Samsung Galaxy s6 edge ile iphone 6 64gb ile değişim

xxbuyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamin aleykum...☺☺☺
Elimde bir samsung galaxy s6 edge varr ve bende iphone 6 64gb ile değiştirmek istiyorum sizce doğru bir karar mı..
.? Tavsiyeleriniz nelerdir...?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Telefondan beklentilerinize bağlı.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Stabilitesine aşık olunca daha cesaret edemezsin zaten android'e geçmeyi.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Herkese selamin aleykum...☺☺☺
Elimde bir samsung galaxy s6 edge varr ve bende iphone 6 64gb ile değiştirmek istiyorum sizce doğru bir karar mı..
.? Tavsiyeleriniz nelerdir...?
ilk önce android mi iosmu kararını ver sonra zaten model belirecek iphone stabil dir daha çok güncelleme alır ama s6 edge ninde kamerası kasası ev bazı kişilere (banada)tasarımı güzel gelir.Sana kalmış yani ben olsam değiştirmem...

xxbuyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bende cok kararsizim aslinda çok telefon değiştiren biriyim de ios'un stabilitesi androide yok bu bi gercek ama dizayn olarak harika bi telefon ne yapacagimi bilmiyorum

xxbuyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese tesekkur ederim en sonunda kararimi verdim gidip iphone 6 128 gb aldim

xxbuyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke bekleseydin. 6 gün sonra 6s tanıtılacak fiyatlar aşağıya çekilecek. Daha ucuza alabilirdin.

yok ya makedonya'da fiyatlar stabil :D hi 6s cikmis hi 7 cikmis burada fiyatlar belli :D o yuzden bi dga soyluyorum ve ustune basa basa samsung (android) pismanliktir......

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kesinlikle pişman olmazsın hatta sen karlı çıkarsın...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
yok ya makedonya'da fiyatlar stabil :D hi 6s cikmis hi 7 cikmis burada fiyatlar belli :D o yuzden bi dga soyluyorum ve ustune basa basa samsung (android) pismanliktir......
Ben Makedonya'dan alacağını bilmiyordum. Türkiye şartlarına göre konuştum. Bak göreceksiniz Türkiyede iPhone 6 16 gb 2349 a geri çekilecek bu zamlı fiyatlara yeni modeller satılacak.

xxbuyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Makedonya'dan alacağını bilmiyordum. Türkiye şartlarına göre konuştum. Bak göreceksiniz Türkiyede iPhone 6 16 gb 2349 a geri çekilecek bu zamlı fiyatlara yeni modeller satılacak.

Yok zaten dogma buyume makedonya'liyim...Türkiye sartlarini da iyi biliyorum ama burada turkiyedeki gibi telefonlar o kadar da pahalli degil... Orn:iphone 6 16gb 590€ alirsin..turkiyede ki gibi vergi mergi o kadar yuksek degil..
HAYIRLI CUMALAR ALLAH KILDIGIMIZ NAMAZLARI YAPTIGIMIZ DUALARI INSALLAH KABUL EDER

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yok zaten dogma buyume makedonya'liyim...Türkiye sartlarini da iyi biliyorum ama burada turkiyedeki gibi telefonlar o kadar da pahalli degil... Orn:iphone 6 16gb 590€ alirsin..turkiyede ki gibi vergi mergi o kadar yuksek degil..
HAYIRLI CUMALAR ALLAH KILDIGIMIZ NAMAZLARI YAPTIGIMIZ DUALARI INSALLAH KABUL EDER
Artık bize de Makedonya'dan bir şeyler getirirsiniz herhalde. :D

xxbuyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık bize de Makedonya'dan bir şeyler getirirsiniz herhalde. :D

���������� canin ne isterse gonderirim ����������