Samsung Galaxy Trend Plus !!

WanPorsia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yorumunuz için sizce neden çöp telefon yani almamı önermiyorsunuz heralde :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yani çöp telefonun plus ı ne olur ? Daha da çöp olur .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah aşkına biri ban yardımcı olsun galaxy trend kullanıyorum msj geldiğinde üst cubukta msj içeriği gözükmesin istyrm kapttgm zamn msj seside kapanıyor msj sesi ayarı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fiyat ve özellikleri iyi denilebilir LG L7 2 önerebilirim Ayrıca teknosa com da 50 tl hediye çeki ile birlikte saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung galaxy trend plus var gayet memnunum telefon çok hızlı hiçbir sorun oyunların çoğunu takılmadan kasmadan oynatıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy trend plus nasıl bir telefon mesajlara kilit konubiliniyormu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Onun için programlar var, Android telefonlarda mesajlara şifre varmi S4 te göremedim :) S5660' da da göremedim Trend Plus işe yarar bir telefon S4 cami kadar bir telefon :) ama işi görür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uygulama seven biriysen oyunlar oynuyorsan sana 4gb yetmez cünkü hafıza kartıda olsa bunların hepsini hafıza kartına dolduramıyorsun ve telefonun dahili hafızasında kalıyor bende samsung tablet var 8gb dahili hafızayla ciddi soyluyorum face twitter instagram falan sosyal sitelerin uygulamalarını indirdim bana yetmiyor ve ayrıca 1gb ram telefonunu bu şartlarda biraz zorlıyabilir benim sana önerdiğim telefon illede samsung alcaksan samsung galaxy s4 mini onda hem daha fazla düzeyde ram kapasitesi var hemde dahili hafızası trend plusu ikiye katlıyor ama samsung olmasada olur dersen general mobile discovery alırsın ama emin ol galaxy s4 miniden daha iyi deil ben s4 mini diyorum ama tabi bu senin tercihin [düşüncemi okuduğun için teşekkürle]:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
16 gb yetermi bir the amazing spidermaan la minecrqaft pocket edition yüklücem yetermi hafızasıb

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung telefonu ikinci el olarak tanıodktan alınki çalıştığı garanti olsun yoksa sıfır alır iki gün sonra servis servis dolaşırsınız, başıma geldi biliyorum. yalan diyen samsung ısınma, samsung şarj, ssamsung sinyal yok servis yok ağda kayıtlı değil diye arattırsın görsün, neden yalan söyleyeyimki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben samsung galaxy trend plus almayı düşünüyorum fiyatı uygun olduğu için de telefonun ekranının büyüklüğü iyimidir ?? :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ardeşim telefonu ben aldım çok memnunum süper ötesi süper s3 miniden daha ii hatta öle söleym kötü diye narkadaşlarda pek bir şey bılmıyor