Samsung Galaxy Wonder Bu Fiyata Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quickly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Samsung Galaxy W bu fyata nasıl sizce? Acaba bu fiyata alınır mı bu telefon? :confused1:

Link Burada

samsung_galaxy_w_640x360_640x360.jpg

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Üç aşağı beş yukarı bu fiyata satılıyor :) Alınır mı alınmaz mı bu senin ihtiyaçlarına göre şekillenecek bir şey.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Üç aşağı beş yukarı bu fiyata satılıyor :) Alınır mı alınmaz mı bu senin ihtiyaçlarına göre şekillenecek bir şey.

İhtiyaç belirlemek için sanırım biraz anlamak gerekiyor telefonlardan ama ben pek anlamıyorum. Piyasadaki rakiplerine göre nasıl sizce? F/P olarak alınır mı? Bir de bu fiyata o alınmaz şu daha iyi o alınır dediğiniz bir telefon var mıdır?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
F/P açısından iyi çünkü 650-800 TL aralığında bakarsak sıralamanın üstlerinde gelecek bir telefon. Rakip olarak Galaxy Ace 2, Galaxy Ace Plus, Xperia Sola, Xperio Neo L, Xperia Ray ile kıyaslanabilir. Bunlar arasından bence Wonder gene de iyi bir tercih. Kıyaslama yapmak istiyorsan şuradan kıyaslayabilirsin: http://kiyas.la/

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
F/P açısından iyi çünkü 650-800 TL aralığında bakarsak sıralamanın üstlerinde gelecek bir telefon. Rakip olarak Galaxy Ace 2, Galaxy Ace Plus, Xperia Sola, Xperio Neo L, Xperia Ray ile kıyaslanabilir. Bunlar arasından bence Wonder gene de iyi bir tercih. Kıyaslama yapmak istiyorsan şuradan kıyaslayabilirsin: http://kiyas.la/

kiyas.la sitesi çok yardımcı oldu. Teşekkürler [MENTION=105290]erenberk[/MENTION]

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bence biraz daha ekleyip Ace 2 al. :)

maxirabit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyattan daha düşük satan yurt dışından gelen kapıda ödemeli sahibinden.com da bir yer biliyorum ama profilinde yorum bile olmadığından şu anda orayı kimseye önermiyorum:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alma. Bu telefona celibon gelmicek. Ace 2 derim ben hem fiyati buna yaklaşik hemde celibonlu yani