Berkdelikanli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar samsung galaxy s4 alıcam ama i9500 la i9505 arasında ne farklar var arkadaşlar yardım edin hangisini almam gerekiyo
son 6 ayda iphone4s, iphone5 , sony z kullandım.şu an galaxy s4 kullanıyorum.
ekran ve kamera olarak en iyi s4 . çok canlı.
ama telefon biraz kibar ve iyi olsun dersen iphone 5s al . 2400 tl ye alabilirsin şuan.
Lg sevmiyorum ne abi ?Samsungu seviyon da para mı veriyor sana samsung ?
G2 G2 diye bağırıyoruz forumda günlerdir . Dünyanın en iyi telefonu diye.
samsungu bilmiyoruz bizlg g2 al boşver :dil:
Zaten şuan 4s kulanıyorum iphone ama sıkıldım iostan
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lg telefon kullandım çok kasıyo ondan dedim sevmiyorum diye
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sorduğum soru hakkında bilgisi olan yokmu
3 aydir s4 kullaniyorum. Istediklerini ve merak ettiklerini sorabilirsin ...
Tavsiye edermisin
Telefondan beklentilerin nedir? Benim beklentim guzel bir android deneyimiydi. Arada kassada asiri derecede isinsada benim ihtiyaclarimi karsiliyor. Telefondan beklentilerini yazarsan sana tavsiye edip etmedigimi soylerim.
Çok oyun oynarım internette falan dolaşırım
O zaman oneririm sana suan Fifa14 dungeon hunter 4 ve modern combat 4 var kastigini gormedim ama oyun oynarken 5 10 liraya kap aldiysan cikarip oyna yoksa acayip derecede isinir. Normaldee isiniyorda iste iphone4un ilk zamanlari gibi iste. Tavsiye ederim senin ihtiyaclarini karsilar
O zaman oneririm sana suan Fifa14 dungeon hunter 4 ve modern combat 4 var kastigini gormedim ama oyun oynarken 5 10 liraya kap aldiysan cikarip oyna yoksa acayip derecede isinir. Normaldee isiniyorda iste iphone4un ilk zamanlari gibi iste. Tavsiye ederim senin ihtiyaclarini karsilar
neden bizler sorulan soruya alakasız cevaplar veririzLG G2 al s4 alınmaz LG G2 varken
Sorduğum soruyla ilgili bi bilgin varmı
şakamısınız ya insanlar istediği markayı sevemez miLg sevmiyorum ne abi ?Samsungu seviyon da para mı veriyor sana samsung ?
I9505 4 cekirdekli ve LTE destekli(4g) ve bu model turkiyede yok denilecek kadar az var. Yurtdisinda ve bazi operator firmalari on satislarinda bu modelden satti. I9500 her telefoncuda vardir. LTE destegi yok ama guncellemelerle mutlaka gelir. Altyapisi vardir. 8 cekirdektir. 4(1.6ghz) + 4 (1.2ghz) seklinde calisir. Oyun ve normal kullanimda 4 cekirdek kullanilir. Oyun oynarken mesaj geldi ve sende mesaja baktin ve cevap verdin yada oyunu arkaya alip stanbil kullanima gectigi zaman 8 cekirdekte calisiyor. Yardimci olduysak ne mutlu
Çok sağol kardeş bide bişey daha sorucam bu mağzalarda satılan hangi modeli
Lg sevmiyorum ne abi ?Samsungu seviyon da para mı veriyor sana samsung ?
Asıl sen şaka mısın ya? Daha üst seviye bir cihazı daha ucuza almak yerine daha fazla para verip daha düşük performanslı cihaz almak nedir? Neys ya siz istediğiniz firmayı sevin. İyi forumlar.şakamısınız ya insanlar istediği markayı sevemez mi![]()
+10şakamısınız ya insanlar istediği markayı sevemez mi![]()
Arkadaşlar samsung galaxy s4 alıcam ama i9500 la i9505 arasında ne farklar var arkadaşlar yardım edin hangisini almam gerekiyo
bence önce arkadaşın yazdığı soruya bakalımAsıl sen şaka mısın ya? Daha üst seviye bir cihazı daha ucuza almak yerine daha fazla para verip daha düşük performanslı cihaz almak nedir? Neys ya siz istediğiniz firmayı sevin. İyi forumlar.
neden bizler sorulan soruya alakasız cevaplar veririz
Abi uğraşamayacam sizle ya . İyi forumlar dedik bitti gitti. Bu sefer büyük harfle ve kalın yazıyorum. İYİ FORUMLAR.bence önce arkadaşın yazdığı soruya bakalım
sizce başka marka model v.s. yazmanıza gerek var mı varsa da önce soruya cevap verilir sonra denir ki bence s4 almasan iyi olur şu model şu marka daha iyi denir sadece forum amacına ulaşsın diye bende böyle bişey yazdım kusura bakmayın.