Hayır sıkıntı olmazO kadar fiyat veremem daha birde oyuncu koltuğu alacağım samsung mu önerirsiniz yani ben viewsonici de sevdim ama siz öyle diyorsanız kavisli olunca oyun oynarken falan bir sıkıntı olur mu?
Herhangi bir bilgim yok ama çıkmama olasılığı daha yüksek gibi.Peki teşekkürler içinden displaayport kablosu çıktığına dair bir bilginiz var mı?
Rica ederim.Hayırlı olsun şimdidenTeşekkürler.
Memnun kalmamanız gibi bir ihtimal söz konusu bile değil ama Samsung kavisli olduğu için önermiştim yoksa Viewsonic de çok iyidir.Ya sizede çok soru sordum ama stand ayağı büyük gibi geldi masama sığmasında zorluk yaşayabilirim viewsonic alsam memnun kalır mıyımki?
Bence de en mantıklısı öyle olur.Rica ederimOlmazsa hafta sonu vatana gidiyim samsung a bakıyım stand ayağının ne kadar yer kapladığı görüntü kalitesine falan teşekkürler yine.
Kesinlikle katılıyorum.Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
kartla falan alınacaksa bütçede çıtayı zorlamaya değer.
Ekli dosyayı görüntüle 35982
Hocam düşük ve orta halli oyunlar için çözünürlüğü 2K da oynatırsınız, yüksek grafikli oyunlar için 1080p de oynatırsınız.165Hz olması bile cabası.Hem böyle diye diye 2000 TL lik Dell e kayılacak gibibu monitör 2k olduğu için istemiyorum ben de gtx 1070 var her oyunda 2k da 165 hz almam mümkün değil başka 1080p gsync monitör var mı?