Bu kitabı yaymak yasak değil mi? Neden bu uğraş?
hangi samsung için ben samsung monte için birşeyler ürettim zamanında
normal web sitesi gibi yapıyorsunuz tarayıcı olarak dolphin kullanıyor monte. jquery, css vb. kullanabiliyorsunuz.
montede çalışan star, corby gibi telefonlarda da çalışacaktır
Aa ben monte kullanıyorumNerden bulabiliriz
?
aradığın şey sdk ise samsung'un sitesinden bulabilirsin. eclipse üzerinden yapılıyor. aslında eclipse dışında da yapılır çünki widget dosyalarının uzantıları wgt ve aslında bunlar basit birer zip dosyası. yani örnek bir widget bulursan uzantısını değiştirip zip yap kurcala tekrar ziple uzantısını wgt yap.
yaptığın widgetları telefona yüklemek için bir web sayfası oluşturman gerekli. basitçe widget'a link vermen gerekli. yani <a href="widget.wgt">yükle</a> gibi bir kodu oluşturacağın html dosyasına eklemen gerekli sonrada html i çalıştırıp link e tıklayacaksın
Açıkcası hiçbirşey anlamadım dersem yeridir![]()
aslında bir süredir aklımda olan bir şeydi. sen de isteyince akşam baktım biraz neticede ortaya bir şey çıktı
bu adresten deniyebilirsin kurulumu da basitçe anlattım.
http://orcun.candan.biz/monte/
Yükledim hocam.Anlatım süper,eline emeğine sağlıkKesinlikle paylaşılmalı bu .Tekrardan bravo
![]()
aslında birkaç eksiği var. mesela otomatik güncelleme yok şu an. manuel güncelleme de yok. güncelleme için widgetı kaldırıp tekrar eklemek gerekiyor
bir akşam zaman bulursam bunu da yapıcam inşallah
aslında birkaç eksiği var. mesela otomatik güncelleme yok şu an. manuel güncelleme de yok. güncelleme için widgetı kaldırıp tekrar eklemek gerekiyor
bir akşam zaman bulursam bunu da yapıcam inşallah
Eğer samsung telefonlar için nasıl uygulama yapıldığını biliyorsanız benimle iletişime geçin lütfen. İmamın Ordusu kitabını mobil platformlara aktarıyorum. Nokia için uygulama hazırladım ve forumda tanıttım. Eğer samsung için nasıl hazırlanacağı hakkında bilginiz varsa rica ediyorum lütfen özel mesajla bildirin.
Eee hocam ne oldu bu güncelleme olayı. SDN için büyük bir gelüşme bu ya üstünde durmak lazım, nerdesin yönetim.![]()
yalan oldu widget android'li telefon aldım artık geliştirmiyorum![]()