Samsung galaxy s4 hakknda bilgisi olan ??!?

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar samsung galaxy s4 alıcam ama i9500 la i9505 arasında ne farklar var arkadaşlar yardım edin hangisini almam gerekiyo

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
LG G2 al s4 alınmaz LG G2 varken

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Xperia z1 al o zaman :D s4 ü boşver

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Lg sevmiyorum ne abi ? :D Samsungu seviyon da para mı veriyor sana samsung ? :D G2 G2 diye bağırıyoruz forumda günlerdir . Dünyanın en iyi telefonu diye.

Romeo_Must_Die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son 6 ayda iphone4s, iphone5 , sony z kullandım.şu an galaxy s4 kullanıyorum.

ekran ve kamera olarak en iyi s4 . çok canlı.

ama telefon biraz kibar ve iyi olsun dersen iphone 5s al . 2400 tl ye alabilirsin şuan.

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son 6 ayda iphone4s, iphone5 , sony z kullandım.şu an galaxy s4 kullanıyorum.

ekran ve kamera olarak en iyi s4 . çok canlı.

ama telefon biraz kibar ve iyi olsun dersen iphone 5s al . 2400 tl ye alabilirsin şuan.

Zaten şuan 4s kulanıyorum iphone ama sıkıldım iostan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg sevmiyorum ne abi ? :D Samsungu seviyon da para mı veriyor sana samsung ? :D G2 G2 diye bağırıyoruz forumda günlerdir . Dünyanın en iyi telefonu diye.

Lg telefon kullandım çok kasıyo ondan dedim sevmiyorum diye :D

Sorduğum soru hakkında bilgisi olan yokmu

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
samsungu bilmiyoruz biz :) LG G2 al boşver :dil:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Zaten şuan 4s kulanıyorum iphone ama sıkıldım iostan

Lg telefon kullandım çok kasıyo ondan dedim sevmiyorum diye :D

Sorduğum soru hakkında bilgisi olan yokmu

Kullandığın telefonun segmentine bağlı olarak elbette kasabilir. Böyle genelleme yapılır mı Allah aşkına. amiral gemisi mi kasacak. Neyse ben sizi önyargılarınızla baş başa bırakıyorum.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
birader bi vaktin olduğunda bu ürünleri satan mağazalardan birine gir dene ölç biç farkı farket LG al çık

brhnsfrn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 aydir s4 kullaniyorum. Istediklerini ve merak ettiklerini sorabilirsin ...

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan beklentilerin nedir? Benim beklentim guzel bir android deneyimiydi. Arada kassada asiri derecede isinsada benim ihtiyaclarimi karsiliyor. Telefondan beklentilerini yazarsan sana tavsiye edip etmedigimi soylerim.

Çok oyun oynarım internette falan dolaşırım

brhnsfrn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok oyun oynarım internette falan dolaşırım

O zaman oneririm sana suan Fifa14 dungeon hunter 4 ve modern combat 4 var kastigini gormedim ama oyun oynarken 5 10 liraya kap aldiysan cikarip oyna yoksa acayip derecede isinir. Normaldee isiniyorda iste iphone4un ilk zamanlari gibi iste. Tavsiye ederim senin ihtiyaclarini karsilar

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman oneririm sana suan Fifa14 dungeon hunter 4 ve modern combat 4 var kastigini gormedim ama oyun oynarken 5 10 liraya kap aldiysan cikarip oyna yoksa acayip derecede isinir. Normaldee isiniyorda iste iphone4un ilk zamanlari gibi iste. Tavsiye ederim senin ihtiyaclarini karsilar

Sorduğum soruyla ilgili bi bilgin varmı

Bide sensörler kulanışlamı göz hareketiyle falan sayfayı yukarı aşşağı oynatma gibi

brhnsfrn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorduğum soruyla ilgili bi bilgin varmı

I9505 4 cekirdekli ve LTE destekli(4g) ve bu model turkiyede yok denilecek kadar az var. Yurtdisinda ve bazi operator firmalari on satislarinda bu modelden satti. I9500 her telefoncuda vardir. LTE destegi yok ama guncellemelerle mutlaka gelir. Altyapisi vardir. 8 cekirdektir. 4(1.6ghz) + 4 (1.2ghz) seklinde calisir. Oyun ve normal kullanimda 4 cekirdek kullanilir. Oyun oynarken mesaj geldi ve sende mesaja baktin ve cevap verdin yada oyunu arkaya alip stanbil kullanima gectigi zaman 8 cekirdekte calisiyor. Yardimci olduysak ne mutlu

Berkdelikanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I9505 4 cekirdekli ve LTE destekli(4g) ve bu model turkiyede yok denilecek kadar az var. Yurtdisinda ve bazi operator firmalari on satislarinda bu modelden satti. I9500 her telefoncuda vardir. LTE destegi yok ama guncellemelerle mutlaka gelir. Altyapisi vardir. 8 cekirdektir. 4(1.6ghz) + 4 (1.2ghz) seklinde calisir. Oyun ve normal kullanimda 4 cekirdek kullanilir. Oyun oynarken mesaj geldi ve sende mesaja baktin ve cevap verdin yada oyunu arkaya alip stanbil kullanima gectigi zaman 8 cekirdekte calisiyor. Yardimci olduysak ne mutlu

Çok sağol kardeş bide bişey daha sorucam bu mağzalarda satılan hangi modeli

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

ya belki sevmiyorum derken tasarım olabilir yada arayüz olabilir yani sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz. ;)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
şakamısınız ya insanlar istediği markayı sevemez mi :)
Asıl sen şaka mısın ya? Daha üst seviye bir cihazı daha ucuza almak yerine daha fazla para verip daha düşük performanslı cihaz almak nedir? Neys ya siz istediğiniz firmayı sevin. İyi forumlar.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
şakamısınız ya insanlar istediği markayı sevemez mi :)
+10

Arkadaşlar samsung galaxy s4 alıcam ama i9500 la i9505 arasında ne farklar var arkadaşlar yardım edin hangisini almam gerekiyo

abicim ben s4 kullanıyorum ve memnunum bir sorunu yok hızı süper yani eksi yanı pek yok 9500 modeli satılıyor türkiyede al sıkıntısız kullanırsın.

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Asıl sen şaka mısın ya? Daha üst seviye bir cihazı daha ucuza almak yerine daha fazla para verip daha düşük performanslı cihaz almak nedir? Neys ya siz istediğiniz firmayı sevin. İyi forumlar.
bence önce arkadaşın yazdığı soruya bakalım
sizce başka marka model v.s. yazmanıza gerek var mı varsa da önce soruya cevap verilir sonra denir ki bence s4 almasan iyi olur şu model şu marka daha iyi denir sadece forum amacına ulaşsın diye bende böyle bişey yazdım kusura bakmayın.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
bence önce arkadaşın yazdığı soruya bakalım
sizce başka marka model v.s. yazmanıza gerek var mı varsa da önce soruya cevap verilir sonra denir ki bence s4 almasan iyi olur şu model şu marka daha iyi denir sadece forum amacına ulaşsın diye bende böyle bişey yazdım kusura bakmayın.
Abi uğraşamayacam sizle ya . İyi forumlar dedik bitti gitti. Bu sefer büyük harfle ve kalın yazıyorum. İYİ FORUMLAR.

tapuli75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

İ9505 modeli S600 işlemci ve 4g (LTE),yurtdışı bir telefon , türkiyeye verilen model 9500 modeli,bu telefonda