Samsung Galaxy S3'üm açılmıyor

barissev59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün gece abime S4 Almışlar bende çok beğendim S3 üme 4.2.2 yüklemek istedim araştırdım falan bi tane buldum anlatıyodu nasıl yapıldığı yaptım arkadaşlar dendiği gibi baktım olmuyo rootlamak gerekiyomuş rootladım hatta.Sonra arkadaşlar ben orjinal sandım cyanogenMod muş Nerden anladım ?

Telefonu açmaya çalıştım basılı tuttum power tuşuna ve karşıma ::::

cyanogenmod10.jpg

Bu resim çıkıyor o yeşil şey yazının solundaki sürekli dönüyor dedim heralde bu yüklüyo telefona bişeyler.Herneyse gittim bekledim 1.30 saat falan baktım yok durmuyo sürekli dönüyo araştırdım sonsuza kadar dönüyomuş 1 kaç kişi daha varmış ondada olmuş fakat hepsi ingiliz bide çözümlerini yazmamışlar.Yani S3 GİTTİ RECORY Mİ NE YAPTIM BİR SÜRÜ ŞEY YAPTIM DÜZELMİYO GERİ GETİREMİYORUM ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR YALVARIRIM ANNEMLER DÖVER YEMİN EDİYORUM İLK DEFA BÖYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞIYORUM O DEĞİL TELEFON ROOTLU GARANTİSİDE YOK SIÇARIM YARDIM EDİN.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garantisi gitti zaten onun, geçmiş olsun. Anlayan biri bilgilendirir.

Reaksiyon puanı
2,148
Panik yapma.
Telefon kapalıyken ses açma home ve power butonuna basılı tut, recovery açılması lazım. Recovery'de şunları yap.
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Wipe data/factory reset
(bunlardan biri advanced altındaydı hatırlayamadım)
Sonra telefonu yeniden başlat, bi süre cyanogenmod dönecektir sonra açılması lazım.

Açamazsan Download moda girip Odinle firmware yükletiriz.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu romları yüklersen eski haline döndürdüğünde garantisi devam eder servisten de bişey diyemezler. orjinal versiyonlar sammobile de mevcuttur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birşey olmadı bootloop a girmiş o xda dan orjinal recovery rom falan indirin telefonu bootloader moduna sokun herhangi bir toolbox xda s3 bölümünde kesin vardır indirin ordaki adımları izleyin garantiye verecekseniz bootloader kilidini kapamayı unutmayın garanti sadece oraya bakar
bir işi tam öğrenmeden denemeye kalkışmayın

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
üzüldüm kardeşim İnşallah bir çözüm bulabilirsin.bu arada s3 e kendiliğinden 4.2.2 güncellemesi gelmeden birşey yapmamak her zaman en iyisidir. ;) çözümünü bilsem yardımcı olmaya çalışırdım.

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Panik yapma.
Telefon kapalıyken ses açma home ve power butonuna basılı tut, recovery açılması lazım. Recovery'de şunları yap.
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Wipe data/factory reset
Sonra telefonu yeniden başlat, bi süre cyanogenmod dönecektir sonra açılması lazım.

Kesinlikle! :thumbup1:

barissev59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Panik yapma.
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Wipe data/factory reset

Abi allah razı olsun senden seviyorum seni :D Oldu peki şimdi ben beğenmedim bunu nasıl düzeltebilirm abim :)

Yada 4.2.2 gerçeğini jelly bean bulabilirmiyim çıkmışmıdır ingilizce olsada farketmez ?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Abi allah razı olsun senden seviyorum seni :D Oldu peki şimdi ben beğenmedim bunu nasıl düzeltebilirm abim :)

Yada 4.2.2 gerçeğini jelly bean bulabilirmiyim çıkmışmıdır ingilizce olsada farketmez ?

düzeldiğine sevindim geçmiş olsun. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4.2.2 uğraşma derim ben şahsen.original 4.2.2 sürümünü beklemelisin.

barissev59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Problem değil abi ya olsun 4.2.2 olsun da sonra gerçeğini bulurum bildiğin bir site varmı cyanogen harici :D

Reaksiyon puanı
2,148

4.2.2 yok, 4.2.1 var o da daha deneme aşamasında yüklemeye kalkmanı tavsiye etmem. Son sürüm 4.1.2'dir.

Odin ile orjinal firmware yükleyeceksin.
Son sürüm budur, Polonya romudur, Türkiye romundan bir farkı yoktur dil problemi falan olmaz;
http://hotfile.com/dl/210044235/93e2b12/I9300XXEMD2_I9300OXXEMD1_I9300XXEMC2_XEO.zip.html
Ben yine de Türkiye romu yüklemek istiyorum diyorsan son Türkiye romu da budur;
http://hotfile.com/dl/191770772/2e5...-GT-I9300-TUR-I9300XXEMA2-1358227330.zip.html

Bu videodan bakabilirsin Odin ile firmware yüklemeye, 8.55'den sonra.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_8Tga_yKywc#t=535s

barissev59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi gerçeği söylemek gerekirse s4 deki özellikler çok canımı çektirdi abime almışlar falan ya mesela bu dokunmadan fotoğraf değiştiriyo bunu sağlayabilirmiyim s3 ' e ?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Abi gerçeği söylemek gerekirse s4 deki özellikler çok canımı çektirdi abime almışlar falan ya mesela bu dokunmadan fotoğraf değiştiriyo bunu sağlayabilirmiyim s3 ' e ?

s3 e gelecek olan yeni güncelleme ile s4 deki bazı özellikler [dokunmadan kaydırma vs] gelecek diyorlardı ben öyle duydum yani ki zaten forumlardada gördüm yazmışlar.

Reaksiyon puanı
2,148
Bekleyeceksin belki güncellemeyle gelir, ya da s4'den alınıp s3'e port eden geliştiriciler olabilir custom romlarla yüklenebilir, belli birşey yok şu an. Ama donanımla ilgili özellikleri alamazsın mesela elini deydirmeden kullanma gibi.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O özellikler yeni güncellemeyle gelir, sabret...

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ayrıca note 2 yede gelecek bu özellikler.

s4 almanın cazibesi kalmıyor o zaman garip s translator falanda gelecekmiş hem.

s4 ün geriye kalan cazibeleri 13 mp lik kamera + ram vs olacak.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ayrıca note 2 yede gelecek bu özellikler.- - - Mesaj Güncellendi - - -s4 almanın cazibesi kalmıyor o zaman garip s translator falanda gelecekmiş hem.- - - Mesaj Güncellendi - - -s4 ün geriye kalan cazibeleri 13 mp lik kamera + ram vs olacak.
Ee daha n'olsun zaten :) Grafik birimi, işlemcisi falan da var bu işin..

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dokunmadan değiştirme özellikleri falan gelsinde yeter bana işlemcisine falan gerek yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardım pls s3 formattan sonra sadece samsung GALAXY S3 GTI9300 yazısı açılıyor gibi ama açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gencler merhaba s3 acılmıyor logo ekranında takılı kaldı
odın ve kıesle deenedım fakat odın telı gormuyor
ayrıca en onemlısı garantısı var ama b en verılerımı kaybetmek ıstemıyorum
bunun ıcın bı coum var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
verılerımı kurtaramıycak mıyım pekı hıcbı yontemı yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
verılerımı kurtaramıycak mıyım pekı hıcbı yontemı yok mu?

onları denedım ama olmuyor odınle baglanıp yenı rom yuklemem gerekmıyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende bu sabah uyandım ve telefonum kapanmış şarj almıyor açılmıyor bildiğin mal'a bağladı :/ Ne yapmam gerekiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım şu anda bu göz ile resim açma , göz ile kaydırma video durdurma felan , samsungun şuanki s3 için olan 4.2.2 sürümlerinde ve sammobile sitesinde bile yok. Şuanda o özellikleri piyasadaki hiçbir rom vb. şeyler ile getiremessin. Samsungun güncelleme vermesini bekleseydin keşke. Orjinal romu tekrar yükle wipe ları felan yap garantiye giriyor mrk etme. Garantiye sokmak root etmekten daha kolaydır. Bende senin gibi hiç bilmiyordum bende yapmıştım pişman oldum ve döndüm orjinale bende.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Panik yapma.
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Wipe data/factory reset

bu yöntemi samsung logo da takılı kaldığında da yapabilir miyiz

Panik yapma.
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Wipe data/factory reset

bu yöntemi samsung logo da takılı kaldığında da yapabilir miyiz yani ne olursa olsun download modu denemeden bunu deneyebilir miyiz