Samsung gear s3 frontier

ozgur7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yakın zamanda samsung gear s3 frontier saat aldım. Telefonum s7 edge ve saatimi kolayca telefonuma bağladım. Tüm uygulamalar ile bildirim alabiliyor ve cevaplayabiliyorum. Aynı zamanda rehberimde ki kişileri de saat üzerinden arayabiliyorum. Açıkçası saati aktif bir şekilde kullanıyorum ki zaten sizlerin youtube dan saat ile ılgili videosunu da izledim. Sormak istediğim ben normal arama gibi saat üzerinden whatsapp ve messenger ile arama cevaplayabiliyor muyum ? Arama yapabiliyor muyum? Bana gelen aramalar saate de gelebilir mi ? Izinleri ve ayarları kontrol ettim, ya sanırım mevcut degil böyle bir özellik ya da ben bulamıyorum. Dönüşünüzü mutlaka bekliyorum, iyi çalışmalar...

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
Normal çağrılar geliyor saatinize.
Saat üzerinden arama da başlatabiliyorsunuz.
Ancak WP gibi uygulamardan gelen aramalara ne oluyor bir fikrim yok.

ozgur7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Doğrudur biliyorum aktif bir şekilde kullanıyorum fakat WP ve Messenger olması çok iyi olabilirdi ?

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,460
Ben 4 aya yakın kullandım ancak kalınlığından ötürü sevmedim.
Kalınlığı rahatsız etmiyor mu?

ozgur7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Saatin kalınlığı bir erkek için gayet uygun. Hatta en ideal şekilde üretilmiş diyebilirim. Tasarım konusunda ünlü bir isim ile çalışılmış olduğunu da hesaba katmaniz gerektiğini belirtmeliyim ? Fakat tarzınıza uymamış olmasını anlayabilirim. Birçok seçeneğiniz var ise kullanim sureniz artacaktır. Ancak yalnız bu saati takıyorsanız farklı bahaneler uydurmanız bir olanaktır.