Samsung Nexus i9250 aklıma takılanlar?

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2. el cihaz aldım ilk androidim kusura bakmayın sorularım için yardımlarınız için teşekkür ederim.

1- telefonda ekrandaki 2. 3. sayfayı nasıl kaldırırım (home tuşuna basılı tutunca resim ekle vs diyor)
2-ekran yazı tipini değiştiremiyor muyum ace 2 de bile bu var ben bu telde bulamadım ( bilmem ne çikolata yazı tipi vardı ace 2 de)
3 en güncel ve stabil sürüm şimdi hangisi 4.1.1. mi?
4- mesajlarda taslaklar klasörler vs bölümü yok mu? önemli mesajları nasıl saklayacağım?
5- sms gelince titreşim yoğunluğunu ayarlayamıyor muyuz? benim eski telefonda smsi okumazsam 2dk da bir titrerdi?gece mesaj geldi mesela eski s3100 da de bile 2dk da bir titreme ayarı vardı okumazsam titrerdi.bunda 1 kere titriyr sonra bildirim ışığı yanıyor. kılıf var ışığı da göremiyorum:D
6-smilesler çok kötü androidin yeşil canavarı:d mesajlardaki bu smilesler değişmez mi?
7-facebook sekronizasyonu yok mu arkadaş sony exp. kullanıyor rehberinde facede ekli olan arkadaşlarının resimleri var
8-hangi sürüm yüklü nereden öğrenebiliyorum şu yaktu mu başkası mı ne?
9-cihaz rootlu mu değil mi nasıl anlarım değilse tavsiye eder misinz?
10- 1saatte %10 sarj gitmesi normal mi? [konuşma 5dk gerisi bekleme. (yalnız şebeke çok zor çekiyor)]