Samsung Galaxy W i8150

kenan6934

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gündür internette araştırdığıma göre fiyat olarak performansı çok iyi deniliyor siz ne düşünüyorsunuz.. şimdiden teşekkürler..:cool:

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eskide kaldı telefon yeni güncellemeleri almayacak diye biliyorum ben. Onu alacağına motorola atrix'i önerebilirim. Oda güncelleme almayacak ama performans bakımından, galaxy W'den yüksek. Ama güncelleme önemli derse xperia sola'yı tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bende samsung w 8150 var bana mesengerden email geldiginde uyarı vermıyor,müzik çalmıyor neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar samsung w8150 cep telefonum var,işim geregi gece bile mail gelse bakmam lazım,yani bana mail geldiginde müzik sesi çalması lazım,uyarı lazım,bana lütfen yardımcı olurmusunuz,sizden rica ediyorum

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Motorola Atrix kullandım inanki çok kasan bir telefon. Bende Galaxy W var. Eğer alabilirsen Ace 2 al. Alamıyorum bütçem yetmiyor dersen Galaxy W alabilirsin. 3D oyunlarda kasma oluyor. Ama çok güzel telefon çok fazla beklentin yoksa tavsiye ederim. Herzaman açığım özel mesajlara her zaman mesaj atabilirsin.