Samsung m10 cok kasiyor

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Telefonda internette dolasorken cok kasiyor sonra babam beni suçluyor format dışında ne yapmalıyım cok kısa sürede halletmem lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonda internette dolasorken cok kasiyor sonra babam beni suçluyor format dışında ne yapmalıyım cok kısa sürede halletmem lazım.
Birde forum ekranında sıkıntı var

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Çok video ve fotoğraf var mı telefonda?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
İnternet tarayıcı geçmişini de temizleyin.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Fabrika ayarlarına geri dönderin diyeceğim ama kısa zamanda olmaz dediğiniz için bu en son seçenek olur. Samsung kullanan biri mutlaka bunu biliyordur.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Geçmişi temizledim biraz daha rahatladı babam şimdi telefonu alacak başka ne yapmalıyım?

Fabrika ayarlarına geri dönderin diyeceğim ama kısa zamanda olmaz dediğiniz için bu en son seçenek olur. Samsung kullanan biri mutlaka bunu biliyordur.
Zaten samsung dan cok çektim normalde ben hard reset atacaktim telefon babamın olmasa.

Ama bi ara standoff2 oynamıştım oyunda 63 fps oynuyorum sonra sildim ondan sonra olmaya başladı bu sorun.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Geçmişi temizledim biraz daha rahatladı babam şimdi telefonu alacak başka ne yapmalıyım?

Zaten samsung dan cok çektim normalde ben hard reset atacaktim telefon babamın olmasa.
Biraz kullansın peder bey, ondan sonra bir hard reset işe yarar diye düşünüyorum. Geçmişi temizlediniz ve arka planda bulunan açık sekmeleri de kapatın.

Hatta telefonu kapatıp bir 5 dakika bekletin gercekten faydası oluyor.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Biraz kullansın peder bey, ondan sonra bir hard reset işe yarar diye düşünüyorum. Geçmişi temizlediniz ve arka planda bulunan açık sekmeleri de kapatın.

Onları da hallettim bi ara onu da yaparım :)

Ama telefonun oyun performansı mukemel ama günlük kullanımda cok sorum çıkarıyor cok garip:)

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Birde forum ekranında sıkıntı var
Gereksiz programları devre dışı bırakıp,animasyonları 0,5x yapmanı tavsiye ederim.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
cihaz çok iyi bir cihaz değil açıkçası. Ama internette kasma için opera browser kullan.

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Gereksiz programları devre dışı bırakıp,animasyonları 0,5x yapmanı tavsiye ederim.
Animasyanlor kapalı zaten geliştirici seçeneklerinden yaptım

cihaz çok iyi bir cihaz değil açıkçası. Ama internette kasma için opera browser kullan
Bi ara pubgm lite testi yaptım hafif kasma ile oynatiyordu standoff2 yi de düşük-orta da 16x filtremeyse 63 fps oynadım(sonra bu 2 oyunu da sildim) ama chrome da aşırı kasiyor

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,371
Yapılması gereken ayarları geçin derim, çünkü cihazın kasması çok çok normal. Çünkü giriş segment. 2GB ram ve exynos 7870 var içinde. Yani çok çok normal kasması.

Ki yazılım anlamında da uğraşılmamış bir cihaz olduğu için en ufak işlemde kasabilir.