Samsung Galaxy SIV 1 Aylık Genpa Garantili Beyaz 16gb

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ürün jelatin ve sert plastik kılıf ile kullanıldı hiç bir falsosu yok sıfır gibi cihaz istediğim fiyat 1800tl. Turkcellden alınmıştır fatura garanti belgesi ve tüm kutu içeriği ile teslim edilecektir. Takas opsiyonu açılmamış paket distrübütör garantili galaxy grand+800 tl... saçma yorumlara ve ömlere cevap verilmeyecektir satılmasına çok da ihtiyacım yok açıkçası alan bu fiyattan alır

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sence sıfırı 2000 olan telefon varken tutup 1800e alan çıkar mı?

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Şaka yapıyorsun değil mi? Günün fırsatı olarak 1600 TL'ye satılıyor.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sence sıfırı 2000 olan telefon varken tutup 1800e alan çıkar mı?

çıkarsa çıkar çıkmazsa sorun değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şaka yapıyorsun değil mi? Günün fırsatı olarak 1600 TL'ye satılıyor.

onlar ithalatçı garantili samsung türkiye o cihazlara bakmıyor benim cihazım hala 2000tl den satılıyor sıfır olarak 2976 mesajın var ama hala bunu öğrenememişsin

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Günün fırsatı diye adam 1500 yapmak zorunda mı değil istediği fiyat buymuş hayırlı satışlar

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Abi sinir oluyorum böyle araya parazit gibi girenlere.. Neymiş günün fırsatı 1.600 tl yani baktığında alacağı yok laf olsun torba olsun diye post geçme derdindeler insanı herşeyden soğutuyorlar emin olun kendileri satsa daha pahalıya satacaklar işlerine geldiği gibi davranıyolar... Bu iş ticaret isteyen alır isteyen almaz kimseyi zorlama yok illaki insanların ekmeği ile oynayacaklar madem 1600 git ordan al be adam ne diye insanı tribe sokuyosunuz gidin ordan alın la havle vela.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Abi sinir oluyorum böyle araya parazit gibi girenlere.. Neymiş günün fırsatı 1.600 tl yani baktığında alacağı yok laf olsun torba olsun diye post geçme derdindeler insanı herşeyden soğutuyorlar emin olun kendileri satsa daha pahalıya satacaklar işlerine geldiği gibi davranıyolar... Bu iş ticaret isteyen alır isteyen almaz kimseyi zorlama yok illaki insanların ekmeği ile oynayacaklar madem 1600 git ordan al be adam ne diye insanı tribe sokuyosunuz gidin ordan alın la havle vela.

Laf bana da geliyor...
Sadece şunu diyorum, keriz yok artık memlekette!

Ha bu lafım da satıcıya.
Sizin gibiler o kadar fazla ki satacağı yokken bile araç ilanı verip keriz arayanlar sayesinde piyasa yükseldikçe yükseliyor.
Telefonlarda da bunun gibileri var işte.
Samsung zaten ikinci elde değer kaybediyor. Burda gelip olursa olur, olmazsa olmaz mantığıyla satış yapılıyor. Sahibindende felan ilan varsa hiç şaşırmam.

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tamam kardeşim haklısınız özürlerimi sunarak konudan çekiliyorum.Hayırlı satışlar dilerim.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Laf bana da geliyor...
Sadece şunu diyorum, keriz yok artık memlekette!

Ha bu lafım da satıcıya.
Sizin gibiler o kadar fazla ki satacağı yokken bile araç ilanı verip keriz arayanlar sayesinde piyasa yükseldikçe yükseliyor.
Telefonlarda da bunun gibileri var işte.
Samsung zaten ikinci elde değer kaybediyor. Burda gelip olursa olur, olmazsa olmaz mantığıyla satış yapılıyor. Sahibindende felan ilan varsa hiç şaşırmam.
sana bir zararı var mı ? gelip burda ahkam kesiyorsun istediğim fiyatı koyarım istersem sıfır fiyatından pahalıya da satarım seni ilgilendirmez

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
sana bir zararı var mı ? gelip burda ahkam kesiyorsun istediğim fiyatı koyarım istersem sıfır fiyatından pahalıya da satarım seni ilgilendirmez

Sen, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardansan bilemem. Senin gibiler beni bir gün ilgilendirebilir. Belki ben de ikinci el alırım, belki cazip gelir bir şekilde. KAZIKLAMAK sana etik geliyorsa o telefonu alırken yediğin kazığı başkalarından çıkarmaya çalışma.
Zar zor para biriktiren kişi gelir buraya alır telefonu, sonra bakar sıfıra yakın para vermiş. Şansına mı söver sana mı düşün bakalım.
Sen sıfırdan pahalı sat, samsung garantili, sana elimdekini hediye edeyim;)
Neyse arkadaş iyi satışlar sana.
Memlekette kerizden çok akıllı da var.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sen, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardansan bilemem. Senin gibiler beni bir gün ilgilendirebilir. Belki ben de ikinci el alırım, belki cazip gelir bir şekilde. KAZIKLAMAK sana etik geliyorsa o telefonu alırken yediğin kazığı başkalarından çıkarmaya çalışma.
Zar zor para biriktiren kişi gelir buraya alır telefonu, sonra bakar sıfıra yakın para vermiş. Şansına mı söver sana mı düşün bakalım.
baştan bu konuya gelip ilanımı baltalaman hataydı zaten

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
senın yapacagın belli 1800 tl ye satacaksın 1599 tl ye bimden alırsın 0'ı 201 tl kar :D alanda kerizdir

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

beyler biraz sakin olalım.
satıcı istediği fiyattan ürünü satabilir buna kimse karışamaz.
konuya da isteyen herkes yorum yazabilir eleştirilere açık olun :)

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Ürün jelatin ve sert plastik kılıf ile kullanıldı hiç bir falsosu yok sıfır gibi cihaz istediğim fiyat 1800tl. Turkcellden alınmıştır fatura garanti belgesi ve tüm kutu içeriği ile teslim edilecektir. Takas opsiyonu açılmamış paket distrübütör garantili galaxy grand+800 tl... saçma yorumlara ve ömlere cevap verilmeyecektir satılmasına çok da ihtiyacım yok açıkçası alan bu fiyattan alır

ıPhone5 ile takas etmeyi düşünürmüsün?

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Son fiyat 1450 sabit 1 günlüğüne sonra tekrardan 1550 olacak istanbul içi anadolu yakası satış sadece

TatR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1250 kapıda ödemeli alırım hocam

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
1400 tl istanbul elden teslim

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcellden alınma üstüne 450 veririm eğer anlaşamazsak İncehesap dan 1500 kusura sıfır alıcam

eleterka2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
pahalıymış sanki...

1400 e alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...