Samsung Galaxy S5 Elimizde - VİDEO

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet beklentileri fazlasıyla karşıladı,kopyalamada Apple'nın yanında Sony'i de unutmamışlar sağolsunlar.

Arkası altın rengi önü siyah tasarım namına bir şey yok.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sifrenin 4 tane 0 olmasi iyiymis yoksa troy yavastan oradan uzaklasirdi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni çıkanlara göre sayıyorum;
1- Ram Vasat
2-İşlemci Hayal Kırıklığı
3-Kamera beklentilerimi karşılamadı (Örn: Z2 kamera özellikleri)
4-Cihazın ses kalitesinde atılın yapmaması (Örn: HTC Boom Sound)
Üstüne üstlük iPhone özelliklerini koplayamış. Benim için S5 tam bir düş kırıklığı oldu. Olmamış be Samsung. Böyle Amiral Gemisi OLAMAZ !

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sanırım bu sefer yazılımın üzerine gitmişler...daha stabil bir toucwiz gibi geldi bana mesaj menüsü de değişmiş...donanım olarak fazla (özellikle ram olarak) gelişmediğine göre bu sefer yazılımdan gereken yapıldı diye düşünüyorum...ama malesef ki bunları şimdilik s4 kullanıcısı olarak alamıyoruz...:( bildiğim kadarı ile 4.4.2 de bunlar yok :(

orkun123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni çıkan telefonlara göre sayıyorum;
1-Ram Vasat
2-İşlemci Hayal Kırıklığı
3-Kamera beklentilerimi karşılamadı (Örn: Z2 kamera özellikleri)
4-Cihazın ses kalitesinde atılın yapmaması (Örn: HTC Boom Sound)
Üstüne üstlük iPhone özelliklerini koplayamış. Benim için S5 tam bir düş kırıklığı oldu. Olmamış be Samsung. Böyle Amiral Gemisi OLAMAZ !

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıvamışlar yine zaten bırakmıştım samsungu simdi iyice sogudum ya amiral cihaz yapiyosun biraz tip koy sekil semal ver sene boyunca cikacak butun cihazlar ayni olacak zaten oyuncak gibi z nin tipini begenmezdim simdi daha iyi gelmeye basladi z2 gayet iyi sira htc de bakalim ne yapacak gerci ben apple da cikarasiya kadar beklme taraftariyim

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kopya muhabbetleri başlıyor :hammer: (Samsung kullanmıyorum)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kim ne derse desin samsung kopyalayarak iş yapıyor iphonede altın renk olmasa bu telefonda olacakmıydı yok parmak izi olmasa olacakmıydı görsem inanmam sony su geçirmezliği çıkardı çat bundada kamerada nasıl ultrapixele geçmediler hayretler içindeyim

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kim ne derse desin samsung kopyalayarak iş yapıyor iphonede altın renk olmasa bu telefonda olacakmıydı yok parmak izi olmasa olacakmıydı görsem inanmam sony su geçirmezliği çıkardı çat bundada kamerada nasıl ultrapixele geçmediler hayretler içindeyim

Onuda diger versiyonlarinda yaparlar yakinda zoom gibi mesela

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değişim oldu bayağı, önceki telefolarla arasında sadece yazılım farkı yok.
Mesela parmak okuma, 4k kamera, FULLhd ekran, su geçirmeme, usb3 desteği, kablosuz şarj. Bunlar önceki galaxy serisinde olmayanlar. mesela s3 e bir yazılım yükleyerek s4 gibi olabiliyor ama burada işler değişiyor. Donanım olarak değişiklik getirmiş. Tabi beklentilerin altında kaldı. Dahili hafıza 64GB beklerdik sonuçta yeni tekoloji ve kapasiteler artıyor,
batarya 2800 nedir Allahını seversen, millet artık 4000mah beklentilerine girerken, donanım artırıyorsun ama batarya vasat, o donanımlar nereden beslenecek fos.
Ram 2GB beklentilerin altında en az 3 olmalıydı, tabi s6 ya fazla yüklenmemek içinde bir strateji olabilir bilemiyoruz. Yeni arayüz daha az ram kullanıyorda olabilir onada lafımız olmaz. Ama ram az.
Su geçirmeme iyi olsa da bana kalırsa çokta önemli değil, su geçirmeyecek diye telefonun tasarımının içine ettiler. Altta usb koruması o ne ya eski tip nokialarda olandan.
Kamera 16 iyi diyebiliriz, yeterli ama beklenen gibi geldi tabi kalitesi tartışılmaz.
işlemciye gelirsek 2.5Ghz 4 çekirdek. gerçekten iyi bir seçenek yeterli bir işlemci birçok laptoptan iyi bir hıza sahip :). Tabi ülkemize bu işlemci ile gelecekmi bekleyip göreceğiz.

orkun123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu S5 i anlamadım arkadaşlar ya sanki telefon aceleye gelmiş ve çıkarmış olmak için çıkarmışlar gibi duruyor. eksikleri çok tam bir hayal kırıklığı

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bi rehbere girmedin ben onu merak ediyorum :D hala mı tosbağaaaa diye :) gerçi numarada yoktur ordaki telefonlarda

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hep aynı modeller yaa s3 s4 s5 hep aynı dizayn

Avunyali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine samsungtan Copy Paste Olayı :)
Alıştık artık Samsung şirketi biraz düşünsün ya biraz sorgulasın Yeni birşey çıkarsın onu koysun

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Z2 yürür Samsungun tasarım özürlü amiral gemisi batar gibi görünüyor.Bildiğin ace 2 nin büyüğü bu.

dakana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G Flex satışa çıkmış 2600 TL. Samsung u eleştirenler gidin ve alın. Tasarımı muhteşem ama özellikleri bir S4 kadar bile değil.Özellik istiyorsunuz, tasarım istiyorsunuz o zaman 2000 TL nin üzerinde bir fiyata ancak alırsınız o telefonu. Ben Samsung un S serisi telefonlarının fiyat politakasını seviyorum bu telefonu çıktıktan 4 ay sonra 1650 TL civarında alabileceğimi düşünüyorum. Z2 şöyle Z1 şöyle diyen arkadaşlarım gidin ve o telefonları alın 1600 liraya ondan sonra konuşalım. Herşey olsun istiyoruz, tasarım muhteşem olsun diyoruz, kasa alüminyum olsun istiyoruz o zaman kusura bakmayın 2500 TL den aşağı o telefonu alamazsınız. S5 yine çok satar eminim. Hem fiyat olarak hem de özellikler olarak tatmin edici bana göre.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rehbere nasıl giriyor onuda bi deneseydin üstad. Güzel bir inceleme olmuş teşekkür ederiz, Emeklerinize sağlık.
Cihaza gelince, çıkardığı SIII ile büyük bir atılım yapan samsung günden güne eridiğini farkettim.. İlk çıktığında SIII aldım ayda bir çıkarttığı telefonlara rağmen hala pişman değilim. Velhasıl bir SIII kadar abandöne olamadık.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Snapdragon AC yazıyor bazı sitelerde ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Sağa çekince haber akışı açılması htc'den parmak izi okuyucu iphone'dan böyle özellikleri biraz düşürdükleri için rakiplerine göre uygun fiyatta gelebilir.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sağa çekince haber akışı açılması htc'den parmak izi okuyucu iphone'dan böyle özellikleri biraz düşürdükleri için rakiplerine göre uygun fiyatta gelebilir.
biraz düşürdü derken? parmak izi okuyucuyu appledan dahamı kötü yaptı demk istiyorsun

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
biraz düşürdü derken? parmak izi okuyucuyu appledan dahamı kötü yaptı demk istiyorsun
batarya ram işlemci yerinde saydı yükseltmedi zaten türkiyeye kendi işlemcisiyle yolluyor fiyat diğer telefonlar gibi 2100 civardı olmaz mesela 1900 falan olur ancak.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
biri şu samsunga tasarım mühendisi yollasın.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
batarya ram işlemci yerinde saydı yükseltmedi zaten türkiyeye kendi işlemcisiyle yolluyor fiyat diğer telefonlar gibi 2100 civardı olmaz mesela 1900 falan olur ancak.
hmm anladım ona bende katılıyorum ama; samsung bu, şimdi telefon su geçrimeyip nabız öolçüyor diye 2100 yapar 1 ay sonra düşer gibime geliyor

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kilit ekranındaki animasyondan dolayı sanki parmak izi ekrandan yapılıyormuş gibi bi izlenim var
samsung ta apple gibi home tuşuna konuşlandırmış touch ıd yi iPhone 5S deki gibi parmağımızı deydirerek değilde sürterek yani biraz daha eskimsi bi teknoloji ile yapılıyor gerekli kanıt internette mevcut link veremiyorum

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 aldım pişman değilim siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar kilit ekranındaki animasyondan dolayı sanki parmak izi ekrandan yapılıyormuş gibi bi izlenim var
samsung ta apple gibi home tuşuna konuşlandırmış touch ıd yi iPhone 5S deki gibi parmağımızı deydirerek değilde sürterek yani biraz daha eskimsi bi teknoloji ile yapılıyor gerekli kanıt internette mevcut link veremiyorum
bende gördüm dh de.video yu izledikten sonra zaten s5 den bi cacık olmayacağını anladım parmağını sürt sürt açılmıyo üstüne real racing 3 de bile kasıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 3 aldım pişman değilim siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
herşey tamamda ondada kasa açıklığı ve soyulma riski var seninkinde kasa açıklığı veya soyulma varmı?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Z2'nin yanına bile yaklaşamıyor S5. Tam bir gereksiz amiral gemi olmuş, tabii amiral gemiyse. :D

O değilde bu kez hayal kırıklığını Samsung yaptı fanlarına. :P