Samsung Gear 2 classic

ParamedicSelcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;
Başlıktada belirttiğim üzere Gear 2 classic almayı düşünüyorum. Saat hakkında detaylı bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce akıllı bir saat kullanmamış biri olarak soruyorum;
1) Gear 2 yerine bu paralara daha iyi tavsiye edeceginiz bir saat varmi ?
2) Gear S te kamera özelliği vede sim kart takip telefon gibi kullana biliyorken Gear 2 almak mantiklimi ?
3) Ayrıca bu saatler üzeerinden facebook, twitter, whatsapp gibi uygulamalara girmek mümkünmü ?

Kisacasi kafami kurcalayan sorular bunlar. Bu ürünleri kullanan yada bilgi sahibi olanlar yardimci olurlarsa sevinirim.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bildiim kadariyla akilli saatlerde sosyal aglara girilemiyor. Apple watch ta gelen mail lerin bile sadece başını gösteriyor eger önemliyse telefonundan o kisiye cevap veriyosun. Bana sorarsan akıllı saat olayı sadece hava atmak ve gösteriş amaçlı alınıyor o paraya degmez.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Samsung Gear 2 Apple Watch'ın çalınıp Samsung tarafından berbat bir tasarıma ve berbat bir işletim sistemine kavuşturulup çıkarılan ürün. Almayın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Samsung Gear 2 Apple Watch'ın çalınıp Samsung tarafından berbat bir tasarıma ve berbat bir işletim sistemine kavuşturulup çıkarılan ürün. Almayın.

apple watch ile alakası bile yok dönen çerçevesi var alınabilir de benim almam imkansız galaxy young gt-s5360 ona fransız kalırdı zaten...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tasarımı apple watch tan daha iyi bence. Kullanış alanını bilmiyorum ama tanıtımını çok beğendim en yakın zamanda kurcalayacagim.

Koraykara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oldukca klasik soru olucak ama hangi samsung modelleri destekliyor acaba...herkesten farkli duyuyorumda...J modelini destekliyormu acaba

M

-metallica-

SDN Okuru
apple watch ile alakası yok ve işletim sistemi süper.
gear-s2_design_classic.jpg