Samsung, Marshmallow'u Test Etmeye Başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

horticulture

SDN Okuru
NOTE modeli çıktı çıkalı başka modeli kullanmadım. ..SAMSUNG en büyük hatası NOTE modelini pazarlama da çok çok zayıf. .ve de TLF ARKA veya ÖN TARAFA modelin adini BELİRGİN OLACAK ŞEKİLDE YAPILMALI segmente rakip yok diye bu kadar da duyarsız kalması çok yanlış. .
(NOTE kullanan biri olarak diğer modelleri ve tlf markalarına oyuncak gibi bakıyorum. ).
Türkiye de güncelleme çok geç yapılıyor. ..Eğer birgün elimde başka modeli tlf modeli olursa SAMSUNG TÜRKİYE YÜZÜNDEN olacaktır. .

N

nasri072

SDN Okuru
abi bu marshmallow note 4 için ne zaman gelir tam bi bilginiz varmı varsa paylaşırsanız çok seviniriz. saygılarımla.

T

Teknoloji sever

SDN Okuru
Samsung Türkiye çok kötü personellere sahip, son derece yavaş ve son derece başarısız bir hizmet veriyor. 10 Üzerinden 2 anca verebilirim. Bir ürünü serviye verip 49 gün sonra alabildim (Her şey belgeli) Her ne kadar sevmesem de Apple bu konuda muhteşem bir performans sergilemekte. Sırf bu yüzden elimdeki galaxy s6 ve samsung gear s saatimi eşimin galaxy s6 telefonunu satıp apple alma kararı aldım.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sizlere gelirde türkcelllilere biraz daha geç.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
NOTE modeli çıktı çıkalı başka modeli kullanmadım. ..SAMSUNG en büyük hatası NOTE modelini pazarlama da çok çok zayıf. .ve de TLF ARKA veya ÖN TARAFA modelin adini BELİRGİN OLACAK ŞEKİLDE YAPILMALI segmente rakip yok diye bu kadar da duyarsız kalması çok yanlış. .
(NOTE kullanan biri olarak diğer modelleri ve tlf markalarına oyuncak gibi bakıyorum. ).
Türkiye de güncelleme çok geç yapılıyor. ..Eğer birgün elimde başka modeli tlf modeli olursa SAMSUNG TÜRKİYE YÜZÜNDEN olacaktır. .

Evet çok haklısınız note serisi bir başka sanırım seriyi bir atlayarak takip edeceğim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Daha yeni mi test ediyor ??

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence ilk çıktığında direk indirmeyin.Önce forumda bir millet ne demiş bir bakın çünkü ben ilk güncellemede sıkıntılar olacağı düşüncesindeyim:).