Samsung Galaxy S4 mü iyi yoksa iPhone 5S mi? VİDEO

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende s4 var s4 ü iyilerim sende iphone 5s var iphone 5s'i iyilersin bu böyledir. Ama git bir sony xperia z1 kullanan adama sor o sana adam gibi tarafsız karşılaştırma yapsın. Herkes kendi telefonunu iyi görür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şunu söylemek gerekirse s4 harika özellikleri olan bir telefon. 7 ay kullandım şimdi ise 5s kullanıyorum. her iki telefonda harika. ama ıphone nin tek güzel yanı telefonun virüs almıyor arkadaşım bi fark katıyor kendisine. ayrıca s4 te cok degil ama ara ara kasmalar oluyor oda fazla özelliğinden dolayı olsa gerek ama ıphonede ben böle bişey gormedim. ayrıca kamerası 8 mp olmasına rağmen s4 e fark atar. bide s4 de göre uygulamar cok daha cabuk acılıyor. google playde herturlu pislik uygulama var ama app storede yok. daha kaliteli. ayrıca samsung artık farklı bi işletim sistemi kursun arkadaş ya android artık çin malında bile var ya. her neyse iphone yi kotuleyenlere sesleniyorum kullanmadan camur atmayın bende cmur atıyodum pişmanım valla 5s harika .

kyo28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese slm siteye yeni uye oldum bu konu takildi gozume ben s4 kullanicisiyim gayet hizli kamerasi cekimi iyi telefonu uzerinde neredeyse %100 hakimiyete sahipsiniz fakat gelisi guzel uygulamalar yukledikten sonra telefon kasmaya basliyor donuyor kendine reset atiyor isin icinden cikamayinca kontratim bittigi icin beni aradilar hangi telefonu gonderelim diye iphone 5s istedim onun iphone 4s kullanimi olacagini dusunerek kiyaslicamm samsung tek elle kullanimi zor meslegim geregi cok seyehat yapiyorum navigasyon yonunden samsung biraz ezik kaliyor ikincisi biliyorum simdi araba kullanirken telefonla konusulmaz diceksiniz ama bazen gerekiyo samsungla bu isi yapmak tam bir eziyet iphone ile cok daha kolay ve zahmetsiz halen karasiz kalanlar icin fikrimi soyluyorum eger oyun muzik depolama uzerine kullacaksaniz samsung s4 fakat bu kadar hafiza bana yeter kullanimi kolay olsun telefon teklemesin iphone 5s saygilar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5s in ensevmediğim özelliği bişey paylaşamıyosun ben şöyel söyliyim s4 her konuda 5s i geride bırakıyor bikeren 5s debazı uygulamalar parayla aynı oygulama s4 de parasıs benim için telefonda en önemli özellikler resim çözünürlüğü şarj hızı dosyalara kolay ulaşımı hafızası v.b s4 önde s5 deparmak okuyucu özelligide var :D :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:
arkadaşlar benim iphone 5s im var memnunum fakat bu ara s4 e taktım satıp onu almayı düşünüyorum sizce hangisi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben eskiden androidçiydim ama arkadaşlarımdan 5s i ve s4 ü gördüm ikisini karşılaştırdım herşey olarak iphoneyi daha iyi gördüm. ama android daha kötü demiyorum androidinde iyi yanları var ama android lunix tabanlı olduğu için bir süre sonra kasmaya başlıyor hız istiyorsanız iPhone 5s derim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle doğru
iphone 5s her yönüyle s4 ü geçer
tasarım vb her ne olursa olsun
GALİP İPHONE 5S
:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yılların telefoncusuyum benim için özellik satarken önemli alırken değil alırken telefonun yıpranma payı daha önemlidir fiyat kırmam açısından bana göre alırkeni değil satarkeni düşünmek ve öyle cihaz almak lazım her ikisinide baş hizasından aşağı bırakın bunun videolarıda var samsung s2 3 4 5 ne farkeder tuz oluyor ekran kasa yok çerçeve yok he elbette alırken benim işime yarıyor ayrı ama kullanacak ve verdiğim onca paraya düşüp tuz olacaksa elbette Iphone 5 veya 5s bana kalırsa teknik olarakta 5s le değil 5 le kıyaslansa dahi yetişemez samsung selamlar benim fikrim bu para sizin tabi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yoq En İyi Telefon Galaxy Lerde Çkar Unutma Bunu s4 iphone 5s 'ye Kafa Tutuyor ASDSAD:ADS

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4ün okadar özelliği varki.. youtubeye arayın türkçesini izleyin cidden iphonedan daha fazla özellği var bende iphone 5smi yoksa samsung galaxy s4 mü diye düşünüyodum ve s4 diye artık sonunda buldum. tabikide iphoneninde samsungunda kötü yanları var ama ben s4 derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bide şöyle düşünün bu samsung her 6 ayda bir yani sene de iki defa telefon çıkarıyo s5 almak istedim al şimdi de note4 çıktı e ben hangisini alayım ama apple öyle değil adamlar 2 sene de bir telefon çıkarıyo ama harbi telefon yapıyo üstelik ben ıpad kullanıyorum tam 2,5 seneden beri ve gayet memnunum ve şunuda unutmayın sizlerde farkındasınız ki ıphone daha havalı ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bi kere herşeyden önemli bir fandroid olarak s4 derim.çünki 5 inç ekranıyla film izleme oyun oynama vesaire leri daha kolay oluyor ve akıllı telefon dediğin inç olaraktan büyük olmalı.

edit:14 yaşındayım ve her şeyin farkındayım :P