OBirGamer
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 704
çok merak ediyorum googledada bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi?
Bu soru apple neden iphone gibi bir soru.çok merak ediyorum googledada bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi?
bende bunu diyecektim Apple neden İphoneBu soru apple neden iphone gibi bir soru.
Öyle uydurmuşlardır akıllarına o gelmişdir beğenmişlerdir.
Niye ki? Ben o kadar da kötü olduklarını düşünüyorum. Hatta S10 dan önceki telefonlar oldukça iyiydi.Galaksideki en kötü telefonları yaptıklarından olabilir. (!)
Adamlar herşeyin başına "i" koymayı çok seviyorlar herhaldebende bunu diyecektim Apple neden İphone
Huawei neden "mate" ise, Samsung da o yüzden "Galaxy"çok merak ediyorum googledada bulamadım bilen varsa söyleyebilirmi?
abi noktalama işaretleriyle hiç mi bilgin yok internete bak bakayım parantez içinde ünlem ne demekNiye ki? Ben o kadar da kötü olduklarını düşünüyorum. Hatta S10 dan önceki telefonlar oldukça iyiydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamlar herşeyin başına "i" koymayı çok seviyorlar herhalde
Pardon şimdi gördümabi noktalama işaretleriyle hiç mi bilgin yok internete bak bakayım parantez içinde ünlem ne demek
Bence neden Windows diye bir soru saçma. Windows oluşturulurken zaten komutları çalıştırarak pencereler ortaya çıkarıyordu, sonuç olarak ismini böyle koymuş olabilirler.Intel neden Core? Microsoft neden Windows?
Muazzam bir tespitti.Galaksideki en kötü telefonları yaptıklarından olabilir. (!)
Aklıma geleni söyledim. Haklı olabilirsiniz.Bence neden Windows diye bir soru saçma. Windows oluşturulurken zaten komutları çalıştırarak pencereler ortaya çıkarıyordu, sonuç olarak ismini böyle koymuş olabilirler.