Arkadaşlar merhaba.Evimde bulunan kablolu internete bir tane Edimax-7228Apn model access point aldım kabloları takıp cd den kurulum yaptıgımda bilgisayardan internete girebiliyorum ancak telefondan bağlandıgımda sinyal mükemmel yazmasına rağmen hiç bir sayfayı açmıyor artık bu soruna çözüm aramıyorum çünkü ne yaptıysam olmadı geçen gün internette wps ile bağlanma diye birşey gördüm sanıyorum samsung'un kullanıcalarına sundugu bir özellikmiş dikkat ettim gerçektende kablosuz ağlar bölümünde böyle bir şey var ona tıkladıgımda 2 dakika içerisinde wifi ağından başlata basın diyor.onu kullanmıyorum onun yerine wifi ağıma tıkladıgımda WPS PIN diye bir seçenek var ona basıyorum ondada 2 dakika içerisinde başlata basın diyor bide numaralar veriyor access pointin arkasındaki WPS düğmesine basıyorum ancak hiç bir şey olmuyor birde verdiği numaraları bir yere girmem gerek galiba onu da yapamıyorum.Yani açıkcası bu işi beceremedim.Sanırım tek umut kaynagım bu olay bilen birisi anlatabilirse çok iyi olur.Teşekkürler..İyi forumlar..