Samsung Galaxy S4 vs Apple Iphone 5

Mıcheal1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;VxmsEfrB5pU]http://www.youtube.com/watch?v=VxmsEfrB5pU[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Boş muhabbetler bunlar, kağıt üstünde yada böyle gereksiz testlerde hep samsung yüksek çıkar. Ancak iş günlük kullanıma geldimi 5 para etmez, o dandik arayüzü bile kasım kasım kasılır. Bırak ip5 i 4s in bile yanından geçemez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence iphone5 çünkü şuana kadar en iyi telefon ve hızlı telefon iphone5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ıphone 5 kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim kardeşim aldı s4 hiç memnun değil kamera hakkını vermiyor oyun hızındada hiç iyiy değil samsung glx s4 ıphone 4 ün bile yanına yaklaşamaz önemli olan işlemci :thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam s4 dah dünyada piyasaya sürülmemişken kardeşiniz s4 nasıl aldı? çok tutarsız ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu telefonlar servet değerinde adam 2 bin küsur para verip İphone 5 alıyor tabiki telefonu övecek iyi yönlerini anlatacak burada..S3 alan S3 ü övecek Htc sahibi aynı şekilde övecek kötü taraflarını görmezden gelecek.. kendi cebinden servet çıktı diye diğer telefonları kötülemek çocukça:) piyasada bugün 200 tl ye satılan tuşlu telefon sahibi bile telefonunu över..O yüzden benim telefonum seninkinden daha iyi muhabbetine girmeyin boşuna herkesin telefonu kendine güzel, her telefon birbirinden güzel.. herkes sahip olduğu telefonun zevkini çıkarsın derim ben ne gerek var benimki güzel seninki dandik muhabbetine başka işiniz yokmu sizin:)

darkagresif06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 diyorum zaten bilen bilir fanboyluk yapmaya gerek yok arkadaslar bu firmalardan para almiyosunuz. S4 daha iyi ama s4 cikacak 5s ile karsilastirilmalidir.

hasankubilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 kesinlikle s4 le yarışabilecek durumda değil. bekleyip bir sonraki iphone'la kıyaslasak daha iyi. :mrgreen:

finisterre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 (32 gb)sahibiyim ama iphone bir sonraki tercihim olacak(kasilmalar yuzunden). artik samsung zor, daha da davosa gelmem

brvl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben s3 sahibiyim ancak takılmalar oluyor bunu kabul etmek lazım özellikle rehber telefon mesajlaşma uygulamaları facia denebilir. oyunlar ve uygulamalar da iphonedaki gibi değil ama bu konuda çok fark yok bence. ben gene de iphone tercih etmiycem kısıtlamaları yüzünden. htc nin arayüzü hep çok övülüyor bu kez htc one deniycem o da takılırsa anca iphone a dönerim. ios gerçekten çok stabil bir sistem ipadimden biliyorum