Samsung galaxy s4 kendi incelemem

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kutu açılışı sırasında ağlıycaktım o müzik ne :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar Facebook Messenger dan artık Sms alıyorum ana menude Mesela kız arkadaşım bana sms yolluyor normal olarak

Facebooka messenger dan hemen açabiliyorum çok iyi bişey ama bazen karışıyor Kım faceten attı kım telefondan attı diye .s

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

peki bunların hafızaları kaç?
Arkadaşlar Öncelikle Amatör dür Sadece biraz bilgi verebilmek amacıyla Çok kişi özelDen mesaj attı bende 10-15dk da Hazırlanmadan , kagıda yazmadan tamamen kendi düşüncelerimle birşey anlatmaya çalıştım yorumlarınızı ona göre yapın :P

[video=youtube;MrK7LEDsrGw]http://www.youtube.com/watch?v=MrK7LEDsrGw[/video]

Videonun devamı 2. part :)

[video=youtube;-_1BAzDvj-8]http://www.youtube.com/watch?v=-_1BAzDvj-8&feature=youtu.be[/video]
öncelikle hayırlı olsun ben sana aldığın ürünün hafısasını sormak istiyorum?16/32/64

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
s4 vıdeo çekımı merak edenler için

[video=youtube;bPLlKPYO8X4]http://www.youtube.com/watch?v=bPLlKPYO8X4[/video]

XReisX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçük oyunu ne yapacaksın ? :)

Modern combat 4 , N.O.V.A 3 , Pes 2013 v.s şeyler yüklesene .

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Kutu açma videosu çok güzel olmuş eline ağzına sağlık.

Ancak video başlarken müzik eşliğinde acıklı ses tonunla "Arkadaşlar, herkese merhaba" deyince Gerçek Kesit'ten bir bölüm izliyorum sandım :D

XReisX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir şey soraacam sen bunu avusturyadan getırtmıstın demı kardeşim?

Yurt dısından gelenlere spot denıyordu degılmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s4 vıdeo çekımı merak edenler için

[video=youtube;bPLlKPYO8X4]http://www.youtube.com/watch?v=bPLlKPYO8X4[/video]

VAyy yakısıklı kardeşim . :)

Bu arada nargile neyli ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bir şey soraacam sen bunu avusturyadan getırtmıstın demı kardeşim?

Yurt dısından gelenlere spot denıyordu degılmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

VAyy yakısıklı kardeşim . :)

Bu arada nargile neyli ?

Elma + Nane :) ama bi daha capıcunolu denicem hiç bakmadım

[MENTION=105866]Paramore[/MENTION] tşk edrım :) saolsn

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Elma+nane cafelerde çok yaygın tavsiye edilir.:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Carrefourdakiler ithalatcı garantili Samsung vs garanti değil. Bilip bilmeden atmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a Beyler ben Sunay, Makedonyadan. Bu konu hakkinda bende dusuncemi soylemek isterim :D

Iphone 4s kulladim, gayet guzel telefon, kasma konusuna gecersem, 2 sene sonra azicik kasiyor, bence bu normal bisey, simdi e kadar yizlerce program yukleyip sildim. I tunesten telefona Reset attiktan sonra yeni gibi calisiyor.

2 ay once Galasy s4 aldim, androitle cok sorun yasadim. Benim kuzende galaxy s4 var onda telefon super calisiyor.
2 defa reset attim menuden, ve telefon kapaliyken 3 dugmeye basarken yine telefonda ayni sorun vardi.

Kiese telefonu bagladim ordan komple FIRWAREYI yukledim, 4 saat surdu, simdi cok sukur telefon saat gibi calisiyor. hatta birsey fark ettim kamera cok daha iyi, arkadasimi 1 metre ziplarken foto cektim :D resim harikaydi, FIRWAREYI yuklemeden once telefon biraz oynaszaydi resimler berbatti.

Son sozum olarak ISTER i phone 5s ister Glaxy S4 alsaniz hata yapmamis olursunuz, ikiside cok iyi telefonlar.

ANdroid kullanicilar, ram memoriye dikkat etmeliler :) 1 ton program yukleyip sildikten sonra androit kasiyor :D temizlenmesi gerek, o yuzden herkeze bu program tavsiye * Clean Master * telefonda butun copleri, ve Ram memori temizleyip Sisteminiz cok iyi calisirz.

Ister IOS, ister ANDROIT her iki sistemde hata olabilir, bagzen kendilinden hata olup, telefonlar kasiyor, ama genelde kasma KULLANICILARA DA BAGLI. yuzlerce program yukleyip siliyorlar, ondan sonra IOS yada ANDROIT kasiyor :P

Son sozum olarak ISTER i phone 5s ister Glaxy S4 alsaniz hata yapmamis olursunuz, ikiside cok iyi telefonlar.

Su an GALAXY s4 kullaniyorum, kies uzerinden son FIRMWAREYI yukseldikten sonra telefon gayet iyi calisiyor, ama mecburen RAMi temizlemem gerek, android windows gibi acik oldugu icin cok cabuk yavaslar.

IOS kapali sistem, daha stabil gibi gorunuyor. Nasil olsa her e , ve hertelefonda Negatif ve Pozitif seyler bulabiliriz.

Perfect birsey yok :) Saygilar