adnaninci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
almayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı
Iconx 2018 kullanıyorum ses perfomansı çok iyi özelllikle basslar mükemmele yakın diyebilirim aktif müzik dinleyen biri olarak günde bazen 1 kere şarja takma gereği duyuyorum ama zaten 1 30 saatte dolduruyor sen neyi merak ettiğini sor ben cevaplayayım 4 5 aydır kullanıyorum baya bi deneyimleme fırsatım oldu
Alışana kadar biraz ağrı yapıyor benim kulağım küçük olduğu için ilk başlarda biraz zorlandım ama alışınca müziği zirvelerde yaşıyosun.Ses yalıtımı çok iyi olduğu için dışardan gelen sesleri duymakta biraz zorlanabilirsin.Hocam sen ıconx demişsin normal ıconx ten mi bahsediyosun yoksa 2018 denmi bahsediyosun eğer normal ıconx ten bahsediyosan onun şarjı pek iyi değil diye duydum seslerde genelde tiz ağırlıklı diye duymuştum eğer normal ıconx alacaksan bence bidaha düşün derim bunu samsung hastası biri olarak söylüyorumöncelikle teşekkür ederim kulakta ağrıyor yorumlar okudum kafamda soru işareti kaldı çünkü şarjı tam benlik fabrikada kullanacağım için gayet yeterli ama bütün gün kulağımda olacağı için tedirgin oldum mağlum fiyatta az değil ister istemez düşünüyor insan
Fiyat bayabi düşmüş bulmuşken kaçırma derim/QUOTE]
hocam verdiğin tavsiye aradığım yorum evet 2018 olanından bahsediyorum aslında ilk çıkanından alacaktım şuan hepsiburada 2018 model 585 tl fiyatı var o yüzden kaçırmak istemiyorum çok teşekkür ederim
Samsungun sitesinde 700 tlydi hangi ara 800 olmuş asıl olay mediamrktte resmen 950 tl nerdeyse yarı yarıya fiyatlaryani o yüzden samsung kendi yerinde 799 mediamarkt 969 tl fiyatı satıyorken kaçırılmayacak fırsat![]()
Airpods un sesi çöp abimde var denedim ıconx in yanından geçemez ama sony iyidirçok fena yükselmiş daha yeni baktım fiyat 750 lerde dolaşıyordu bi anda fırladı yok artık dedim 900 çıkar airpords var sony var rakip çok
Ne demek lafımı olurdoğrudur çok teşekkür ederim cevaplar için yardımcı olduğun içinde çok sağol
Ben grisini 4 ay önce samsung wa dan 700 e almıştım o zamanlar hepsinin fiyatı aynıydı şimdi anlam veremediğim bi şekilde gri rengi daha düşük fiyattan satılıyor hepsi buradadaeywallah bu arada gri olanın fiyatı 585 siyah olan 625 tl
1000 tl ye kulaklıkmı olur o paraya telefonlar var piyasa yerle bir rezalet durumda sonumuz hayır olsunfiyatlar çok fena aliexpresste bile airpords 165 dolar piyasa çok kötü