Samsung Galaxy SII pembe camera sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmasuyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tefonumun kamerası beyaz bir duvarı veya yüzeyi flaşsız çekitigi zaman ekranın ortasında pembelik oluyor çok kişide görülmüş bir sorun çekilen videolarda ve resimlerde ekranım tam ortası hafif pembe oluyor beyaz bir yüzeyde çekim yapılmamıssa sorun yok . ama internette bir çok kişi aynı sorundan şikayetci kayda deger bir sonuca varamadım gene en iyisi shiftdelete dedim ve konuyu açtım
Sorun tüm glaxy s2 lerdemi var bu sorun yoksa banamı denk geldi telefonu vatan bilgisayardan alalı 4 5 gün oldu zaten forma konu açmışdım daha önce telefonu iade etme hakkında şimdi sorun şu ki.
Sorun genel degil benim cihazımın kamerasındamı ?
Eğer sorun bendeyse telefonu geri götürmelimiyim ?
Ve telefonu iade ettgim zaman birde benden telefonu alıp servise yollayıp beklememimi istiyecekler ?

Konu hakkında bilgisi olup paylaşan ve yardımcı olan herkeze şimdiden teşekküler.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hepsinde yok bu sorun ama bir çoğunda var sanırım sizide telefonu almadan uyarmıştım bu konuda, sorunu teknik serviste çözüyorlar diye biliyorum

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evt uyarmıştın teşşeküler ama telefonu ben yeni aldım aldıgım daha 4 5 gün oldu ben tutupta 1600 lira verdigim telefonu kutusundan çıkarıp tamirmi ettircem ne saçmalık :S

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bu sorun çok yaygın olduğu için teknik serviste kamera değişimi yapılıp sorun çözülüyor.Vatan Computer müşteri hizmetlerine git.Durumu anlat.Zaten onlar aşinadır bu duruma.Hemen alıp servise gönderirler.Ücretsiz olarak sorunun çözülür.Ancak sen yeni aldığın telefonunun içinin açılıp bakireliğini kaybetmesini istemiyorum diyosan müşteri hizmetlerine aynen söyle.Belki elindeki cihazı alıp hemen orda yenisini verebilirler eline.Orası biraz senin ikna etme ve tehditkar konuşmana bağlı :)

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kim isterki yeni aldıgı telefon 1 hafla bile olmadan tamir ettirmek yada yenisini almak istiyorum yokmu öyle bir şansımız :S

Prayze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 gün içinde telefonunuzda herhangi bir donanımsal bir hata cıktığı taktirde telefonunuzun yenisini talep edebiliyorsunuz. Samsungu arayın oradan sizi yönlendirirler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
foto çekmeden önce elini kameranın önünden geçir düzeliyor sanırım ışık ayarı yaparken sıkıntı çıkarıyor

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimi kameranın önünden geçirme olayını denemişdim işe yaramıyor nerdeyse her video kaydı ve foroğraf çekiminde aynı sorunu yaşıyorum. telefondan soğudum iade etmek istiyorum böyle ir imkamın varmı ayın toplam 8 . gününde telefon alalı 8 gün oldu yani bu konuda ne yapabilirim telefonun kamera sorunu yazlımsalsa sorun düzeltirim ama forumlardaki tartışma lar 2 ye bölünmüş durumda bir taraf yazılımsa oldugunu söylüyor bir taraf donanımsal oldugunu cameranın önündeki camın bu soruna neden oldugu söylüyor ne yapmalıyım bilmiyorum :S:S