İlk aldım kasa büküldü abime verdim o yüzden tereddüt teyim kasa bükülmesi neden olur üzerine oturmadım ve arka cebe koymadım akşam sağlamdı sabah baktım büküktüGm 5+ diyorum anlatmaya gerek yok sanırım 4.5g,Usb Type-C vs bence Gm al derim.![]()
Benim arkadaş kullandı ve memnun ama küçük bir sorun dışında.İlk aldım kasa büküldü abime verdim o yüzden tereddüt teyim kasa bükülmesi neden olur üzerine oturmadım ve arka cebe koymadım akşam sağlamdı sabah baktım büküktü
Nedir acaba sorunBenim arkadaş kullandı ve memnun ama küçük bir sorun dışında.
Ekranın sol üst köşesinde göze çarpan sarı bir çizgi var.Nedir acaba sorun
Arkadaşlar şimdi fatura üzerine telefon alacam ikisinde kaldim sizce hangisi artılarıyla eksileriyle cevap bekliyorum
Telefoncu çok ısrar etti j7 ye ben de vaz geçmedim gm 5 için cuma geliyor tel bide bu 2. Seri olayı fln doğrumuGM 5 plus d
Bende yoktu sadece şarj sorunu bide bükülme o kadarEkranın sol üst köşesinde göze çarpan sarı bir çizgi var.
Maalesef doğru sanırım.Telefoncu çok ısrar etti j7 ye ben de vaz geçmedim gm 5 için cuma geliyor tel bide bu 2. Seri olayı fln doğrumu
Baktım j7 prime 10/10/2016 gm 10/05/2016Maalesef doğru sanırım.
Çıkış tarihine falan bir göz at.
Ona göre bak kaçıncı parti olduğuna.Baktım j7 prime 10/10/2016 gm 10/05/2016
Kapatokya lı olan 2. Serimi benimki oyleydiOna göre bak kaçıncı parti olduğuna.![]()
O kadar uzman değilim maalesef.Kapatokya lı olan 2. Serimi benimki oyleydi
Tamam dır emeği geçen herkese teşekkür ederimO kadar uzman değilim maalesef.![]()
Önemli değil.Tamam dır emeği geçen herkese teşekkür ederim