ozbayrak_02
Öğrenci
Ikiside 2000 tl hangisini almalıyım?
Hiçbir şey olmasın ayılık android güvenlik güncellemesi yayınlanıyor ve çoğu zaman bunun yanında performasn iyileştirmesi geliyorBenim kafa hala s3-s4 kafalarında
Eskisen öyle değildi samsung aylarca s3'e güncelleme beklerdim.Hiçbir şey olmasın ayılık android güvenlik güncellemesi yayınlanıyor ve çoğu zaman bunun yanında performasn iyileştirmesi geliyor
Bir şeyin eskiden kötü olması şimdi kötü olduğunu göstermiyeceği gibi eskiden iyi olan birşeyin şimdi iyi olacağını göstermez.Eskisen öyle değildi samsung aylarca s3'e güncelleme beklerdim.
Performans ve ios işletim sistemi yüzünden se öneririm.Ama uygulamalara para vermek istemiyorsanız(jailbreak hariç) s6 alın apk kurup oynarsınız tüm oyunları.Ikiside 2000 tl hangisini almalıyım?
O ekran gayet güzel iş yapar . Ekran Boyutu Görecelidir. Ve ekran boyutu yüzünden o donanımla iş yapmaz denilmez . Ne akla göre SE'yi telefon saymadınız merak ettim.S6 al keyfine bak se telefon diye sayma zaten. O ekran iş yapmaz.
Samsung guncellemede değişti artık.
Lütfen s3 ve s3 mini kullanmışlar yazmasın![]()
4 inc ekranları artık telefondan saymıyorum. 2016 düzeyini yansıttıklarını düşünmüyorum.O ekran gayet güzel iş yapar . Ekran Boyutu Görecelidir. Ve ekran boyutu yüzünden o donanımla iş yapmaz denilmez . Ne akla göre SE'yi telefon saymadınız merak ettim.
Siz saymıyorsunuz diye başkaları saymak zorunda değil . Siz almazsınız olur biter . A9 çok güçlü bir işlemci ve düşük boyutlu ekran sevenlerin favorisi .4 inc ekranları artık telefondan saymıyorum. 2016 düzeyini yansıttıklarını düşünmüyorum.
Göreceli olabilir. Satışları bir çok insanın bunu düşündüğünü gösteriyor
Ben fikrimi ayni şekilde söylemeye devam edeceğimSiz saymıyorsunuz diye başkaları saymak zorunda değil . Siz almazsınız olur biter . A9 çok güçlü bir işlemci ve düşük boyutlu ekran sevenlerin favorisi .
Reeder çok geri kalır dedigin telefonlardanAklımda birde reeder p10s var