Kastamonu Ayısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 277
Tableti bana halam vermişti bir yarışmada'mı ne kazanmış.Eski bir tablet işte.Herneyse bu tablet 2 yıldır bende ama son 1yılda işimi görmemeye başlamıştı ve kapasitesi çok yetersizdi youtubedede kasıyordu şarjıda hızlı bitiyordu hatta en son modemi bile algılamıyordu. Koydum bir yıl önce gardırop'a sonra bugün bir kurcalayasım geldi format attım tablete interneti algılamama kasma takılma vs düzeldi ama bir türlü tabletin şarj olurken ve biraz internette takılırken ısınmasına engel olamıyorum bataryasını değiştirebilir miyim acaba?Değiştirebiliyorsam buna değer mi?
Not:Geçen gün elime beleş bir arcatel 1T modeli ulaştı onu kullandığım için samsung tableti direk satacağım camda küçük çizikler var kasasındada var sizce satmaya kalksam eba tablet diye satabilir miyim?Satsam kaça satarım ve batarya değişmeye değer mi?
Not:Geçen gün elime beleş bir arcatel 1T modeli ulaştı onu kullandığım için samsung tableti direk satacağım camda küçük çizikler var kasasındada var sizce satmaya kalksam eba tablet diye satabilir miyim?Satsam kaça satarım ve batarya değişmeye değer mi?