Samsung M10 Alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eymensen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eymensen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, babama telefon almayı düşünüyoruzda instagram,facebook,youtube,gazete ve bazende okey,candycrush tarzı basic oyunları oynayabilecek şarjı en az 10-12 saat gidecek bir telefon arayışındayızda halihazırda annemde A10 mevcut , acaba babam için M10 iş görür mü artıları eksileri nedir şuan 1000 ye mevcut tavsiye eder misiniz kullanıp tecrübe eden varsa yorum yapabilirse çok iyi olur.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
alınır ama biraz daha üstüne koyarak Redmi Note 6 öneririm, sadece batarya önemli ise Redmi 8A yetecektir, M10 kesinlikle batarya olarak alınabilecek en iyi f/p ürünlerinden birisi.

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
alınır ama biraz daha üstüne koyarak Redmi Note 6 öneririm, sadece batarya önemli ise Redmi 8A yetecektir, M10 kesinlikle batarya olarak alınabilecek en iyi f/p ürünlerinden birisi.
M20 sizce kaç sene güncelleme alır

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Güncelleme almadan telefon 5 sene kullanılır mı? Yani çağın çok mu gerisinde kalır
Evet çok çağdışı kalır (5 yıllık her telefon çağdışı kalır, babanıza güncel cihazları almanızı öneririm, m10/m20 çıkalı 1,5 sene oldu yanlış hatırlamıyorsam).

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Evet çok çağdışı kalır (5 yıllık her telefon çağdışı kalır, babanıza güncel cihazları almanızı öneririm, m10/m20 çıkalı 1,5 sene oldu yanlış hatırlamıyorsam).
Teşekkürler cevabınız için

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Ama ben de 2015 çıkışlı olan 6s+'ı kullanıyorum, (eski) üst seviye bir cihaz ve günümüzde performansı ve malzemesi dışında geçerliliği kalmadı artık (bazıları ekran kasa oranına çok takılıyor ama ben tam tersine bu kadar büyük ekranları beğenmiyorum ve tavsiye etmiyorum), 2 belki 3 yıl daha kullanırım ama giriş seviyesi olan ve yine 2015 çıkışlı olan GM 4G'yi 3 sene kullanabildim ve 3. senesinde telefon can çekişiyordu (kısaca 1 sene veya iki sene sonra o telefonda fark edilir bir yavaşlık olacaktır)
Teşekkürler cevabınız için

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Ama ben de 2015 çıkışlı olan 6s+'ı kullanıyorum, (eski) üst seviye bir cihaz ve günümüzde performansı ve malzemesi dışında geçerliliği kalmadı artık (bazıları ekran kasa oranına çok takılıyor ama ben tam tersine bu kadar büyük ekranları beğenmiyorum ve tavsiye etmiyorum), 2 belki 3 yıl daha kullanırım ama giriş seviyesi olan ve yine 2015 çıkışlı olan GM 4G'yi 3 sene kullanabildim ve 3. senesinde telefon can çekişiyordu (kısaca 1 sene veya iki sene sonra o telefonda fark edilir bir yavaşlık olacaktır)
Sağolun.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Ben A10 kullanıcısıyım. Telefon güzel ve hızlı. Android 10 alacak. Dolby Atmos var. Müthiş bir telefon yani.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Bataryasına göre Galaxy M30s telefonu bir köşeden bana göz kırpıyor. Yahu kendimi zor tutuyorum.

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Sizce huawei p smart 2018 mi m20 mi tercih edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sadece 4-5 yıl instagram kamera YouTube falan kullanılır mı

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Sizce huawei p smart 2018 mi m20 mi tercih edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sadece 4-5 yıl instagram kamera YouTube falan kullanılır mı
P Smart'I kullanan Ahmet kardeşime selam olsun
Telefonun malzemesi güzel, ekran rezil, YT, Facebook vs 4 yıl rahat kullanılabilir, kamera olarak (6s+'e göre ki 6s iyi bir kameraya sahip değil) kötü değil ama günü kurtarmaktan öte gitmiyor, Redmi Note 6 Pro'yu o cihaza göre kesinlikle daha iyi buluyorum ve ona bakmanızı öneririm (Redmi Note 4 gücünde bir telefon çünkü, arkadaşlarla 10-15 telefonu daha doğrusu kendi telefonlarımızı yan yana koyup kıyaslamıştık ondan biliyorum).

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
P Smart'I kullanan Ahmet kardeşime selam olsun
Telefonun malzemesi güzel, ekran rezil, YT, Facebook vs 4 yıl rahat kullanılabilir, kamera olarak (6s+'e göre ki 6s iyi bir kameraya sahip değil) kötü değil ama günü kurtarmaktan öte gitmiyor, Redmi Note 6 Pro'yu o cihaza göre kesinlikle daha iyi buluyorum ve ona bakmanızı öneririm (Redmi Note 4 gücünde bir telefon çünkü, arkadaşlarla 10-15 telefonu daha doğrusu kendi telefonlarımızı yan yana koyup kıyaslamıştık ondan biliyorum).
Yani sonuç olarak psmart mı m20 mi tercih edilmeli? (P smart ısrarım kuzenimde var kıyaslama yapabiliyorum. M20 de batarya yüzünden istiyorum)

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Yani sonuç olarak psmart mı m20 mi tercih edilmeli? (P smart ısrarım kuzenimde var kıyaslama yapabiliyorum. M20 de batarya yüzünden istiyorum)
P-Smart'ı bende biliyorum ama M20'yi kullanan birisi yok çevremde, AnTuTu ve hızlı şarj dolayısıyla M20 daha iyidir diye tahmin ediyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba arkadaşlar, babama telefon almayı düşünüyoruzda instagram,facebook,youtube,gazete ve bazende okey,candycrush tarzı basic oyunları oynayabilecek şarjı en az 10-12 saat gidecek bir telefon arayışındayızda halihazırda annemde A10 mevcut , acaba babam için M10 iş görür mü artıları eksileri nedir şuan 1000 ye mevcut tavsiye eder misiniz kullanıp tecrübe eden varsa yorum yapabilirse çok iyi olur.
bence üstüne 500 tl daha koyup RN8 almalısınız tam da babanıza göre bir telefon bende kendi babamı RN8'e geçirmeye çalışıyorum
Samsung'un A ve M serileri çok kötü parasının hakkını vermiyorlar bence Redmi Note 8'e göz atın derim