Samsung Galaxy S7 4 Sene İdare Eder mi?

iblu3xyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Herkese merhaba rahat 4 sene götürecek bir telefon almayı düşünüyorum da S7 4 sene götürür mü ? Yoksa iPhone a mı yonelmeliyim ? Butce olarak iPhone 7 32gb alabilecek kadar var, sadece samsung ve apple değil başka modellere de açığım onerilerinizi bekliyorum .
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada yaza doğru alsam daha iyi olacak sanki hem yeni modeller çıkar hem de fiyatlar biraz iner.

enesinan61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem iPhone dan yana olur 7 yi tam bilmiyorum ama 6s kullandığım için bence androidle uğraşma

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Android tarafından Mate 9 öneririm

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Herkese merhaba rahat 4 sene götürecek bir telefon almayı düşünüyorum da S7 4 sene götürür mü ? Yoksa iPhone a mı yonelmeliyim ? Butce olarak iPhone 7 32gb alabilecek kadar var, sadece samsung ve apple değil başka modellere de açığım onerilerinizi bekliyorum .
Bu arada yaza doğru alsam daha iyi olacak sanki hem yeni modeller çıkar hem de fiyatlar biraz iner.
Bence pil yönün den 6s plus al uzun süre götürür 4.5 sene kullanıma göre edare eder seni pişman olmaz sın pil o kadar önemli deyilse 7 al ama dağlar kadar bir fark Yok

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
bu ikilemde bende kalmıştım hatta iphone 6smi se mi yoksa galaxy s7mi dıye duşunmüştüm s7lerde sorun çıkma olassılığı çok ya ortasında çizik çıkıormuş pembe yadaa donanımsal sorunlar samsungun yetkılı servisi hhemen hatalı kullanım dıyor bence iphonedan yana kulllan tercihini teknik servisinden garantisinden tut müşteri hizmetlerıne kadar ilgi alakaları mukemel

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Sonuç olarak tasarım istiyorsan s7 al edge ekranı masada bir başka güzel duruyor. Ama yok ben telefon kullanmak istiyorum 4 5 sene sonda yine işimi görsün bana sürpriz yaratıp geri koymasın dersen ıphone 7 ya da 6s plus al derim Ben sonuçta adamların tek işi bu pc telefon tablet vs yani haberleşme aletleri hep. Bak günümüz de 5s kullanıp mutlu olan bir çok kişi var tabi öyle son çıkan özellikler olsun yok tasarım olsun diye takıntı yapan biri değilsen öyleyse zaten ne alırsan al dere gibi para gelirin olması lazım nasıl olsa 2 yıl sonra en geç sıkılırsın ;)

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Götürür. İphone 7den İşlemci kulaklık ve hoparlor kalitesi hariç daha ustun bir model

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Kamera ekran (evet gayet üstün kim ne derse desin apple ekranları benim gözümde başarılı değil ) Vr imkanı android işlevselliği endüstriyel tasarım ( kamera çıkıntısı ekran kasa oranı (4.7 inç iphone 7 5.1 inç s7 boyutunda) ) Bariz batarya üstünlüğü hızlı şarj desteği
Daha sayardım fakat aklıma gelmiyor geriye çok şey kaldı meral etme apple fanatikliği yapmak için kendini zorlamana gerek yok

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kamera ekran (evet gayet üstün kim ne derse desin apple ekranları benim gözümde başarılı değil ) Vr imkanı android işlevselliği endüstriyel tasarım ( kamera çıkıntısı ekran kasa oranı (4.7 inç iphone 7 5.1 inç s7 boyutunda) ) Bariz batarya üstünlüğü hızlı şarj desteği
Daha sayardım fakat aklıma gelmiyor geriye çok şey kaldı meral etme apple fanatikliği yapmak için kendini zorlamana gerek yok
Haklısın kardeş sensin

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Bir bakmışsın aldigin ilk elinden düşmüş pert

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Dostum bence temiz kullanımdan sonra her türlü kullanılır benim s7 edgem var kılıf ve jelatinle birlikte güvenli düşürmemeye özen göstermelisin zaten :D yani temiz kullanımda vsvs hertürlü gider android artık eskisi gibi değil zaten

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
İ7 s7 çok daha üzüm süre götürür işlemcisi çok daha güçlü Apple'ın s7 4 sene gitmez bence i7 alırsan 4 sene sıkıntısız görme şansın daha Yüksek olur

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Götürmez. S7 pil performans olarak götüremez S7 Edge de o kırılmaya meyillilik ile götürmez.

6S ya da Mate 9 diyorum ben de.

7 demişsin ama fiyat olarak uymaz diye 6S demiştim. 7 alma imkanın varsa tabi ki 7. Düşün 6S hala daha değerli S7 serisinden.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Götürmez. S7 pil performans olarak götüremez S7 Edge de o kırılmaya meyillilik ile götürmez.

6S ya da Mate 9 diyorum ben de.

7 demişsin ama fiyat olarak uymaz diye 6S demiştim. 7 alma imkanın varsa tabi ki 7. Düşün 6S hala daha değerli S7 serisinden.
Mate 9u geçtim başarılı bir pil performansı var.
6s pil performansı olarak götürüyor da S7 nasıl götürmüyor açıklar mısınız ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ilk günkü gibi 4 yıl gitmez en fazla 2.5 yıl ama ben kullanırım dersen gider.
ilk günkü gibi 4 yıl gitmez en fazla 2.5 yıl ama ben kullanırım dersen gider.

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Götürür mü götürmez mi, orası sana bağlı. Ben 2011 den beri Galaxy Note kullanıyorum, hâlâ götürüyor. 7.1.1 yüklü şuan. :D :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Android sorunsuz olarak 4 sene götürmez. Illa bit yerde takozlamaya başlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yıl olmuş 2017 hala iphone öneren görüyorum, kahroluyorum. akıllı dediğin telefonda daha kızılötesi yok, televizyonu kumanda edemiyosun. smart view özelliği yok. evinizde televizyon yok mu arkadaşlar, bi ben miyim bu özellikleri hemen her gün kullanan?

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
yıl olmuş 2017 hala iphone öneren görüyorum, kahroluyorum. akıllı dediğin telefonda daha kızılötesi yok, televizyonu kumanda edemiyosun. smart view özelliği yok. evinizde televizyon yok mu arkadaşlar, bi ben miyim bu özellikleri hemen her gün kullanan?

O özelliği daha çok teknosanın önünden geçerken televizyonları kapatmak için kullanıyorum. :D
Mavidişi'i varda noluyo?

alibaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açıkcası bu tamamen sana bağlı ben uzun bir süre iphone kullandım ve kesinlikle harika minimalist sade ve güçlü iphone7 veya tercihine göre 6s+ alırsan seni epey götürür tabi temiz kullanırsan öte yandan şuanda S7 kullanıyorum ve çok memnunum yine temiz kullanımda beni uzun bir süre götüreceğini biliyorum. Dostum benden tavsiye git telefon alacağın yere seç direkt al çok düşünme içine sinen hangisiyse al mutlu olacaksın inan bana :)