Tefonumun kamerası beyaz bir duvarı veya yüzeyi flaşsız çekitigi zaman ekranın ortasında pembelik oluyor çok kişide görülmüş bir sorun çekilen videolarda ve resimlerde ekranım tam ortası hafif pembe oluyor beyaz bir yüzeyde çekim yapılmamıssa sorun yok . ama internette bir çok kişi aynı sorundan şikayetci kayda deger bir sonuca varamadım gene en iyisi shiftdelete dedim ve konuyu açtım
Sorun tüm glaxy s2 lerdemi var bu sorun yoksa banamı denk geldi telefonu vatan bilgisayardan alalı 4 5 gün oldu zaten forma konu açmışdım daha önce telefonu iade etme hakkında şimdi sorun şu ki.
Sorun genel degil benim cihazımın kamerasındamı ?
Eğer sorun bendeyse telefonu geri götürmelimiyim ?
Ve telefonu iade ettgim zaman birde benden telefonu alıp servise yollayıp beklememimi istiyecekler ?
Konu hakkında bilgisi olup paylaşan ve yardımcı olan herkeze şimdiden teşekküler.
Sorun tüm glaxy s2 lerdemi var bu sorun yoksa banamı denk geldi telefonu vatan bilgisayardan alalı 4 5 gün oldu zaten forma konu açmışdım daha önce telefonu iade etme hakkında şimdi sorun şu ki.
Sorun genel degil benim cihazımın kamerasındamı ?
Eğer sorun bendeyse telefonu geri götürmelimiyim ?
Ve telefonu iade ettgim zaman birde benden telefonu alıp servise yollayıp beklememimi istiyecekler ?
Konu hakkında bilgisi olup paylaşan ve yardımcı olan herkeze şimdiden teşekküler.