SM-j330G samsung telefonuma ne yaptımsa root atamıyorum yardımcı olacak bir arkadaş varmı şimdiden teşekkürler denemediğim program ve uygulama kalmadı googleplay play protect kapatım ohem kilidini açtım usb hata ayıklamayı kapattım olmuyor.
Bu sorunuma cevap verecek bir tane bilgili kimse yokmu bu forumda........!SM-j330G samsung telefonuma ne yaptımsa root atamıyorum yardımcı olacak bir arkadaş varmı şimdiden teşekkürler denemediğim program ve uygulama kalmadı googleplay play protect kapatım ohem kilidini açtım usb hata ayıklamayı kapattım olmuyor.
olmuyor kardeşim ne yaptımsa rootlayamadımUSB hata ayıklamayı açmanız gerekiyor. Odin ile flash işlemini yapıp reboot etmeniz gerekiyor. Bunlara rağmen de olmuyor mu?
odinle flas ladm birebir root dosyalarını indirdim siteden defalarca kingroot da yüzde 73 e geliyor başarısız diyor odinle ise flas dosyasını yüklüyor telefon kendini açıyor sonrası supersu ya giriyor root yaplamadı diyorolmuyor kardeşim ne yaptımsa rootlayamadım
Hiçbir fikrim yok. O zaman bir telefoncuya götürmenizi tavsiye ederim.olmuyor kardeşim ne yaptımsa rootlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
odinle flas ladm birebir root dosyalarını indirdim siteden defalarca kingroot da yüzde 73 e geliyor başarısız diyor odinle ise flas dosyasını yüklüyor telefon kendini açıyor sonrası supersu ya giriyor root yaplamadı diyor