Samsung Galaxy SIII mü SIV mü ?

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben telefon alcam ama karak veremedim S4 'ün fiyatı bni uzak tutuo gözüm s3e kayıyor ama s3' ün de kamera iyi olmadıgı için karasız kaldım sizce hangisi beyler SIII ?? SI4 ?? yada HTC One veya XPeria Z olabilir.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şimdi s4 ün fiyatı çok uçuk olur. Ama illaki s4 dersen beklemeni tavsiye ederim..

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 ün kamerası niye kötü olsun ki 8 mp seni çok rahat idare eder

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle tasarım,kamera,ses,kalite için HTC ONE

Reaksiyon puanı
10,315
kusura bakmayın ama bana çok saçma ve fuzuli bir konu gibi geldi.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
s3 ün kamerası Kötü ne demek 8 mp kamera daha ne olcak gözün yukarlardaysa gidip s4 htc one xperia z al, her yeni ürün çıktıgında diğerini kötüleme huyunuza hasta oluyorum

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bence sen fotoğraf makinası al. çünkü hangi telefonu alırsan al s3'e göre çok büyük bir fark göremezsin. şüphesiz htc one ve xperia z s3 e göre daha iyi fotoğraf çekiyor ancak fark o kadar çok değil.

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani SIII alayim demi

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bunların içinden en iyisi s4 gibi.. Alacaksan bekle fiyat düşsün öyle al, sonuçta her gün telefon almıyorsun..

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bütçen iyiyse S4 al daha iyi,yoksa S3 alırsın gayet yeterli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım s3 aldım çok sorun var telefon kasıyo falan bir sürü sorun. ben olsam şuan iphone 5 veya xperia z alırım neden dersen , xperia s özellikleri iyi ve en iyi özelliği su geçirmiyor. iphone 5 in nedenide telefonda hiçbir oyunda kesinlikle kasma olmuyor arka planda 7 tane oyun açıkken real racing 3 oynadım tık demedi. s4 ü bilmem ama özellikleri s3 ten çok çok farklı deil.

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bütçen varsa yeni nesilden al.Ama 1-2 ay önce S3 alan arkadaşım var arkada çok az şey açık olmasına rağmen temple run da donduğunu gördüm.Ama öyle çok sık olan bir şey değil s3 yine iyi telefon.

wWoWw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşım s3 kasıyor xperia al Diyorsun neden olarak su geçirmez Diyorsun iPhone al arka planda 6 uygulama açık real racing oynadım kasmıyor Diyorsun iOS a uygulama geliştirilirken birkaç kısıtlamaya gidiyor programcılar bu kısıtlamalardan biri bir uygulama arka plana atıldığında işlem yapmayı bırakmalıdır gibi bir ifade var yani siz ekranı kilitlendiğinizde yada Home tuşuna bastığınızda uygulama durur ve ram harcamaz altta 130 tane uygulamada açık olsa. Hiç birtane açık olmasa fark yapmıyor sizde gelmiş burda bilgiçlik taslıyorsunuz bunları sne nerden biliyorsun dersen bu yazıyı ipad 4 ten giriyorum herşeyi bilmiştik de taslamıyorum bunları bilmemin tek nedeni bu cihazı alırken iyice araştırma yapmış olmam bilmem anlatabildimmi

arkadaşa gelirsek bence s4 ü beklemeni öneririm en azından 1 yıl daha güncel kalacaktır telefonunuz s3 1 yıl kullanım ömrünü yitirdi en fazla 1 yıl daha güncel sürün alır s4 Alırsanız daha uzun güncel telefon sahibi olmuş olursunuz

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s4 ama biraz bekle fiyatı inince satın al

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
s4 almak yerine daha ucuzu s3 al bence kamerası gayet iyi 8 mp kamerası var profesyonel fotoğrafçılıkmı yapacaksın telefonla ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
boşuna o kadar fiyat farkını vermen gereksiz. sonuçta ikiside aynı işleri yapıyor. kamera görüntüsüde o kadar abartılcak fark yok. sonuçta kamera demek mp demek değil. ayrıca s4 biraz daha büyük ve buna dezavantaj denilenebilir.
yani s3 al.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S3 ü al s4 2.400 gibi gelir 1800 lere inene kadar sabır taşın çatlar benden demesi.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sadece ikisi arasında bir seçim yapmam gerekse S3'ü tercih ederim,donanım olarak son kullanıcıyı olumsuz etkileyecek bir fark yok,zaten tasarımlarıda birbirine çok yakın,yazılım olarak Çok büyük ihtimalle S3 gelen tüm güncellemeleri alacaktır.

I223TTIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
şu an s3 kullanıyrm memnun sayılırım ama her zaman ki samsung handikapı var tabi resmen tlf un üzerine titriyrm ama oraya koymayayım ama yaşav kullanayım falan kesinlikle daha önce kullandığım one X in malzeme kalitesi yok.. arayüz bi tlf u kasar mı ya htc one x arayüzü hem daha şık hem daha güçlü ve hiç takılmıyr..ama güncelleme ve destek yüzünden s3 kullanıyrm..S IV derseniz elle tutulur bi farklılık göremedim s 3 e göre yapılan değiğşikliklerin zaten bi kısmını türkiye de kullanamıyrz.. htc one ı tam inceleyemedim ama güzel e benziyr.. ama Türkiye de şöyle bişey var aynı arabalarda olduğu gibi çok kaliteli arabalar tutulmuyor diye almıyoruz bu tlf da da böyle tutulmuyo diye htc ye falan kimse bakmıyr herkes bilinen şeylerin üzerine kullanıyr tercihlerini

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Telefonun ekranı da Full HD olmayıversin arkadaş nolcak incileriniz mi dökülür :D Git al S3 hazır fiyat düşmüşken paşa paşa kullan.

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 almayı bende istiyorum ama 1GB ram az gelir mi oyun oynamayı seviyorum ????

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s3 almayı bende istiyorum ama 1GB ram az gelir mi oyun oynamayı seviyorum ????

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
S3 alacagina HTC one X al.

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saturn de 1.399TL S3 teknosada 1.549TL

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu benim sadece kendi görüşüm ama 2-3 fazladan özellik için büyük miktarlar ödemek benim için saçma birazcık daha beklemelisin illede s4 diyorsan... ben SIII almanı tavsiye ederim

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S3 mü S4 mü diye soru mu olur ? Paran varsa S4 ü al paran yoksa S3 ü al basit

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güzel kardeşim hiç bir şeyi bekleme ! S4 ün fiyatını düşmesini beklersin S5 çıkar sonra onu bekle....ömrün beklemekle geçer :D

Kamera demişsin 8mb kamera neyine yetmiyor ? Sırf 13mb olsun diyemi 700 TL daha çok vericeksin ?

Fiyat olarak S4,HTC ONE,İPHONE 5 gibi telefonlar pahalı e pahalı olması da doğal çüki çıkalı daha 1 yılı bulmamış :)

Sana tavsiyem hiç düşünme git S3 al hem cebin hem kafan rahat etsin.Sonra millet bekleye dursun s5-s6 yı felan :)

bu benim sadece kendi görüşüm ama 2-3 fazladan özellik için büyük miktarlar ödemek benim için saçma birazcık daha beklemelisin illede s4 diyorsan... ben SIII almanı tavsiye ederim

Sen de haklısın sırf özellikleri daha iyi diye (mecburen özelliği daha iyi olması lazım) son model olsun diye parayı baymanın alemi yok (zenginlere lafım yok)