Samsung Galaxy S6 Edge : Uzun Kullanım Testi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4 gevey kullanıcısıyım geveyi bilenler ne çektiğimi biliyodur sanırım samsungu hiç sevmezdim ama son çıkardığı edge modeli ne bayıldım hem tasarım hem kamera hemde donanım ama sorunlarını gördük kaybolan hızlı erişim menüsü ram sorunu bunlar yazılımla düzelirmi yada aynı devam edermi telefon alacam ama ne alacağıma karar veremedim hala almalımıyım s6 edge yoksa iphone 6 dan mı devam etmeliyim lütfen yardımcı olun

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
iphone 4 gevey kullanıcısıyım geveyi bilenler ne çektiğimi biliyodur sanırım samsungu hiç sevmezdim ama son çıkardığı edge modeli ne bayıldım hem tasarım hem kamera hemde donanım ama sorunlarını gördük kaybolan hızlı erişim menüsü ram sorunu bunlar yazılımla düzelirmi yada aynı devam edermi telefon alacam ama ne alacağıma karar veremedim hala almalımıyım s6 edge yoksa iphone 6 dan mı devam etmeliyim lütfen yardımcı olun
Daha önce hiç android işletim sistemi kullanmadıysanız tercih yapmadan önce ios ve android işletim sistemlerini karşılaştırarak neyle karşılaşacağınızı iyi idrak etmenizi öneririm çünkü iki sistem de birbirinden farklı ve iki ayrı mantıkla çalışmakta. Bu karşılaştırmayı yapmak, sonrası için "ram dolu!" "rehbere trilyonda bir salise geç giriyor!" "Chrome açarken beni milyarda bir salise bekletiyor bu ne biçim iş!" tarzı triplere düşmemenize olanak sağlayacaktır.

Tüm bunlardan ayrı olarak s6 edge'e diyecek tabiki hiçbir şey yok şiddetle tavsiye ederim :)