Samsung Level U Bluetooth Kulaklık Hakkında (Yardım)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Müzikte gerçekten kaliteye önem veren biriyim fakat s7 edge bu anlamda beni tatmin etmiyor. Aklıma samsungun yüksek kalite müzik iddasındaki level u kulaklıkları geldi. Normalde bluetooth kulaklık sevmem. Bu kulaklık da fazla dikkat çekecek gibi ama başka çarem yok sanki.

Kulaklık hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı? Eğer varsa özellikle ses kalitesi hakkındaki deneyimlerini öğrenmek isterim.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Müzikte gerçekten kaliteye önem veren biriyim fakat s7 edge bu anlamda beni tatmin etmiyor. Aklıma samsungun yüksek kalite müzik iddasındaki level u kulaklıkları geldi. Normalde bluetooth kulaklık sevmem. Bu kulaklık da fazla dikkat çekecek gibi ama başka çarem yok sanki.

Kulaklık hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı? Eğer varsa özellikle ses kalitesi hakkındaki deneyimlerini öğrenmek isterim.
Bende s7edge in kablolu ses performansını beğenmedim. Level u değilde ben jabra rox kulakici kulaklık kullanıyorum ses kalitesinden memnunum. Fakat bir kablosuz kulaklık alacaksanız bu samsung marka olmamalı plantronics, jbl, jabra gibi markalar düşünün derim.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484

Bang olufsen h3 kulaklik tavsiye ederim. Letgoda falan 150tlye bulunuyor. Bende yeni aldim yogun tavsiye uzerine baya memnunum.