Samsung Galaxy S4 Mini Ekranindaki cizikler

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar konu yeri yanlis olabilir lutfenn kusura bakmayin 9 eylulde telefon aldim samsun s4 mjni telefona ilk aldigim anda jelatin kaplattim jelatin cizik olmaya basladi abime sordum jelatin ciIgi dedi telefon 1keZ 40 cm den cebimden dustu ben farkettigimde ekran yikari bakiyordu yani ekranda pek hasar yoktu 1-2gun cebimde kullandım ekranda cizikler oldu.renk kaymasi var yani bilirsiniz bu jelatkndeki cizikler renk kaymasi yaparmi lutfen yardim lutfen jelatini kaldir bak demeyin

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jelatini kaldır bak zaten kalitesiz jelatin

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Jelatin ekrana zarar vermez btam tersi korur, telefonda yanlış bilmiyorsam gorilla class 2 olması lazım bu büyük çaplı ciziklere karşı korur lakin her ekranda minik ufacık anca ışık yansimasi altında cizikler oluşuyor bunuda jelatin önler.
Yazınızı yazarken nası bir jelatin kullandiginizia yazsaydin daha iyi olur du.
Tavsiyem jelatin i çıkar ekranı incele iyice bir cizigin haricinde ekran renk kayması demişsin o varsa servise vee yoksa da turkcell tümden mat jelatin al 20 TL fiyatı ayrıca arkada kılıf yoksa union marka kılıf al oda 20 30 civarı daha iyisi yok mu dersende Filip cover marka kılıf al ama orjinali çok pahalıdır haberin olsun.

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran cizik bildiğimiz 7renk bellioluuor
Kelatinim tech gibi bisey olmasi.lazim

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jelatin kalitesiz işte. Ekranda başka sorun varsa servise vere bilirsin

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jelatinin turunu belirtmemissiniz bu durumda tam birsey soyleyemeyiz belki de jelatin mat oldugundan size oyle gorundu cunku mat ekranin kalitesini cok bozuyor ama renk kaymasi varsa derhal servise goturun.

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jelatinim saydam cikartacam jelatini artik yapacak bisey yok

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merakimdan dklayi mazur görün nzjsjsjs jelatini cikarttim vr baktim herhangi bir problem yok teaekkurler

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende bugün yere düşürdüm ekran kenarındaki nikelaj kaplı kenar ezildi içim acıdı vallahi :/

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen oyle durumda anlik komaya girip cikiyorum kalp krizide kkoymuyor