Samsung ml 1610 sorun yardım! (Kağıt yarıda kalıyor çıkmıyor)

bestoforhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum

samsung ml 1610 yazıcımın pick up roller kağıt çekici patenini kendim değiştirdim kağıdı çekemiyordu .
( http://www.youtube.com/watch?v=OGkBJgGGaDk )

herşeyi tam gösterildiği gibi yaptım pateni değiştirdim taktım. kağıdı hemen çekti tam oldu problemi hallettim dedim ama kağıdı yarıya kadar çıkardı ve öylece kaldı sayfaya baktım metnin baş kısmından bir iki paragraf yok ortadan yadırmaya başlamış yani anladığım kadarıyla kağıdı daha önce alması gerekiyordu ya da birşeyi mi yanlış yaptım anlamadım. lütfen yardımcı olun. öğretmenim tam yazılıları çıkaracaktım makineyi kendi elimle bozdum moralim çok bozuldu. lütfen acil yardım edin. nerede yanlış yapıyorum ne yapmalıyım ?

bestoforhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 tonerim var birisi yeni denedim ama olmadı aynı sonuç

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Montaj yaparken bir parça oynatmış olabilirsiniz.Tekrar söküp kontrol etmenizde fayda var.

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Güzel kardeşim öyle bir şey diyorsun ki kendi yazıcının resmini atsan göz kararı ile nerde arıza var söyleyebilirim. yani ben şimdi hayali nasıl konuşayım

bestoforhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4dh7c.jpg

--- Mesaj Güncellendi ---

4dh8d.jpg

4dh9l.jpg
4dhby.jpg

resimleri ekledim inşallah çözüm bulursun

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
samsung ml 1610 serisi uretimi durdurulan bir seri/ Yeni bir yazici alinmasi durumunda 100 tl idi tonerler beraber\ toner tek basina 90 tl//

Bu demekkki yazici 10 tl falan
Internet uzerinden sadece makineyi bulup alin yada yeni bir yazici cekin altiniza//Cunku bu seride hep sorunlar var//

NOT // turkce karakterleri yazamiyorum ne yapmam lazim suan olmaya basladi

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Yine parçayı değiştirdiğiniz kısımdı sorun var. Yazıcı kağıdı almaya çalışmış ancak geç almış. Dolayısı ile çıktının bir kısmı üst silindire basılmıştır.

Değiştirdiğiniz parçayı veya tepsiyi kontrol edin. Bir yerde takılma olabilir.

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ölü Yatırım yapma aynısı bende vardı kaldırdım attım çöpe gına gelmişti artık bitane all in one aldım en güzeli .D

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tonerin Muadil Toner sanırım ondan ötürü sıcak fırın ünitesinden geçtikten sonra bir anda takıntı yapiyor patenlerin eğer temiz ve düzgün çalışıyor ise bunu manuel olarak test edip bakabilirsin,arıza varsa görebilirsin.büyük ihtimal tonerdendir.geçen servise böyle bir arıza geldi muadil ikinci kalite tonerden ötürü sıkıntı yapiyordu değiştirdim düzeldi.

Patenleri kontrol et çözüm olmaz ise başka bir toner ünitesi bulup dene,sorun çözülür kolaygelisn

bestoforhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar o kadar uğraştım olmadı. nedir problem söküp ytakmaktan bıktım ya

ssss333322222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pateni ters takma ihtimalin var mı ? tam yuvarlak değil çünkü paten. kağıdı alması gereken süreden geç alıyor. Yazıcı tamiri yapan arkadaşım şimdi öyle söylüyor.

bestoforhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanki problem pick up roller ın yan dişlilerinde gibi orayı hiç kurcalamadım ama inceledim dişliler geç birleşiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kartuşun dramına kağıt değdiği an yazdırmayı devre dışı ediyor bu da Vin7 yazılım hatasını gösteriyor. Genel olarak rutubet ile alakalı toner haznesinde iç karıştırıcıyı bıcakların sıkışık olduğundan sert döndürülmesi gelen yükü role Amperi kaldırmıyor. Önceki yazılımı kaldırın muadil değil orjinal kartuşu takın yazıcınız çalışacaktır. Değer mi tonerinizi kendiniz dolduracaksanız incelemek amacıyla olur ama sağlık açısından maalesef olmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bizim yazıcının ışığı yanıyor ama nedense bir türlü yazdırılmıyor.
çok acil çözüm bulursanız sevinirim..!!!