Samsung i8552 galaxy win cep telefonu (beyaz)

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
[h=1]S.A ARKADAŞLAR BU MODEL TELEFONU DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR FİYATI MAKUL GİBİ ÖZELLİKLERİ NE BAKIP YORUMLARMISINIZ TEŞEKKÜRLER

SAMSUNG I8552 GALAXY WIN CEP TELEFONU (BEYAZ)[/h]

[TABLE="class: leftAlign, width: 923"]
[TR]
[TD]Ekran Boyu (inch)[/TD]
[TD]4.7 inch[/TD]
[/TR]
[TR="class: rowBackground3, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]Telefon Tipi[/TD]
[TD]Düz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşletim Sistemi[/TD]
[TD]Android 4.1[/TD]
[/TR]
[TD]Ağırlık (gr)[/TD]
[TD]143.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Genişlik (mm)[/TD]
[TD]70.70 mm[/TD]
[/TR]
[TD]Kalınlık (mm)[/TD]
[TD]9.65 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yükseklik (mm)[/TD]
[TD]133.30 mm[/TD]
[/TR]
[TD]Bekleme Süresi (max.saat)[/TD]
[TD]210 s[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şebeke Frekansı[/TD]
[TD]4 Bant(850,900,1800,1900)[/TD]
[/TR]
[TD]Ekran Özellikleri[/TD]
[TD]TFT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bağlantı Özellikleri[/TD]
[TD]GPRS, EDGE, Bluetooth[/TD]
[/TR]
[TD]Dahili Hafıza[/TD]
[TD]8 GB Dahili Depolama + 1 GB RAM (Kullanıcı alanı farklılık gösterebilir)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Desteklenen Hafıza Kartı[/TD]
[TD]Micro SD[/TD]
[/TR]
[TD]Ön Kamera Çözünürlük (mp)[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kamera Çözünürlük (mp)[/TD]
[TD]5 MP[/TD]
[/TR]
[TD]Ekran Renk Sayısı[/TD]
[TD]16M[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Max.Haf. Kartı Boyutu(gb)[/TD]
[TD]32 GB[/TD]
[/TR]
[TD]Kamera Özellikleri[/TD]
[TD]LED flash[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşlemci Hızı[/TD]
[TD]1.2 GHz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BU TFT EKRAN NEDİR AYRICA

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
tft en kötüsü galiba :)

s.a hocam iyi bayramlar

çok fazla kamera ile işim olmaz oyun ile de işim olmaz sadece telefon görüşmesi + sık sık internet için ideal olurmu hocam samsung s3 mini mi iyidir bilginiz varmıdır teşekkürler

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galaxy Win'i,S3 miniyi falan salla.Bütçen anladığım kadarıyla 800 Tl aralığında.Bence senin için en uygun seçim Lumia 625 olucaktır.Bir bak istersen.Tft ekrana gelirsekte:
Bence gayet güzel.
Bildiğim kadarıyla renkleri falan daha canlı gösteriyor.

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
İlla samsung mu istiyorsun ?

evet hocam samsung 700 / 950 / 1000 tl arasında olacak internete gireceğim + görüşmeler yapmak için görüntülü görüşmeler içinde + çift sim kartlı olsun istiyorum çok önemli pahalı cihaza gerek yok kardeşimde samsung s3 mini var onun ekranından az biraz daha büyük olsun istiyorum hocam ne dersin

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
S.A ARKADAŞLAR BU MODEL TELEFONU DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR FİYATI MAKUL GİBİ ÖZELLİKLERİ NE BAKIP YORUMLARMISINIZ TEŞEKKÜRLER

SAMSUNG I8552 GALAXY WIN CEP TELEFONU (BEYAZ)

[TABLE="class: leftAlign, width: 923"]
[TR]
[TD]Ekran Boyu (inch)[/TD]
[TD]4.7 inch[/TD]
[/TR]
[TD]Telefon Tipi[/TD]
[TD]Düz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşletim Sistemi[/TD]
[TD]Android 4.1[/TD]
[/TR]
[TD]Ağırlık (gr)[/TD]
[TD]143.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Genişlik (mm)[/TD]
[TD]70.70 mm[/TD]
[/TR]
[TD]Kalınlık (mm)[/TD]
[TD]9.65 mm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yükseklik (mm)[/TD]
[TD]133.30 mm[/TD]
[/TR]
[TD]Bekleme Süresi (max.saat)[/TD]
[TD]210 s[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şebeke Frekansı[/TD]
[TD]4 Bant(850,900,1800,1900)[/TD]
[/TR]
[TD]Ekran Özellikleri[/TD]
[TD]TFT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bağlantı Özellikleri[/TD]
[TD]GPRS, EDGE, Bluetooth[/TD]
[/TR]
[TD]Dahili Hafıza[/TD]
[TD]8 GB Dahili Depolama + 1 GB RAM (Kullanıcı alanı farklılık gösterebilir)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Desteklenen Hafıza Kartı[/TD]
[TD]Micro SD[/TD]
[/TR]
[TD]Ön Kamera Çözünürlük (mp)[/TD]
[TD]0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kamera Çözünürlük (mp)[/TD]
[TD]5 MP[/TD]
[/TR]
[TD]Ekran Renk Sayısı[/TD]
[TD]16M[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Max.Haf. Kartı Boyutu(gb)[/TD]
[TD]32 GB[/TD]
[/TR]
[TD]Kamera Özellikleri[/TD]
[TD]LED flash[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşlemci Hızı[/TD]
[TD]1.2 GHz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BU TFT EKRAN NEDİR AYRICA

tft ekran en kötüsü bence bu telefonu alcagına 600-650 tl civarında olan gm discovery al buna bin basar.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
az daha bekle s3 düşer iyice onu al madem

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
çok kafam karışıyor tft ekran nedir

amoled ekran tipi nedir

bunlar o kadar önemli midir

kamera ilgim yok + oyun ile ilgim yok

borsa takibi için + internete gezme için + konuşma yapma için

tft ekran en kötüsü bence bu telefonu alcagına 600-650 tl civarında olan gm discovery al buna bin basar.

amoled ekran nasıl yani samsung s3 mini olanı ekran tipi tft değil

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet hocam samsung 700 / 950 / 1000 tl arasında olacak internete gireceğim + görüşmeler yapmak için görüntülü görüşmeler içinde + çift sim kartlı olsun istiyorum çok önemli pahalı cihaza gerek yok kardeşimde samsung s3 mini var onun ekranından az biraz daha büyük olsun istiyorum hocam ne dersin

O zaman S3 alman daha uygun olur.Biraz daha beklemen gerek ama.Yakında 1000 Tl veya çok az daha üst bir fiyata düşer.Olmazsa indirim olunca falan alırsın.
Tavsiyem:Teknosa,Vatan Computer ya da Gold'dan al.Bu üçü arasından bir yerden al telefonu.

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
O zaman S3 alman daha uygun olur.Biraz daha beklemen gerek ama.Yakında 1000 Tl veya çok az daha üst bir fiyata düşer.Olmazsa indirim olunca falan alırsın.
Tavsiyem:Teknosa,Vatan Computer ya da Gold'dan al.Bu üçü arasından bir yerden al telefonu.

s3 de çift hat yok

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

amoled ekran tipi nedir

Tft ekran,renkleri daha parlak ve canlı gösteren bir ekran türü.Ama tabi bazı kötü özellikleride olabilir.Süper Amoled ekran daha iyi ondan.(Amoled ekranı bilemem ama Süper Amoled ekran böyle.)
S3 mininin ekranıda Süper Amoled.
Süper Amoled ekranda,Tft ekrandan daha dayanıklı bir ekran.Ayrıca renkleride net gösterebiliyor.
Ama tabi bu ekranın kötü özellikleri olabilir.O kadarını bilemicem artık.

s3 de çift hat yok

Normalde bende öyle biliyorum.Ama bazı kaynaklarda var olduğunu görmüştüm.Ama olsa Teknosa'da yazardı büyük ihtimal.Yazmadığına göre gerçektende yok demekki.Çift hattıda salla zaten,tek hat neyine yetmiyor. :)

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
tft ekran,renkleri daha parlak ve canlı gösteren bir ekran türü.ama tabi bazı kötü özellikleride olabilir.süper amoled ekran daha iyi ondan.(amoled ekranı bilemem ama süper amoled ekran böyle.)
s3 mininin ekranıda süper amoled.
Süper amoled ekranda,tft ekrandan daha dayanıklı bir ekran.ayrıca renkleride net gösterebiliyor.
Ama tabi bu ekranın kötü özellikleri olabilir.o kadarını bilemicem artık.

kisacasi yani samsung i8552 ile internete rahat rahat girip gezintiler + konuşma + 3g görüntülü görüşme yapabilirmiyim

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
demekki bu tür telefonlarda konuşma yapilamiyor internete girilemiyor 3g görüntülü konuşulamiyor

neden samsung telefon çikarmiş o zaaman i8552 yi

Çünkü,bu Samsung'un sevdiği ve yapmaya devam ettiği bir iş.Adamlar yılda en az 5 yeni ürün çıkarıyorlar.Benimde en sevmediğim yanları bu.Bide S3 ile görüntülü konuşma yapılıp,yapılmadığından emin değilim.Herhalde yapılıyordur.Galaxy Win'e sen galiba çok takıldın,ama bence kop ondan.O kadarda iyi bir telefon değil.Zaten bütçen 1000 Tl'ye kadarda çıkıyormuş.O kadar bütçen varken Galaxy Win almak bence saçmalık.Bide Galaxy Win'de görüntülü konuşmanın kesin yapıldığını biliyor musun ? Yapılıyorsada kesin S3'tede yapılır.

(
Özür dilerim arkadaşlar.Galaxy Win'i ben çift çekirdek diye anımsadım.Galaxy Win,4 çekirdekmiş.Tekrar bakınca hatırladım.)

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
çünkü,bu samsung'un sevdiği ve yapmaya devam ettiği bir iş.adamlar yılda en az 5 yeni ürün çıkarıyorlar.benimde en sevmediğim yanları bu.bide s3 ile görüntülü konuşma yapılıp,yapılmadığından emin değilim.herhalde yapılıyordur.galaxy win'e sen galiba çok takıldın,ama bence kop ondan.o kadarda iyi bir telefon değil.zaten bütçen 1000 tl'ye kadarda çıkıyormuş.o kadar bütçen varken galaxy win almak bence saçmalık.

s3 mini s3 ufaği deme oda mantikli o zman kardeşimde kullaniyor memnun oda ben ekram büyük olsun diye istiyorum araştiryorum daha almayacağim

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 mini s3 ufaği deme oda mantikli o zman kardeşimde kullaniyor memnun oda ben ekram büyük olsun diye istiyorum araştiryorum daha almayacağim

Memnun olabilir ama S3 mini boş bir cihaz bir kere.Anlıyorum seni,bende sana elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.S3'e hiç baktın mı peki ?
Hoşuna gitmedi mi ? Galaxy Win almak daha mı makul geldi ?

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
memnun olabilir ama s3 mini boş bir cihaz bir kere.anlıyorum seni,bende sana elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.s3'e hiç baktın mı peki ?
Hoşuna gitmedi mi ? Galaxy win almak daha mı makul geldi ?

saolasin yardimin için allah razi olsun hocam daha bakmadim vatan a gidip bakacağim ctesi günü orda yardimci olurlar

samsung i 9028 nasil

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
saolasin yardimin için allah razi olsun hocam daha bakmadim vatan a gidip bakacağim ctesi günü orda yardimci olurlar

samsung i 9028 nasil

Ne demek kardeşim görevimiz.Bu telefonda çok iyi(Samsung İ9028-Galaxy S2).Zaten,Samsung'un en iyi telefonlarından biri.Ama tam olarak senin istediğin büyüklükte değil.Sana pek uyum sağlayamaz.Yalnız,telefon gerçekten çok iyi.Parasına kesinlikle değiyor. :)

(Özür dilerim.Bir karışıklık olmuş.Lütfen alt yorumlarada bakınız.)

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Pü Allah cızırtımı vermeye.Tövbe.Kusura bakma.İyikide söyledin.Telefonuma uygulama yüklüyorumda,rakamları karıştırmışım.Kafam bir sende,bir orada.Özür dilerim.Deli etti beni telefon. :mad: Onun yüzünden kafamda karışmış.Hemen bakıyorum kardeşim,bir dakika.

Bu telefona(Galaxy Grand) öncedende bakmıştımda,bazı şeyleri aklımda kalmamış.Yinede bir bakıyım dedim.Telefon iyide,ekranına göre çözünürlüğü çok düşük.Buda bir problem oluşturur kullanımda.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

amoled ekran tipi nedir

amoled iyi ama s3 minide amoled iyi deil s3 minideki ekran pentile tabanlı ve ekran çözünürlügü düşük oldugu için piksel sayabilirsin :) yani s3 mininin ekranı 5 üzerinden 2,5 eder.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
amoled iyi ama s3 minide amoled iyi deil s3 minideki ekran pentile tabanlı ve ekran çözünürlügü düşük oldugu için piksel sayabilirsin :) yani s3 mininin ekranı 5 üzerinden 2,5 eder.

İyi değil derken ? Bilmiyorumda,bizim sınıfta bir arkadaşta var.Ekranı çok iyi.Oyunlarda falan net ve canlı gösteriyor.Hiç pixelde sayılmıyor.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
İyi değil derken ? Bilmiyorumda,bizim sınıfta bir arkadaşta var.Ekranı çok iyi.Oyunlarda falan net ve canlı gösteriyor.Hiç pixelde sayılmıyor.

:) amoled ekranlı telefonlar ve tabletler renkleri canlı ve parlak verirler s3 minideki amoled panel pentile tabanlı pentile normal ekrandaki yazıları harfleri keskin göstermez yani yazı harf gibi şeyleri net deilde dagınık gösterir buna sebep olan etkinlikte çözünürlügün düşük olmasıda etkiliyor yani demek istiyorumki s4 mini ile s3 mini nin ekranını karşılaştır ikisindede yazı olan bir site aç yazıların netligine bi bak anlarsın.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
:) amoled ekranlı telefonlar ve tabletler renkleri canlı ve parlak verirler s3 minideki amoled panel pentile tabanlı pentile normal ekrandaki yazıları harfleri keskin göstermez yani yazı harf gibi şeyleri net deilde dagınık gösterir buna sebep olan etkinlikte çözünürlügün düşük olmasıda etkiliyor yani demek istiyorumki s4 mini ile s3 mini nin ekranını karşılaştır ikisindede yazı olan bir site aç yazıların netligine bi bak anlarsın.

Tamam,doğrudur. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu telefonu ben kullanıyorum fıyatına göre çok güzel bir cihaz tavsiyede ederim oyunlarda hiçbi şekilde kasma yok görüntülü görüşme yapıllıyor telefonu kötülemeyin bence hiçbi kasmasını gormedım suana kadar 2 hattınıda kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eline alıp bi denemeden telefon kötüleyen insanları anlamak mümkün değil.
biride kalkmış general mobile discovery al demiş şakamısınız.
bu telefon samsungun fiyat performans oranı en yüksek telefonudur 600-700 tl arası bulunabilir.
batarya performansı da gayet yeterli.