelecek ama jelly bean den sonrası meçhul :/ Güncelleme yönünden nexus donanım bakımından s2 :)
Paran varsa ikisinide al :D

Nexus alacaksan yeni nexusu bekle I9260 diye yeni bir nexus gelecekmiş.işlemci hızı kamera değişecekmiş ve hafıza kartı girişi eklenecekmiş

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki güncellemeler neyi değiştirir çok temel olarak soruyorum yani arayüz değişti fln bunlar değilde performansda baya artış olur mu ?

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkidebir telefon değiştirmeyeceksen Nexus al.Yazılım desteğinin devamı gelecektir.En güncel yazılımlar telefonumda olmasada olur diyosan s2.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 3-4 yıl kullanacağım bu telefonu. şimdi s3 alma şansım da var. s3 demi güncel olmaz 3-4 yıl kullanım için hangisi daha iyi s3 mü nexus mu fiyat farkı da var ama sizin dediğiniz gibi güncelleme önemli. Rahat şekilde 3-4 yıl güncel program, oyun vs oynatmasını istiyorum almışken ileriye dönük almak istiyorum çünkü ikidebir telefon değiştirme şansım yok

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 3-4 yıl kullanacağım bu telefonu. şimdi s3 alma şansım da var. s3 demi güncel olmaz 3-4 yıl kullanım için hangisi daha iyi s3 mü nexus mu fiyat farkı da var ama sizin dediğiniz gibi güncelleme önemli. Rahat şekilde 3-4 yıl güncel program, oyun vs oynatmasını istiyorum almışken ileriye dönük almak istiyorum çünkü ikidebir telefon değiştirme şansım yok
Dostum fiyatlar düşmüş almayada Xperia S almalısın kesinlikle
http://www.sonymobile.com/gb/products/phones/xperia-s/ 349euro 700tl civarı.Yada xperia p 259euro 550tl civarı(Şarj sıkıntısı varmış) az gidiyormuş şarjı.Ucuz birşey olsun dersen sola 400tl http://www.sonymobile.com/gb/products/phones/xperia-sola/
Ben olsam Xperia S i alırdım en yüksek telefon o.Nexus tan artısı hafıza 16gb daha fazla.12mp kamera var baya güçlü bir kamera.Gpu daha güçlü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alabilirsen note al..en iyisi..nekus mekus sıfır,,yada bekle note 2 al.
nekustan 1 inç büyük,,hepsi bu .selamlar

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim ben kasımda almanyadan tl değerinde 750 liraya aldım,şimdi vergisini de katarsak çoktan 850 lira olurdu ama şimdi daha da ucuzlamıştır

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
l almanya l teknosa l yurtdışı l
-------------------------------------------

böyle bir tablo yaptım yurtdışı dediklerim türkiyede satılan kendi kayıtları yapılmış ama garantisiz telefonlar.
ayrıca almanya fiyatları 100 lira vergi + 15 lira kayıt parası içinde