Bahadırozc
Öğrenci
Kardeşim ben Vodafone luyum. kenarda volte yazarken 4.5g mobil veri kullanılıyor. o yokken mobil veri açılmıyor. Vodafone lu birisi de aynı sorunu yaşamış. sizce sorun ne?Eskiden vardı şimdi bulamadım ya
Kardeşim ben Vodafone luyum. kenarda volte yazarken 4.5g mobil veri kullanılıyor. o yokken mobil veri açılmıyor. Vodafone lu birisi de aynı sorunu yaşamış. sizce sorun ne?Eskiden vardı şimdi bulamadım ya
Bilmiyorum ben vodafone uyum 4.5 g açtığımda hep volte var benim sorun yaşamadım yaniKardeşim ben Vodafone luyum. kenarda volte yazarken 4.5g mobil veri kullanılıyor. o yokken mobil veri açılmıyor. Vodafone lu birisi de aynı sorunu yaşamış. sizce sorun ne?
Kardeşim ben Vodafone luyum. kenarda volte yazarken 4.5g mobil veri kullanılıyor. o yokken mobil veri açılmıyor. Vodafone lu birisi de aynı sorunu yaşamış. sizce sorun ne?
Kardeşim burdan yaptım. sorun şu ki mobil veri açılmıyor bazen 4.5g de. sim kartı çıkarıp taksam düzeliyor ama o da bi yere kadar. 3g de sorun yok
Bir fikrim yok. Kardeşimde oluyor dediğiniz durum ama onun cihazı yurtdışından sizinkiyle alakası yokKardeşim burdan yaptım. sorun şu ki mobil veri açılmıyor bazen 4.5g de. sim kartı çıkarıp taksam düzeliyor ama o da bi yere kadar. 3g de sorun yok
Anladım teşekkürlerBir fikrim yok. Kardeşimde oluyor dediğiniz durum ama onun cihazı yurtdışından sizinkiyle alakası yok
Kardeşim vodafonlu olup s7 ile bağlantı sorunu yaşayan baya bi adam var. Galiba sorun vodafonedaKardeşim burdan yaptım. sorun şu ki mobil veri açılmıyor bazen 4.5g de. sim kartı çıkarıp taksam düzeliyor ama o da bi yere kadar. 3g de sorun yok
Kisaltma sonucta maç kaçta dedim belki![]()
Akıllı uyarı açıkkende kapalıykende aynı sürekli bildirim sesi titreşimi drvam ediyor![]()
Akıllı uyarı
ben de öyle kullanıyorum şu an. galiba yok.Güç tasarruf modunda bildirim çubuğu gri oluyor ve bildirim penceresinden gitmiyor bunun bi çözümü var mı
Güç tasarruf modunda bildirim çubuğu gri oluyor ve bildirim penceresinden gitmiyor bunun bi çözümü var mı
Hocam sen 6s Plus'ımı kullaniyorsun hala yoksa baska bir cihaza gecis yaptinmi?İyi almışsın bereket versin![]()
Hocam sen 6s Plus'ımı kullaniyorsun hala yoksa baska bir cihaza gecis yaptinmi?
Benim cihaz anormal bir şekilde standart şarjda yavaş dolmaya başladı tamam 6 saat ekran süresi alıyorum fakat 2 saat 20 dkda doluyor sizce neden olabilir.Sanırım 3-4 gündür böyle normalde 1 saat 40-50 dkda dolardı normal şarjda
Yok yok ekran süresi hep 5-6 saatti zaten orda bir sapıtma yok durum şu yavaş şarj oluyor normal akımda 2 saat 20-30 dkda doluyor daha 1 hafta öncesine kadar 1 saat 50 dk gibi bir sürede doluyorduBence bu her cihazda var bazen sapıtabiliyor şahsen benim telefonda öyle 2-3 gün aynı kullanımımda 6 saat kullanım alıyorken 3 gün sonra 9 saate çıkıyor. Dengesizlik
Priz felan değiştirdiniz mi (duvar prizi, 3lü priz).Yok yok ekran süresi hep 5-6 saatti zaten orda bir sapıtma yok durum şu yavaş şarj oluyor normal akımda 2 saat 20-30 dkda doluyor daha 1 hafta öncesine kadar 1 saat 50 dk gibi bir sürede doluyordu
Bataryanın ömrünü kısaltır hızlı sarj. Mümkün oldugunca kullanmamak lazım.Aç hızlı şarjı dolsun,ben artık bekleyemiyorum ipad adaptörü ile ediyorum hiçde sorun yok ekran süremde bi yarım saat 1 saat oynadı oda olsa en azından hızlı doluyor. Ben S8 alırsam eğer en büyük etkenlerden biride hızlı şarj olacak böyle bir imkanınız varsa kullanın büyük avantaj
Peki madem böyle neden hızlı şarj koyuyorlar ben bunu anlamıyorum ?Bataryanın ömrünü kısaltır hızlı sarj. Mümkün oldugunca kullanmamak lazım.
Samsung bayiilerinden temin edebilirsin.Varya uyuz oluyorum. Samsung destek bana telefonu sıfırla diyor cahil takımı tam cahil takımı. Neyse artık hızlı şarja geçicez. Yapacak birşey yok. Yav ne güzel 1saat 50dkyı geçmezdi. Şarj şimdi tamamlandı kronometre tutmuştum tam 2saat 20 dkda şarj oldu şaka gibi.
Batarya ölse böyle ekran süresi vermez şarj aletinden sanırım
Orjinal şarj kablosunu nerden bulabilirim
İşin düşünce kullan diye. Yarım saatte yüzde 50 şarj oluyor madem öyle neden normal şarj var o zaman? Her gun surekli bunu kullanirsan 1 sene de 2 senelik ömür gider bataryadan. Samsung yoksa tek bir şarj sistemi koyar hep hizli dolar normal sarj olmaz.Peki madem böyle neden hızlı şarj koyuyorlar ben bunu anlamıyorum ?
Tek sarj olarak hizli sarji koyma riskini alamazki.Telefon ısınıyor biraz da olsa.Bataryanin omrundende o kadar gidecegini sanmıyorum.İşin düşünce kullan diye. Yarım saatte yüzde 50 şarj oluyor madem öyle neden normal şarj var o zaman? Her gun surekli bunu kullanirsan 1 sene de 2 senelik ömür gider bataryadan. Samsung yoksa tek bir şarj sistemi koyar hep hizli dolar normal sarj olmaz.