Samsung M31 en uyumlu powerbank hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ckr59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ckr59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

ckr59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
peki kılıf + temperli cam önerir misiniz?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Tabikide Samsung'un Kendi Üretimi Olan 10.000 Mah Gücündeki Powerbank
Öyledir kesin değil mi :D

Xiaomi veya redmi markalı powerbank kullanabilirsin sıkıntı olmaz. Bende samsung telefon var bu markaların powerbanklerinde hızlı şarj özelliği zaten var. 20000mah modellerinde TESLA araçlarının bataryalarında kullanılan 18650 boyutlu Panasonic üretimi piller kullanılıyor mesela.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
Öyledir kesin değil mi :D

Xiaomi veya redmi markalı powerbank kullanabilirsin sıkıntı olmaz. Bende samsung telefon var bu markaların powerbanklerinde hızlı şarj özelliği zaten var. 20000mah modellerinde TESLA araçlarının bataryalarında kullanılan 18650 boyutlu Panasonic üretimi piller kullanılıyor mesela.
Kusura Bakma Ama Samsung Bir Telefonla En Güzel Ve En Uyumlu Gidicek Powerbank Markanın Kendi Üretimidir İphone'a Nasıl Apple Watch Uyumluysa Bundada Böyle Burda Komik Bir Şey Yok Doğrusu Bu Yorumlamadan Az Objektif Olmayı Öğrenirsin Umarım Kendimde Kullandığım Bir Powerbank 10.000 Mah Gayet Yetiyor Ve Dayanıklı. Söyleyeceklerim Bu Kadar İyi Forumlar

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Kusura Bakma Ama Samsung Bir Telefonla En Güzel Ve En Uyumlu Gidicek Powerbank Markanın Kendi Üretimidir İphone'a Nasıl Apple Watch Uyumluysa Bundada Böyle Burda Komik Bir Şey Yok Doğrusu Bu Yorumlamadan Az Objektif Olmayı Öğrenirsin Umarım Kendimde Kullandığım Bir Powerbank 10.000 Mah Gayet Yetiyor Ve Dayanıklı. Söyleyeceklerim Bu Kadar İyi Forumlar
Objektif şekilde bu yorumu yaptım zaten. Powerbank öyle bir Iphone ile Apple Watch arasındaki uyumu gerektiren bir cihaz değil. Powerbank içinde kaliteli pil kullanılmışsa ve gerekli değerleri verebiliyorsa sorun yoktur. Bizzat ben Samsung telefonumda Samsung marka powerbank ile farklı markaları da denedim. Bunların içinde Xiaomi powerbanklerin Samsungun kendi powerbanki ile aynı şarj süresi,şarj etme sayısı ve dayanıklılığının olduğunu gördüm. Ayrıca Xiaomi kendi powerbanklerinde Samsung,Lg,Panasonic üretimi bataryalar kullanıyor. Bu yüzden iki markanın aynı olması değil ürünlerin kalitesinin iyi olması önemlidir.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
Objektif şekilde bu yorumu yaptım zaten. Powerbank öyle bir Iphone ile Apple Watch arasındaki uyumu gerektiren bir cihaz değil. Powerbank içinde kaliteli pil kullanılmış ve gerekli değerleri verebiliyorsa sorun yoktur. Bizzat ben Samsung telefonumda Samsung marka powerbank ile farklı markaları da denedim. Bunların içinde Xiaomi powerbanklerin Samsungun kendi powerbanki ile aynı şarj süresi,şarj etme sayısı ve dayanıklılığının olduğunu gördüm. Ayrıca Xiaomi kendi powerbanklerinde Samsung,Lg,Panasonic üretimi bataryalar kullanıyor. Bu yüzden iki markanın aynı olması değil ürünlerin kalitesinin iyi olması önemlidir.
Evet Dediğiniz Doğru Fakat Yinede Unutmamak Lazım Samsung Üretimi 10.000 Mah Powerbank M31 İle Uyumlu Olucaktır Uyum Derken Kastım Cihazın Piline En Sağlıklı Ürün Samsung'un Powerbank Cihazı Olucaktır Samsung Üretirken Bunu Düşünmüştür Tabi Yine Kullanıcının Tercihi Ama Ben Almışken Hem Uyumu Hem Pilin Sağlığı Açısından Bu Ürünü Öneriyorum Sizin Öneriniz Farklı Olabilir Görüşleriniz İçin Teşekkür Ediyor Ve İyi Forumlar Diliyorum Efendim [emoji5]

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Umarım her kelimenin baş harfini büyük yazmazsın.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Alışkanlık Ve Bu Alışkanlığımın Sizi İlgilendirdiğini Kesinlikle Düşünmüyorum?
6-) Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü büyük/kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade -kullanmanız o konuyu kirleteceğinden dolayı önermiyoruz.
İlgilendiriyor.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
6-) Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü büyük/kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade -kullanmanız o konuyu kirleteceğinden dolayı önermiyoruz.
İlgilendiriyor.
Pardon Ama Alışkanlık Kendime Mani Olamıyorum Şuana Kadar Her Mesajımı Böyle Yazdım Ve Mesajlarımda Büyük Harf Dışında Göz Kirleticek Bir Şey Kullanmamaya Özen Gösteriyorum Eğer Bunun İçin Uyarı Alırsam Kendimi Yadırgamam Ama İlgili Forum Kurallarını Paylaştığın İçin Sanada Teşekkür Ederim [emoji108]