Samsung Galaxy Y ROM

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkdaşlar bu konuyu açmamım sebebi telefonuma rom atacam ama biraz acemiyim bende size bi danışmadan yapmayayım dedim birde yabacıların yaptıklarına pek güvenmiyorum eğer Samsung Galaxy Y (s5360) telefona Rom atmayı biliyorsanız detaylı bir şekilde anlatırsaız çok minnetar olurum dedğim gibi Rom atmakta usta biri varsa yardım ederse çok iyi olur iyi forumlar.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
iki seçeneğin var: odin ya da CWM recovery

>eğer telefona CWM recovery kurduysan işin kolay. sadece zip uzantılı ve telefonunla uyumlu romu indir. hafıza kartına at ve CWM ile kur. google da arayarak ayrıntıya ulaşabilirsin.

burada romlar var.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
odinden atamam zaten telefonum kiese yada odine bağlanmıyor dediğin gibi en iyisi CWM. CWM zaten yüklü bi ara öyle denemiştim telefon çokmüştü tekrar çökme riski varmı birde telefon çöktü diyelim odine bağlanmıyor telefon nasıl geri düzelticem odin olamdan ?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
odinden atamam zaten telefonum kiese yada odine bağlanmıyor dediğin gibi en iyisi CWM. CWM zaten yüklü bi ara öyle denemiştim telefon çokmüştü tekrar çökme riski varmı birde telefon çöktü diyelim odine bağlanmıyor telefon nasıl geri düzelticem odin olamdan ?
telefonun çökmesi demek brick yada hlaf brick olması demek.
half brick CWM ile hafıza biçimlendirip yeni rom yükleme ile düzelir. yani half brick telefonun açılmaması.

büyük ihtimalle yanlış rom yüklemişsindir. yoksa öyle rom yükleme ile pek bi şey olmaz.
mesela bende gio ya yanlıkla galaxy ace ın romunu yükledim. tel açılmıyodu ve ekrana garip şeyler geliyodu ama önemli değil çünkü CWM yi açıp doğru romu yükleyince sorun kalmıyor. neyse işte :)

yani doğru yaptığın sürece telefona bir şey olmaz.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyw sağol kardeşim çok yardımcı oldun. :)

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu videoya bakarmısınız : http://www.youtube.com/watch?v=mvTum0XNuFQ herşeyi tamamen yaptım sürüm yükseldi. işte bu şekil ama adam videonun sonunda-- Check For Updates'e giriyor sürümü vi-fi ile yükseltiyor ama ben yükseltince hata veriyor indirmiyor tıkladığımda -there was here eror- gibi bi hata veriyor ne yapmam gerek bundan anlayan biri mesaj yazabilirmi veya özelden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biraz ayrıntıya girermisin yapıcam ama acemiyim telefonu batırırım lütfen yardım et