Samsung Galaxy S5'i mi alsam yoksa iPhone 6 yı beklemelimiyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5alih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

5alih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğim 24 şubatta Samsung, Galaxy S5'in tanıtımını gerçekleştirdi. Galaxy S5, su geçirmez, 16 mp kamera ve parmak izi okuyucu ile geldi. iPhone 6 daha tanıtılmadı ama iPhone'nun bomba gibi gelmesi ne malum? Sizin fikirleriniz nasıl ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdi alacaksanız z2 almanız daha mantıklı olur,tabi konusmak icin biraz erken ama s5 tam bir hayal kırıklığı benim adıma.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z2 almanı tavsiye derim ama almak istemezsen kesinlikle S5 yada Note 3 al.

Apple bekleme sakın. iPhone 5S'in ekranı büyültür o kadar.

5alih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z2 almanı tavsiye derim ama almak istemezsen kesinlikle S5 yada Note 3 al.

Apple bekleme sakın. iPhone 5S'in ekranı büyültür o kadar.

Sony telefon hiç kullanmadım daha önce içeriği nasıl bilmiyorum Samsung ile benzerliği varsa alırım Z2.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sony telefon hiç kullanmadım daha önce içeriği nasıl bilmiyorum Samsung ile benzerliği varsa alırım Z2.

Aralarında benzerlik var. TouchWiz arayüzü benim daha çok hoşuma gidiyor ama Sony arayüzü daha az yer kaplıyor daha az donma hatta hiç donma olmaz.

Xperia Z2 işlemci olarak Note 3 ve S5'den daha performanslı. Ram konusunda S5'den daha iyi ama Note 3 ile aynı.
Büyük ekran seviyorum, S-Pen özellikleri hoşuma gidiyor ve kullanırım dersen Note 3
Ekran fazla büyük olmasın, daha performanslı olsun diyorsan Xperia Z2

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Elite alıyorum s3 ve s4'ü kardeşime vererek neden yapıyorum bilmiyorum ama bu telefon bir hoşuma gidiyor

kaanpalaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery Elite al derim Note3 ile aynı ram ve işlemci hızına sahip diye biliyorum üstelik Note3 e göre azladan artıları da var

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bi telefondan daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Arkadaş ta Apple da çalışıyor galiba. Kendinden çok emin diğerleri sönücek diyerekten....

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bi telefondan daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki. Arkadaş ta Apple da çalışıyor galiba. Kendinden çok emin diğerleri sönücek diyerekten....

Evet, Apple TR ekibindenim. Yahu teknoloji sitesindesiniz artık neyin ne olduğunu anlıyamıyorsanız benim yapabilecek şeyim yok.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 yı bekleyeyim diyeceksin iphone 7 çıkacak ya da s6 cıkacak.Onu bekleyim derken başkası çıkacak,çıkacakta çıkacak..Teknoloji beklemeye gelmiyor.Hangisi aklına yatıyorsa onu al derim
Yani bekleme yapma devam et :)

Mert Gürboğa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun sonu yok tabi ancak samsung alıp 1-2 yıl sonra güncelleme almam ve telefonun yavaşlaması sorun olmıcak ise al derim , Apple ne kadar olursa olsun telefona desteği en uzun sunan telefon senin gereksinimlerine uyan hangisi bilmiyorum ama kalite istiyorsan iphone derim ben.

Fugitive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum iphone 6 teee yılın sonuna gelecek :D s5 11 nisanda geliyor z2 ise nisan ayının sonunda geliyor bence sen hocam nisan ayının sonunu bekle sonra git z1 al :D

5alih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun sonu yok tabi ancak samsung alıp 1-2 yıl sonra güncelleme almam ve telefonun yavaşlaması sorun olmıcak ise al derim , Apple ne kadar olursa olsun telefona desteği en uzun sunan telefon senin gereksinimlerine uyan hangisi bilmiyorum ama kalite istiyorsan iphone derim ben.

çok haklısın iphone kalite bakımından çok iyi

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İlk önce ios mu android mi karar ver iosu secersen iPhone 6 ama androidi secersen G2 veya z3 u oneririm s5 e bulaşma derim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğim 24 şubatta Samsung, Galaxy S5'in tanıtımını gerçekleştirdi. Galaxy S5, su geçirmez, 16 mp kamera ve parmak izi okuyucu ile geldi. iPhone 6 daha tanıtılmadı ama iPhone'nun bomba gibi gelmesi ne malum? Sizin fikirleriniz nasıl ?
Yilin 2. Yarısını bekle g3 bekle bunlar ara modeller ila bu modellerden alcaksan yeni htc one ida bekle ondan sonra karar ver

İnfinityForever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yilin 2. Yarısını bekle g3 bekle bunlar ara modeller ila bu modellerden alcaksan yeni htc one ida bekle ondan sonra karar ver
Kardeş ona yarı denmez çeyrek denir, ayrıca doğru demişsin HTC şirketi new htc one android pazarının en iyi telefon olacağını iddia ediyor .

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
general mobile elite de sizin hoşunuza giden özellik nedir sayın minstally :D

Açıkcası parmak izleri,yüksek çözünürlükler veya telefonun arka kasası işlevsellik taşımadığı kanatindeyim. Snapdragon 800 ve 801 arasında fark ay ile dünya arasındaki fark kadar olsa insanlarımız yine facebook,twitter gibi belli başlı uygulamalarını kullanıyorlar.

Daha güclü telefon almak istememin nedeni ofis işlemlerimi hızlı yapma nedenim... Telefonlar için donanımlar klasikleşicek yakında. General Mobile'ın o sivri tasarımı çok hoş s3-s4'den yuvarlatılmış köşegenlikden bıkdım sivri ve net olsun. Gorilla Glass 3 için ayrı bir heyecan tabii LED panel ile cam arasında ki boşluk onu merak ediyorum sadece telefonu kullanınca.. Vallaha almama neden tek şey 1. Türk üretimi 2. cidden ofis işlerim için ideal makine/fiyat ..

http://tr.generalmobile.com/discoveryElite.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5s al ama bekleyeceksen iphone 6 al. daha önce uzun bir süre android kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. iphone her zaman kalitedir ve ikinci el satarsan çok değer kaybetmez. samsung 2000 liraya alsan bir sene sonra 1000 liraya satamazsın.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone6 kasıp kavuracak acele karar verme dostum bence

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S5 su geçirmez değil suya dayanıklı.Z2 su geçirmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle iphone 6yı bekle Eylül ayında çıkmasına kesin gözü ile bakılıyor